- 25 Aralık 2019
- 859
- 945
- 33
Canım seninle satlarımız da aynıydı sanırım değil mi 9 ocak. Kese boyuna bakmadım ben sormadım daha doğrusuBoyları aynı benimkiyle canım bana biraz küçük geldi kendiminki takıntı mı yapıyorum bilmiyorum
Canım seninle satlarımız da aynıydı sanırım değil mi 9 ocak. Kese boyuna bakmadım ben sormadım daha doğrusu
Ama çok sık ultrason muayenesi yapmak iyi değilmiş radyasyondan dolayıBir ay sonra dedi ama ben iki hf sonra gidicem yani yine. Önceki dr um 15 güne 1 çağırırdı 1 ay çok geldi
Ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine C vitamini tüket bol bol canım bide badem ceviz fındık tam doping valla.şuan sana söylüyorum böyle ama badem fındık bile canım hiç istemiyor ama yememiz de lazımYa yiyorum ama o kadr isteksizim ki. Gribim allahtan su an koku almiyorum yoksa herhalde kokudan hic bisey yiyemem gibi. Elimden geldigince yemeye calisiyorum bulantim yok bi tiksinme var dedigin gbi
Merak etmeyin ultrason ses dalgalarini kullaniyor. Röntgen cihazlarinda var radyasyon :)Ama çok sık ultrason muayenesi yapmak iyi değilmiş radyasyondan dolayı
Ya evet bisey yiyesimiz olmayinca napcaz boyle. Ne kadrlik hamilesin sen.Ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine C vitamini tüket bol bol canım bide badem ceviz fındık tam doping valla.şuan sana söylüyorum böyle ama badem fındık bile canım hiç istemiyor ama yememiz de lazımsabahtan beri kafamı yastıktan kaldıramıyorum aşırı bi halsizlik var üzerimde
Ultrasonda radyasyon yok canım içini ferah tutAma çok sık ultrason muayenesi yapmak iyi değilmiş radyasyondan dolayı
Kaç haftayla uyumlu dedi doktorun pekiKızlar dün 6+5 te gittim bebeğin boyutu 3 mm doktor da biraz küçük dedi. Dünden beri onu düşünüyorum neden küçük acaba neden olabilir. Kalp atımı düzgün mü sağlıklı mı dedim doktor evet dedi bi sıkıntı yok dedi ama bişe yiyemediğimden mi ben minyonum ondan mı yoksa geç döllenme (çünkü her ay yumurtlama günlerinde akıntıyı görürüm geçen ay görmedim) ondan mı ? Sizce neden olabilir ve bu sıkıntı olur mu bunu veya buna benzer bişe yaşayan var mı?
Genelde öyle bir söylenti var ultrason da zararlıymış diye inş dediğiniz gibidir sevinirim vallaMerak etmeyin ultrason ses dalgalarini kullaniyor. Röntgen cihazlarinda var radyasyon :)
6 haftalık şuan canım senin ?Ya evet bisey yiyesimiz olmayinca napcaz boyle. Ne kadrlik hamilesin sen.
6+3 le uyumlu 2 gün farkediyor ama bebek biraz küçük dedi kendisi deKaç haftayla uyumlu dedi doktorun peki
Canım şimdi çıktım doktordan özellikle sordum küçük mü diye hayır çok güzel tam haftanla uyumlu dedi buradaki hafta bizi bir hafta önde gösteriyor sanırım belki o yüzden kafanda soru işareti oluştu seninEvet 9 ocaktı benimde kuzu kese boyunun bir önemi kalmıyor sanırım bebek oluşunca o zaman normal demekki benimkide 8.9 mm çıktı 9 sayılır yani
5+6 bende. Ayniyiz yani. Ayni seyleri yasiyorz6 haftalık şuan canım senin ?
Canım şimdi çıktım doktordan özellikle sordum küçük mü diye hayır çok güzel tam haftanla uyumlu dedi buradaki hafta bizi bir hafta önde gösteriyor sanırım belki o yüzden kafanda soru işareti oluştu senin
Bir damla kan geldi diye yazmanız yeterliydi, bana kalırsa bu kadarı da çekilip atılmamalı resmen tuvalet sonrası kendinizi temizlediğiniz peçete bu, kusura bakmayın benim fikrim bu yönde.Kızlar bir fotoğraf paylaşmak istiyorum affınıza sığınarak lütfen kusura bakmayın çok ufak bi kan geldi ve belim ağrıyor. Beta hcg 7000 küsurdan 2000 küsura düşmüş. Haşimato hastası olduğumu öğrendim tedaviye başlandı fakat az önce böyle ufak bir kan geldi herşey üst üste geldi bu düşük belirtisi olabilir mi?
Testin fiyatı adı ve yapıldıgı yer bilgisi alabilir miyimikili üçlü tarama testleri yerine direkt kan vericem canım bi tüp yurtdışına gönderilcek 1 hafta içinde sonuç geliyormuş cinsiyetine de bakılıyormuş. Tabi bizim önceliğimiz genetik hastalıklara bakılması. Maaliyeti olan bir test ama kesin sonuçmuş.
Çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız şükür ki tertemiz çıkmış sonuçlar çok sevindim karnımızdakiler düşündüğümüzden çok daha güçlü Allah ın izni ile hiç bişi olmamıştırKızlar nasılsınız? Ben nasılım bilemiyorum... cok zor günler yasadım son 2 haftadır. 10 bucuk aylık oğlumda ellerini ayaklarını kıvırma gibi hareket vardı bir doktor arkadaş otizm belirtisi olabilir diyince dünyam yıkıldı nörologlarla görüştüm en iyisi olsun dedim yüksekovadan istanbula prof burak tatlıya geldim. Bu sürecte inanılmaz ağlama krizleri gecirdim karnımdakini hic düsünemedim. Bulduk buluşturduk 1500 lira muayene parası 650 lira testler derken cıktık geldik helali hoş olsun cok sükür ki normal cıktı otizm gibi durumu yok zeka gelişimi normal beyin sağlığı normalTabii benim özellikle yolculukta inince oğlumu taşımaktan (11 kilo) canta vs tasımaktan ve stresten cok kasıgım ağrıdı. 2 gün kasık ağrısı cektim. Her seferinde kanama mı gelecek diye yüreğim ağzımda lavaboya gittim. Cok sükür kanamam vs olmadı. Yarın 9. Haftayı bitiriyorum ve pazartesi bir doktora görüneyim dedim. İnşallah üzüntülerim bebeğimi etkilememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?