2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım seninle satlarımız da aynıydı sanırım değil mi 9 ocak. Kese boyuna bakmadım ben sormadım daha doğrusu

Evet 9 ocaktı benimde kuzu kese boyunun bir önemi kalmıyor sanırım bebek oluşunca o zaman normal demekki benimkide 8.9 mm çıktı 9 sayılır yani

Ya yiyorum ama o kadr isteksizim ki. Gribim allahtan su an koku almiyorum yoksa herhalde kokudan hic bisey yiyemem gibi. Elimden geldigince yemeye calisiyorum bulantim yok bi tiksinme var dedigin gbi
Ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine C vitamini tüket bol bol canım bide badem ceviz fındık tam doping valla.şuan sana söylüyorum böyle ama badem fındık bile canım hiç istemiyor ama yememiz de lazım sabahtan beri kafamı yastıktan kaldıramıyorum aşırı bi halsizlik var üzerimde

Ya evet bisey yiyesimiz olmayinca napcaz boyle. Ne kadrlik hamilesin sen.

Kızlar dün 6+5 te gittim bebeğin boyutu 3 mm doktor da biraz küçük dedi. Dünden beri onu düşünüyorum neden küçük acaba neden olabilir. Kalp atımı düzgün mü sağlıklı mı dedim doktor evet dedi bi sıkıntı yok dedi ama bişe yiyemediğimden mi ben minyonum ondan mı yoksa geç döllenme (çünkü her ay yumurtlama günlerinde akıntıyı görürüm geçen ay görmedim) ondan mı ? Sizce neden olabilir ve bu sıkıntı olur mu bunu veya buna benzer bişe yaşayan var mı?

Kaç haftayla uyumlu dedi doktorun peki

Evet 9 ocaktı benimde kuzu kese boyunun bir önemi kalmıyor sanırım bebek oluşunca o zaman normal demekki benimkide 8.9 mm çıktı 9 sayılır yani
Canım şimdi çıktım doktordan özellikle sordum küçük mü diye hayır çok güzel tam haftanla uyumlu dedi buradaki hafta bizi bir hafta önde gösteriyor sanırım belki o yüzden kafanda soru işareti oluştu senin

Evet kuzu birde google'de aratınca 1 cm'den fazla olması gerektiğini okudum 7.hafta için ondan tedirgin oldum ama çok şükür içimi rahatlattınn teşekkür ederim

Bir damla kan geldi diye yazmanız yeterliydi, bana kalırsa bu kadarı da çekilip atılmamalı resmen tuvalet sonrası kendinizi temizlediğiniz peçete bu, kusura bakmayın benim fikrim bu yönde.

Kızlar nasılsınız? Ben nasılım bilemiyorum... cok zor günler yasadım son 2 haftadır. 10 bucuk aylık oğlumda ellerini ayaklarını kıvırma gibi hareket vardı bir doktor arkadaş otizm belirtisi olabilir diyince dünyam yıkıldı nörologlarla görüştüm en iyisi olsun dedim yüksekovadan istanbula prof burak tatlıya geldim. Bu sürecte inanılmaz ağlama krizleri gecirdim karnımdakini hic düsünemedim. Bulduk buluşturduk 1500 lira muayene parası 650 lira testler derken cıktık geldik helali hoş olsun cok sükür ki normal cıktı otizm gibi durumu yok zeka gelişimi normal beyin sağlığı normal Tabii benim özellikle yolculukta inince oğlumu taşımaktan (11 kilo) canta vs tasımaktan ve stresten cok kasıgım ağrıdı. 2 gün kasık ağrısı cektim. Her seferinde kanama mı gelecek diye yüreğim ağzımda lavaboya gittim. Cok sükür kanamam vs olmadı. Yarın 9. Haftayı bitiriyorum ve pazartesi bir doktora görüneyim dedim. İnşallah üzüntülerim bebeğimi etkilememiştir

Testin fiyatı adı ve yapıldıgı yer bilgisi alabilir miyim

Çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız şükür ki tertemiz çıkmış sonuçlar çok sevindim karnımızdakiler düşündüğümüzden çok daha güçlü Allah ın izni ile hiç bişi olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…