6+3 ken banada 4 mm demişti ilk haftalarda 1 hafta geriden gelmesi cok sorun olmaz sanırım bana 4 dediyse ben arastrmıstım normal Bi ölçüyü arada 1 mm var zaten6+3 le uyumlu 2 gün farkediyor ama bebek biraz küçük dedi kendisi de
Ay içim rahatladı biraz teşekkür ederim büyür inşAllah ya6+3 ken banada 4 mm demişti ilk haftalarda 1 hafta geriden gelmesi cok sorun olmaz sanırım bana 4 dediyse ben arastrmıstım normal Bi ölçüyü arada 1 mm var zaten
Amin inşallah rabbim sizede hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım bugün kü kontrolde bebeğin kalp atışlarının çok yavaş olduğunu öğrendim ve duydum. Normal bir insan kalbinden bile çok yavaş atıyordu.Salı’ya kadar bekleyeceğim kanamam artmaya başladı zaten muhtemelen Salı günü sonlandırılacak. Buradaki herkes inşallah sağ Salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde onlara kavuşursunuz. Bu düşük olayı çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş aklımdan kalp atış sesi 1 dk çıkmıyor. Kanamayı gördükçede içim gidiyor. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin
Bence olusumlar aynı ama süreç herkeste farklı seyrediyor kanama. Degerlerde düşüklük genetik faktörler etkili değilse rahat olmak gerek bende korkmustum basta 6+2 iken cok para vermeyim kalp atısını duyana kdr normal Bi hastaneye gideyim dedim biri dedi 16 mm kese var bebek görünmüyor biri dedi 10 mm kese var bebek görünmüyor halbuki Bi gün sonra iyi Bi yer bulup gittim bebek olusmus kalbi bile atmaya baslamıs doktor bakılan cihaz cok önemli burda okuduklarımdan cıkardıgım seyler bunlar yani ilj haftalarda ölçüler değişebiliyor 6+3 ken 4mm 7+3 ken 1 cm olmus persembe kontrol var bakalım ne kdr artmıs paylasırım yineAy içim rahatladı biraz teşekkür ederim büyür inşAllah ya
Çok geçmiş olsun canım. En azından gelişmemesinin sebebini öğrenmişsin ona göre tedavi olup tekrar sağlıklı bi evlada sahip olacaksın inşAllah. Ben ilkinde o kaybı yaşadım ama kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. Her şeyde var bir hayır canım. Rabbim şifa versinTeşekkür ederim canım bugün kü kontrolde bebeğin kalp atışlarının çok yavaş olduğunu öğrendim ve duydum. Normal bir insan kalbinden bile çok yavaş atıyordu.Salı’ya kadar bekleyeceğim kanamam artmaya başladı zaten muhtemelen Salı günü sonlandırılacak. Buradaki herkes inşallah sağ Salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde onlara kavuşursunuz. Bu düşük olayı çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş aklımdan kalp atış sesi 1 dk çıkmıyor. Kanamayı gördükçede içim gidiyor. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok haklısın canım. Ben dün ilgili iyi bi doktora gittim. Devlete gitseydim kesinlikle olumsuz konuşacaktı moralim çok bozulacaktı. Çünkü bebek küçük görmeyecekti kesinlikle doktor ve cihaz çok önemliBence olusumlar aynı ama süreç herkeste farklı seyrediyor kanama. Degerlerde düşüklük genetik faktörler etkili değilse rahat olmak gerek bende korkmustum basta 6+2 iken cok para vermeyim kalp atısını duyana kdr normal Bi hastaneye gideyim dedim biri dedi 16 mm kese var bebek görünmüyor biri dedi 10 mm kese var bebek görünmüyor halbuki Bi gün sonra iyi Bi yer bulup gittim bebek olusmus kalbi bile atmaya baslamıs doktor bakılan cihaz cok önemli burda okuduklarımdan cıkardıgım seyler bunlar yani ilj haftalarda ölçüler değişebiliyor 6+3 ken 4mm 7+3 ken 1 cm olmus persembe kontrol var bakalım ne kdr artmıs paylasırım yine
İnşallaah canımmEvet birliktee yaşayacağız günü gününe bu hamileliğiinşallah sağlıcakla alırız kucağımıza canim
Amşn canım benim Allah razı olsun inşallahAmin inşallah rabbim sizede hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahbende bundan 4 ay önce yaşadım ama çok şükür şimdi yine hamileyim .ol diyen rabbim neye razı ise onu nasip etsin hepimize inşallah.
Amşn canım sağol. Bende bunda bu hastalığımı öğrenmiş oldum en azından ona yoruyorum artık kendimi böyle teselli ediyorumÇok geçmiş olsun canım. En azından gelişmemesinin sebebini öğrenmişsin ona göre tedavi olup tekrar sağlıklı bi evlada sahip olacaksın inşAllah. Ben ilkinde o kaybı yaşadım ama kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. Her şeyde var bir hayır canım. Rabbim şifa versin
bende yaptirmayi dusunuyorum yasimdan dolayi fiyat arastirmasi yaptinizmi acabaamin inşallah ilk gebelik olunca tecrübe olmayınca insanın aklına neler neler geliyordu şükür Allah'ım nasip etti darısı isteyen herkesin başına..
ben 10, haftaya şu fetal dna testini yaptırmaya karar verdim bide şimdi heyecanla onu bekliyorum.
Banada gecen yil ayni seyi soylediler bekledim dusene kadar 10.haftamda kendiliginden dustu 2 hafta kadar kanama surdu agri vs olmadi kontrole gittim sonra temizlendigini soyledilerBugün öyle dedi doktorum canım genelde küçük oluşumları vücut daha zor atıyor dedi. Salı’ya kadar bekleyelim dedi. Kanamam arttı düne göre. Kürtajdan korkuyorum. Nasıl oluyor ki. Uyutuyorlar mı? Ne karar sürüyor
Canım benim de 6+0 da 2.2 mm çıktı.Öyle minnak ki karın ultrasonundan görünmedi. Alttan bakınca anca çıktı. Ama kalbi atıyodu , herhangi bir kanama alanı yoktu çok şükür.O nedenle minnak olmasına takılmadım. Dediğin gibi geç döllenme olabilir, minyon olabilir, doğru ölçememe durumu oluyo mu bilmiyorum ama ben geçen hamileliğimde yaşamıştım o alanı fazla mı seçmiş acaba dr çünkü bi sonraki gitmemde daha ufak çıkmıştı crl.Daha çokk büyücekler annesi hiç canını sıkma zaten dr da herşey yolunda demişKızlar dün 6+5 te gittim bebeğin boyutu 3 mm doktor da biraz küçük dedi. Dünden beri onu düşünüyorum neden küçük acaba neden olabilir. Kalp atımı düzgün mü sağlıklı mı dedim doktor evet dedi bi sıkıntı yok dedi ama bişe yiyemediğimden mi ben minyonum ondan mı yoksa geç döllenme (çünkü her ay yumurtlama günlerinde akıntıyı görürüm geçen ay görmedim) ondan mı ? Sizce neden olabilir ve bu sıkıntı olur mu bunu veya buna benzer bişe yaşayan var mı?
Çok çok üzüldüm. Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım bugün kü kontrolde bebeğin kalp atışlarının çok yavaş olduğunu öğrendim ve duydum. Normal bir insan kalbinden bile çok yavaş atıyordu.Salı’ya kadar bekleyeceğim kanamam artmaya başladı zaten muhtemelen Salı günü sonlandırılacak. Buradaki herkes inşallah sağ Salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde onlara kavuşursunuz. Bu düşük olayı çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş aklımdan kalp atış sesi 1 dk çıkmıyor. Kanamayı gördükçede içim gidiyor. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin
Üzüldüm Allah diğer evladına ömür versin. Yine olur inşallah sağlıksızdı belkide vücut ondan atıyor. Doğal yoldan oluyor en azından maşallah. Allah yine nasip etsin sağlıklısınıTeşekkür ederim canım bugün kü kontrolde bebeğin kalp atışlarının çok yavaş olduğunu öğrendim ve duydum. Normal bir insan kalbinden bile çok yavaş atıyordu.Salı’ya kadar bekleyeceğim kanamam artmaya başladı zaten muhtemelen Salı günü sonlandırılacak. Buradaki herkes inşallah sağ Salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde onlara kavuşursunuz. Bu düşük olayı çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş aklımdan kalp atış sesi 1 dk çıkmıyor. Kanamayı gördükçede içim gidiyor. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin
Varmış demekki benim minik gibi minnaklar içim rahatladı valla. Aynen canım yine çok şükür ki gördüm. Sabırla beklicez büyicek o minnaklar o milimlerCanım benim de 6+0 da 2.2 mm çıktı.Öyle minnak ki karın ultrasonundan görünmedi. Alttan bakınca anca çıktı. Ama kalbi atıyodu , herhangi bir kanama alanı yoktu çok şükür.O nedenle minnak olmasına takılmadım. Dediğin gibi geç döllenme olabilir, minyon olabilir, doğru ölçememe durumu oluyo mu bilmiyorum ama ben geçen hamileliğimde yaşamıştım o alanı fazla mı seçmiş acaba dr çünkü bi sonraki gitmemde daha ufak çıkmıştı crl.Daha çokk büyücekler annesi hiç canını sıkma zaten dr da herşey yolunda demiş ❤
Tabi kesin artmıştır muayene fiyatı kesin sonuç olması içimizi çok rahatlatır diye düşünüyorm ben de işteTeşekkür ederim cevabın icin, ben bir öncekinde istanbulda prof recep has hocaya gitmiştim. Kendisi gercekten duayen riskli gebeliklerde tavsiye ederim. Mesela oğlumun sırtı dönüktü bize eliyle karnıma kasığıma basarak Cevirdi yüzünü böyle de enteresan bi hoca :) yine ona giderim diyordum ama gecen sene 750 idi testler, şimdi 1000 olmuştur iki kere git gel yapacagıma direk bu testi yaptırabilirim
Benim gözlemlediğim 2500-3500 arası. Amerikadan tutun almanya londra ispanya her firma farklı ülkeye gönderiyor kanı. Burada sonuca bakan genoks diye firma varmış onun fiyatı daha uygun diye okumuştum.bende yaptirmayi dusunuyorum yasimdan dolayi fiyat arastirmasi yaptinizmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?