2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Walla dün canım Bi pizza cekti evirdim cevirdim yedim Allah beni ve bebeğimi korusun ama iştahım cok acık sürekli canım bsy istiyor arada yemekten bsy olmaz heralde
Ben de yedim sucuk birşey olmaz o kadardan endişelenmeyin ama bundan sonra haşlayıp sonra tavada pişiricem, tadı da değişmiyormuş ya da doktorum beni kandırmak için öyle dedi bilemiyorum Zaten nerde zararlı şey var onu istiyorum cipse taktım şimdi de sanki normalde cips yediğim vardı

Bu testin adı ne bilgi verebilir misiniz? bana ikili üçlü bir de bir test daha dedi doktorum bu testi hiç bilmiyorum daha iyi ise 3 ayrı test yerine bunu yaptıralım araştırayım ben de

Bu testin adı ne bilgi verebilir misiniz? bana ikili üçlü bir de bir test daha dedi doktorum bu testi hiç bilmiyorum daha iyi ise 3 ayrı test yerine bunu yaptıralım araştırayım ben de
Genel adı nifty olarak geçiyor sanırım bir sürü şirket var yapan araştırmak lazım

Hoşgeldin canım Allah kabul etsin bize de nasip etsin. Ne güzel bi haber bu çok sevindim amin inşAllah

Maşallah çok sevindim Allah kabul etsin
Bize de nasip etsin inşallah ne güzel sağlıkla gittiniz geldiniz çok şükür

Maşallah çok sevindim Allah kabul etsin
Bize de nasip etsin inşallah ne güzel sağlıkla gittiniz geldiniz çok şükür
Allah razı olsun canım benim inşallah size de nasip olsun. Çok şükür çok korktum ama bugün dünyalar benim oldu Rabbim hepimize yaşatsın tüm isteyenlere sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Ya yiyorum ama o kadr isteksizim ki. Gribim allahtan su an koku almiyorum yoksa herhalde kokudan hic bisey yiyemem gibi. Elimden geldigince yemeye calisiyorum bulantim yok bi tiksinme var dedigin gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…