2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok tesekkur ederim annelik nasıl bir duyguymuş böyle hangisine bişey olsa canın aynı yanıyor. Bilemiyorum 2. Cocuk baska bişeymiş ilk heyecanlar gibi değilim daha sağlam daha yorgun geciyor günlerim. Allahım tüm evlatlarımızı korusun sağlıkla kucagımıza alalım bebeklerimizi

Evet kuzu birde google'de aratınca 1 cm'den fazla olması gerektiğini okudum 7.hafta için ondan tedirgin oldum ama çok şükür içimi rahatlattınn teşekkür ederim
Bir şey değil canım çok araştırıp bakma boşver 1 cm 2 cm önemli değil önemli olan inşallah sağlıkla gelişirler bebişlerimiz aynılar baksana

Genel adı nifty diye geçiyor doktorum henüz bi yere yönlendirmedi 10. Haftamda vericem kan 2000-3000 arası değişiyormuş fiyatları
Teşekkür ederim cevabın icin, ben bir öncekinde istanbulda prof recep has hocaya gitmiştim. Kendisi gercekten duayen riskli gebeliklerde tavsiye ederim. Mesela oğlumun sırtı dönüktü bize eliyle karnıma kasığıma basarak Cevirdi yüzünü böyle de enteresan bi hoca :) yine ona giderim diyordum ama gecen sene 750 idi testler, şimdi 1000 olmuştur iki kere git gel yapacagıma direk bu testi yaptırabilirim

Bir damla kan geldi diye yazmanız yeterliydi, bana kalırsa bu kadarı da çekilip atılmamalı resmen tuvalet sonrası kendinizi temizlediğiniz peçete bu, kusura bakmayın benim fikrim bu yönde.
6 haftalikti kadın, rahim agzini actilar anestezi verdiler kurtaji oyle yaptilar. Sonra 1 bucuk saat dinlendirdiler evine gonderdiler. Bilmem belki her hastane farklidir.
Burası paylaşım alanı farkındaysan. Biraz farklı konulara bakarsan eğer daha farklı Fotoğraflarla karşılaşabilirsiniz. Zaten ufak boyutta attım bakmak istemeyen bakmaz. Sende açıp bakmasaydın yani. İnsan kendini o kadar çaresiz hissediyor ki dilerim rabbimden kimse yaşamaz benim yaşadığımı. Saha önce yaşayanlar fikir versin diye paylaştım. Yanş senin fotoğrafa bakıp yorum yapman için paylaşmadım. Tuvalet fotoğrafı atanlar gördüm bu forumda. Tekrar söylüyorum milletin gözüne sokmamak için fotoğrafı ufak boyutta paylaştım bakmak istemeyen açıp bakmaz bu kadar basit açıklamasınıda başında yazdım

Anlayabiliyorum seni. Hastanede de gördüm hemşireler hep düşük kanaması olanların pedlerini kontrol ediyorlardı. Anlayıslı olmamız lazım ama bazilarimiz da hassas iste bu konularda. Allah kimseye yasatmasın caresiz kaliyor insan.

Canım kusura bakma lütfen yanlışlıkla senide etiketlemişim sana değil yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Kanamam iyice fazlalaştı şu durumda uğraştığım şeye bak. Attığım ufak bir fotoğrafı büyütüp burada yorum yazma gereği duyacak kadar hassas olabilir evet ama açıp bakılmazsa buraya bu yorumu yapmasınada gerek kalmaz yanş. Olay bu kadar basit. Ben daha önce bu durumu yaşamadığım için yardım amaçlı fotoğrafı paylaştım. Yaşayan bilen varsa paylaşsın diye . Olay çok farklı yerlere çekilmiş. Kaldırayım da rahatsız olmasın daha fazla kimse.

Bir şey değil canım çok araştırıp bakma boşver 1 cm 2 cm önemli değil önemli olan inşallah sağlıkla gelişirler bebişlerimiz aynılar baksana

Evet birliktee yaşayacağız günü gününe bu hamileliği inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza canim

Estagfrullah anladim yanlislikla alintiladigini sorun degil sadece dusuncemi yazmak istedim.

Estagfrullah anladim yanlislikla alintiladigini sorun degil sadece dusuncemi yazmak istedim.
Teşekkür ederim canım bugün kü kontrolde bebeğin kalp atışlarının çok yavaş olduğunu öğrendim ve duydum. Normal bir insan kalbinden bile çok yavaş atıyordu.Salı’ya kadar bekleyeceğim kanamam artmaya başladı zaten muhtemelen Salı günü sonlandırılacak. Buradaki herkes inşallah sağ Salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde onlara kavuşursunuz. Bu düşük olayı çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş aklımdan kalp atış sesi 1 dk çıkmıyor. Kanamayı gördükçede içim gidiyor. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin

Slm kızlar çok hızlısınız maşallah ben sizi tam takip edemiyorum hızlı hızlı üstten üstten okuyorum maalesef.. sağ karnımda ağrı var sanrım bebek sağ tarafa yerleşti :) ilk gebeliğimde ne çok bakmıştım cinsiyet teorilerine şuan tek dileğim sağlıklı olması

Ne kadarlıktı bebeğiniz? Benim de öyle duydugumda çok yavaştı, yeni olustugu zaman da yavas atabiliyormus sonradan hizlanabilir persembe gunu netlesecek eger benim de hala yavaş atıyorsa olacaklar belli ne yapalim herşey Allahtan en iyisini o bilir

Geçmiş olsun cnm foto konusunı dert etme rahatsız olan baknasın burası paylaşım alanı.... bi önlem fln almadımı dr sağlıklı mı değil acba... ilk gebeliğimde 4 yıl olmadı die bana progestoron vermişti. Düşük olursa da üzülme başında olması belki daha hayırlıdır daha büyüdüğünde yada allah korusun doğumdan sonra olması daha zor..

Canım benim bebeğimin kesesi gelişmiyor. 6. Haftadayım şuan normalde kese boyutu 14 mm olması gerekirken benim 6 mm ve bebek kalp atışı aşırı yavaş. Yani normalde ilk kızımdan biliyorum normal bir insan kalbinden çok daha hızlı atması gerekiyor bu haftalarda. Ama yavaştı bugün. Bekliyorum bakalım Salı günü tekrar gideceğim. Senin kesede bir sıkıntı yoksa içini ferah tut ve lütfen stres yapma

Beta hcg de dusuyordu dimi hatirladim, uzgunum ama insallah bir mucize olur senin icin. Sonradan düzelen keseler de duydum tam şekli bozulmusken. Benim kesede sorun yok şükür ama işte var bi terslikler ben de anlamadım. Allah hayirlisini nasip etsin.

Canım bende haşimato hastalığı olduğunu öğrendim bu gebelik ile birlikte. Buda ilk haftalar bebek için çok önemliymiş. Tsh hormonu 45 e fırlamıştı. Normalde olması gereken değer 2,5 Muş. Doktorlar hemen tedaviye başladı fakat dün kesenin gelişmediğini bugünde kalp atışının olması gerekenden yavaş olduğunu öğrendim. Bana gebeliği sonlandırmam yönünde başından beri ısrarcı davrandı doktorlar kabul ermedim. Bebekte zeka geriliği olur dendi. Gidecekse kendiliğinden gitsin diye dua ettim hep kanamam başladı. Bekliyorum şuan. Salı tekrar gideceğim bakalım hayırlısı artık.

Aynen canım beta hcg düşüyor. Pazartesi 7000 küsurken Salı günü 2000 küsurlara düşmüş eşimi bekliyorum birazdan acile hastaneye gideceğim Kanamam fazlalaştı sanki korkuyorum

Aynen canım beta hcg düşüyor. Pazartesi 7000 küsurken Salı günü 2000 küsurlara düşmüş eşimi bekliyorum birazdan acile hastaneye gideceğim Kanamam fazlalaştı sanki korkuyorum
Sakin ol hastaneye hazirlikli git ne olur ne olmaz. Allah yardimcin olsun haber verirsin.

Aaa ben ZTen normalde cipskoliktim hamile oldugumu öğrendiğimden beri sayılı yiyorum kendmi tutuyorum aten en cokda cipse aşercem heralde senn isteme sebebinde baharatlı olmasından genelde ya tatili ceker yada ekşi baharatlı seyler filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…