2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Meme almıyor benimki ama bugün süpriz yaptı 2 kez tuttu şaşırdım
Sütümü sağıp biberonla veriyorum bende
Günde 3 kezde mama veriyorum duruma göre
2 gündür yazdım bebek günde kaç cc anne sütü kaç cc mama içti diye
Yarın ne çıkacak bakalım
Mama da hipp kullanıyorum

Şekerli su zaten vermem canım ben bile şeker kullanmıyorum hurma suyu mantıklı gelmişti bana simdi düşününce mantık aynı heralde diye düşündüm sarilıkla bir bağlantısı olabilir diye pekmezli su da olabilir haside yaparlar bizde anne yer süt icin

Benimkide ayniydi 3. Saatte veya 4.saatte anca uyaniyordu gecen gece 2 saat uyandirmadim sanki bayilmis gibi insan korkuyorda bugun 4.gunumuz biraz acilma var en azindan agliyo tepki veriyor
Aynen canim benimkide oyle.suan hala ayni zorla uyandiriyorum baygin necmi resmen.ama Allahtan sariligi dusuk cikti bugun taburcu olurken

Kadına gıcık oldum iyiki 4500 kilo ikiz doğurmuş
Allah bağışlasın maşallah ama yeni doğum yapmış ikiz annesine bu söylenirmi sanki nispet yapar gibi
İnsanlar garip gerçekten

Kadına gıcık oldum iyiki 4500 kilo ikiz doğurmuş
Allah bağışlasın maşallah ama yeni doğum yapmış ikiz annesine bu söylenirmi sanki nispet yapar gibi
İnsanlar garip gerçekten
Allah bağışlasın ben kilo kıyaslamam hayatta çok şükür benimkilerin kilosu iyi doğdular ben sadece cidden merak ettim varmı 4500 doğan ikiz tek gebelikte bile 4 kilo üstü çok nadir oluyorken ikizde olması şaşırttı beni

Kıyaslancak birşey değilki zaten kardeşler bile kıyaslanmaz büyük oğlunla ikizler birmi 5 parmağın 5ide bir olmaz der annem
Hele sen maşallah çok iyi taşıdın sağlıkla kavuştun yavrularına
Şimdi sağlıkla büyütmekte inş
Rabbim acılarını göstermesin cümlemizinkine inş

Amin canım aynen benim ikizler bile aynı değil düşün 400 gram fark var aralarında benim için kilodan çok sağlıklı olmaları önemli..

Ben pek düşünmüyorum canım bol emzirimce bir şey olmaz inşallah oglumda ben 15 dakikada bir emzirdim ilk 50 gün gece gündüz yoktu bizde çok şükür olmadik

Kuzular bugün kontrolüm vardı ve nts ye girdim. Sancı çıktı ve 1 cm açılma var. Ama bebek dönmemiş

Eğer cumaya kadar doğum olmazsa sabahtan gel dedi. Sanırım sezaryen günü vericek.

Bebek dönmesi için arkadaş evde emekleyerek yürü dedi. Bilmiyorum daha önce hiç duymamıştım, duyan var mı?

Yani galba yetersizdi sütüm ama bugün iyi çok şükür artık dolmaya başladı.Kakası da düzene girdi.Normaldir tabi ama insan yine yapsın istiyo kakasını

Canım mama sormuşsun ben de bayağı araştırdık ve hipp aldım.

Canm bnde cok emzirdim sutum tasiyor inanki. Kakasi cisi normal. Ama cok artmis iki gunde. Insallah seninki artmamistir. Cok zor geldi birakmak hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…