2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet
Canım bildiğim kadarıyla bir iki günde düşürüyorlarmış sarılığı senden sütünü sağıp getirmeni istiyorlarmış biran önce düşer inşallah
Evet sagilmis sutum var onu getrcem. Ama kac gunde gecer blmiyoruz tabi tedaviye cevap vermesine bagli. Insallah bi gunde alirim yavrumu

Keklemis olabilir cnm

Corona geçiren olmuş muydu başlangıcı nasıldı acaba bugün korkuyorum biraz boğazımda gıcıklanma ve hafif baş ağrısı var

Evet emekleme dönmesine yardımcı oluyor..

Canım o belli olmuyor. İlk oğlumda uzamış sarılık vardı. Değerler çok yüksek değildi. 4 ay kadar sürdü. Kilo alımında gelişiminde sorun olmadı. Çok yüksek değerler yoksa kafana takma ben çok takıp üzülmüştüm. Geçti sonunda sorunsuz.

Kızlar bebişimizi almaya geldik aşırı heyecanlıyım dogum yaptıgın gün bile böle hissetmemiştim cok garip ağlamamak için kendmi zor tutuyorum su an
Ne güzel bir haber şimdi bol bol kucaklaşma vakti minikle Allahım bir daha zorunlu ayrılıklar vermesin

Merhaba ekim anneleri doğum yapan annelerin gözü aydın analı babalı büyüsün, henüz doğum yapmamış anne adaylarını da Allah bi avazda kurtarsın.
Sezeryan olan anneler kaçıncı haftada bebeginize kavuştunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…