- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Canim rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina al insallah bir avazda kurtulursun insallah bizide haberdar et
Ay hadi allah bir avazda kurtarsın
Yaaaa çok heyecanlı Allah kolay doğum nasip etsin canım
Ay hadi İnşallah hayallerindeki gibi bir doğum olur
Bol şans canım bir avazda sağlıkla kucağınıza alirsin inşallah bebisini
Kızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınızhadi bakalımmm güzel haberlerinizi bekliyoruz
Doktorunuz mu bu haftaya gün verdi .Ben cuma günü netlestireceyim ama kafam karışıkBen inşallah perşembe günü 38+0 da kavuşacağım.
Merhaba ekim anneleri doğum yapan annelerin gözü aydın analı babalı büyüsün, henüz doğum yapmamış anne adaylarını da Allah bi avazda kurtarsın.
Sezeryan olan anneler kaçıncı haftada bebeginize kavuştunuz.
Canım valla ben doğurdum doğuralı uykuya hasretim hamilelikte bende az uyuyordum sürekli uyanıyordum uykularım zehir olmuştu artık doğsun istiyordum ama bebek doğduktan sonra aslında hamilelikte bildiğin baya baya uyuyormuşum onu anladımsen hele bi hayırlısıyla doğur ne demek istediğimi anlarsın
Sorununuz yoksa ,bekleyebdiginiz kadar bekleyin.Enazindan 38i bitirinDoktorunuz mu bu haftaya gün verdi .Ben cuma günü netlestireceyim ama kafam karışık
Teşekkür ederimSorununuz yoksa ,bekleyebdiginiz kadar bekleyin.Enazindan 38i bitirin
Gozun aydin.gecmis olsunKızlar ben doğurdum hala inanamıyorum yanımda uyuyor
Cok bekletmez minnosun insallah saglikla doğar canim ohh herseyi halletmis gitmisin hayirli dogumun olur insallah daha geceye cok varKızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız3-4 cm açıklık var sancım hiç yok suyum ara ara gelmeye devam ediyor yürüyorum açılma olsun diye doktor sabahı bulur dedi uyu ye iç yürü dedi bakalım akşam yemeğinin sonunda yakalandım yemek masasında tam bugün de gelmiyor diye bavulu açıp kıyafetleri havalandırayım dedim herşey dışarıdaydı hemen yerleştirdim İkindin duş almıştım squat yapmıştım yarın kontrol var diye bir jilet de yapmıştım mumları aldım bugün hazırlıklı yakalandım sayılır hep 12.10 diye geçiriyorum günlerdir sanırım 13.10 olacak sağlıkla gelir inşallah benden haberler bu kadar doğuramazsam gece arada uyuyamayanları taciz ederim
Hayirli olsun canim nasil oldu ne zaman oldu bebis kac kg dogdu anlatirmisinKızlar ben doğurdum hala inanamıyorum yanımda uyuyor
Allah analı babalı büyütsünÇok şükür güzel bir doğumum oldu sancılarım geldi yazmıştım devam etti ama zorlamadı beni eşime anneme söyledim duşa girdim bişeyler atıştırdım çıktım kesin yalancı sancıdır diye doktorun klinigine gectim ama biraz arttı sancılar klinikte 5,6cm olmuş yatıralım hastaneye ben geleceğim dedi hastaneye geldik sancılarım arttı epidural aldım hemen sonra sancı falan kalmadı daha nstye yeni bağlandım çocuğun kalp atışları düşmeye başladı tekrar muayene 8cm olmuş dedi bebek kanala giriyor o yüzden düşmüş bikaç serum oksijenle düzeldi doktoru aramaya başladılar doktor geldi kafası gözüküyor dedi ama bende ne ikinma hissi var ne tuvalet hissi artık doktor söyledikçe ıkındım en uzun kısım burasıydı çıkınca anladık ki kordon dolanmış boynuna sancılarımı yavaştan hissetmeye başlayınca doguma aldılar karnımdan bastırdı biri üç kere ıkınmada çıktı doktor bayada dikiş attı ama az attım dedi o an bebeğimden gozumu alamadım zaten Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin çok şükür
Kızlar doğum yapacaklar, yanınıza kesinlikle almalısınız dediğim şeyler var.
Depend hasta külodu. Ben normalde s bedenim ama depend büyük boy olanını aldım.
İlk gece için gecelik daha rahat oluyor, özellikle önden düğmeli.
Bir kaç çift çorap. Ayağı sıcak tutmak önemli.
Kuru kayısı ve kuru üzüm kaynattım bir gece öncesinde. 1,5 litre civarı. Hastaneye götürdüm. Gaz çıkarma ve tuvalete çıkma açısından kesinlikle çok faydalı oldu.
Bebek için kundak, şu ebebekte 15-20 lira olanlardan. İçinde daha rahat uyuyor, anne karnında hissi sağladığı için.
Rezeneli, kimyonlu, anasonlu bitki çayı. Ben ebebekten almıştım, Ali Ünyazıcı Milk Tea adı.
Özellikle sade kahve, nescafe gold aldım ben bol bol içtim.
Rahat terlik, iki adet olursa daha iyi her ihtimale karşı.
Kirliler için büyük çöp poşeti.
Göğüs kalkanı, hem gümüş hem philips avent olanını götürdüm. Bir de göğüs ucu kremi. Ben incia olandan aldım. %100 doğal ve fiyat olarak uygun. Doğumdan önce sürmeye başlamıştım.
Şarj cihazınız.
Karton bardak bol bol. Plastik kaşık çatal, tahta karıştırıcı. Kendinize bir kupa ve bir cam bardak alabilirseniz yine iyi olur.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Ay hadi saglikla.kavusun insallah canim bir avazda..hayirli haberlerle.gelKızlar suyum geldi hastaneye geçiyorum dularınızı bekliyorum sancım yok bakalım nasıl ilerleyecek
Gozunaydin olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah tebrik ederimKızlar ben doğurdum hala inanamıyorum yanımda uyuyor
Bebek doktoru aptamil onerdi bana cnmkızlar acil mama.tavsiyesine ihtiyacım var..geçici süre kullanmam lazım ne alalım şöyle gaz yapmayan kalitelisinden sütüm gelene kadar idare edelim
Kavustunuz mu bebeginize?Aynen hala bekliyoruz ya bu devlet hastaneleri bemi öldürecek ne kdr kaçsamda yakalandım yine çare bunlardaymıs ama adamsa perişan ediyorlar kapılarda valla
Kupa koycam iyi fikir. Ne kadar güzel bi mesaj. Düşünüp bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler canımKızlar doğum yapacaklar, yanınıza kesinlikle almalısınız dediğim şeyler var.
Depend hasta külodu. Ben normalde s bedenim ama depend büyük boy olanını aldım.
İlk gece için gecelik daha rahat oluyor, özellikle önden düğmeli.
Bir kaç çift çorap. Ayağı sıcak tutmak önemli.
Kuru kayısı ve kuru üzüm kaynattım bir gece öncesinde. 1,5 litre civarı. Hastaneye götürdüm. Gaz çıkarma ve tuvalete çıkma açısından kesinlikle çok faydalı oldu.
Bebek için kundak, şu ebebekte 15-20 lira olanlardan. İçinde daha rahat uyuyor, anne karnında hissi sağladığı için.
Rezeneli, kimyonlu, anasonlu bitki çayı. Ben ebebekten almıştım, Ali Ünyazıcı Milk Tea adı.
Özellikle sade kahve, nescafe gold aldım ben bol bol içtim.
Rahat terlik, iki adet olursa daha iyi her ihtimale karşı.
Kirliler için büyük çöp poşeti.
Göğüs kalkanı, hem gümüş hem philips avent olanını götürdüm. Bir de göğüs ucu kremi. Ben incia olandan aldım. %100 doğal ve fiyat olarak uygun. Doğumdan önce sürmeye başlamıştım.
Şarj cihazınız.
Karton bardak bol bol. Plastik kaşık çatal, tahta karıştırıcı. Kendinize bir kupa ve bir cam bardak alabilirseniz yine iyi olur.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. ☺
Aaa hadi bir avazda inşallahKızlar suyum geldi hastaneye geçiyorum dularınızı bekliyorum sancım yok bakalım nasıl ilerleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?