2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina al insallah bir avazda kurtulursun insallah bizide haberdar et
Ay hadi allah bir avazda kurtarsın
Yaaaa çok heyecanlı Allah kolay doğum nasip etsin canım
Ay hadi İnşallah hayallerindeki gibi bir doğum olur
Bol şans canım bir avazda sağlıkla kucağınıza alirsin inşallah bebisini
hadi bakalımmm güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız 3-4 cm açıklık var sancım hiç yok suyum ara ara gelmeye devam ediyor yürüyorum açılma olsun diye doktor sabahı bulur dedi uyu ye iç yürü dedi bakalım akşam yemeğinin sonunda yakalandım yemek masasında tam bugün de gelmiyor diye bavulu açıp kıyafetleri havalandırayım dedim herşey dışarıdaydı hemen yerleştirdim İkindin duş almıştım squat yapmıştım yarın kontrol var diye bir jilet de yapmıştım mumları aldım bugün hazırlıklı yakalandım sayılır hep 12.10 diye geçiriyorum günlerdir sanırım 13.10 olacak sağlıkla gelir inşallah benden haberler bu kadar doğuramazsam gece arada uyuyamayanları taciz ederim

Ben normalbeklerken sezeryan oldum 37+6da

Valla ben dogurali 4 gun oldu toplasan 3 saat anca uyumusumdur hamileyken 12 saat uyumuslugum var

Cok bekletmez minnosun insallah saglikla doğar canim ohh herseyi halletmis gitmisin hayirli dogumun olur insallah daha geceye cok var

Çok şükür güzel bir doğumum oldu sancılarım geldi yazmıştım devam etti ama zorlamadı beni eşime anneme söyledim duşa girdim bişeyler atıştırdım çıktım kesin yalancı sancıdır diye doktorun klinigine gectim ama biraz arttı sancılar klinikte 5,6cm olmuş yatıralım hastaneye ben geleceğim dedi hastaneye geldik sancılarım arttı epidural aldım hemen sonra sancı falan kalmadı daha nstye yeni bağlandım çocuğun kalp atışları düşmeye başladı tekrar muayene 8cm olmuş dedi bebek kanala giriyor o yüzden düşmüş bikaç serum oksijenle düzeldi doktoru aramaya başladılar doktor geldi kafası gözüküyor dedi ama bende ne ikinma hissi var ne tuvalet hissi artık doktor söyledikçe ıkındım en uzun kısım burasıydı çıkınca anladık ki kordon dolanmış boynuna sancılarımı yavaştan hissetmeye başlayınca doguma aldılar karnımdan bastırdı biri üç kere ıkınmada çıktı doktor bayada dikiş attı ama az attım dedi o an bebeğimden gozumu alamadım zaten Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin çok şükür

Allah analı babalı büyütsün

Benjmde en memnun kaldigim depend ve gecelik oldu pijama giyemedim ben cok rahatima geldi elbise

Kupa koycam iyi fikir. Ne kadar güzel bi mesaj. Düşünüp bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…