37 hastalıkken zorunlu sezeryanMerhaba ekim anneleri doğum yapan annelerin gözü aydın analı babalı büyüsün, henüz doğum yapmamış anne adaylarını da Allah bi avazda kurtarsın.
Sezeryan olan anneler kaçıncı haftada bebeginize kavuştunuz.
gozunaydin canim kavusmusun yavruna gerisi hallolur hic merak.etme..bak ikinciye anneyim yine ayni seylerle ugrasiyorum..kabus gibi bir gece gecirdim ameliyat agrilarimi falan unuttum memelerin derdinden..biliyorumki buda gececek napalim duzene gircek hic merak etmeNapalım uykusuz ilk gece bitti sadece 1 saat uyudummemeyi 3 4 dakka tuttu sonra bırakıp alıyo bagırıyor sağıp verdik artık gece aç kalmasın diye
Valla ben toparladım bide baya ilk zamn olsaydı napardım bilmiyorum ilk gece nöbeti bitti ama hiç uyumazsam da süt filan azalır dye korkuyorum aman daha Bi gün olmadı stresten geberdikgozunaydin canim kavusmusun yavruna gerisi hallolur hic merak.etme..bak ikinciye anneyim yine ayni seylerle ugrasiyorum..kabus gibi bir gece gecirdim ameliyat agrilarimi falan unuttum memelerin derdinden..biliyorumki buda gececek napalim duzene gircek hic merak etme
Bnce acilen bul cok rahatlarsın ev tipiyle olmuyor o işsabah sabah memeler şişti süt var okey ama bu kadarı fazla değilmi napıcam ben yaaa normal pompayla boşaltamıyorum ateşim çikmaya başladı acele nasıl boşaltayım bunları kızlar akil verin bihastane tipimi bulsam bi yerden
Duşta ılık suyla masaj yapın. Bol bol masaj. Süt inecek ama inemiyor. Bu süreçten sonra artık süt düzene girer yumuşar. Bir de biri sırtından masaj yapsın.Omurilik yanından iki taraftan yukarı doğru.sabah sabah memeler şişti süt var okey ama bu kadarı fazla değilmi napıcam ben yaaa normal pompayla boşaltamıyorum ateşim çikmaya başladı acele nasıl boşaltayım bunları kızlar akil verin bihastane tipimi bulsam bi yerden
normal pompa neden işe yaramadıki. ben lansinohla baya boşaltıodum.sabah sabah memeler şişti süt var okey ama bu kadarı fazla değilmi napıcam ben yaaa normal pompayla boşaltamıyorum ateşim çikmaya başladı acele nasıl boşaltayım bunları kızlar akil verin bihastane tipimi bulsam bi yerden
medicallerdenmi bulucam hastanelerdenmi hic bilmiyorum nerden bakicamBnce acilen bul cok rahatlarsın ev tipiyle olmuyor o iş
aynen şu bir kaç gün düzene girse ona göre.süt üretimi olcak rahatlıcamda en kötüsü bu aşaması hiçbirşeye benzemiyo yaa memelerimden önümu göremiyorum yürürken acıyo resmenDuşta ılık suyla masaj yapın. Bol bol masaj. Süt inecek ama inemiyor. Bu süreçten sonra artık süt düzene girer yumuşar. Bir de biri sırtından masaj yapsın.Omurilik yanından iki taraftan yukarı doğru.
bilmemki hic tahmin edemedim işe yaramıycağını boş boş çekiyor sanki boşaltamadımnormal pompa neden işe yaramadıki. ben lansinohla baya boşaltıodum.
Canım ben mastit olduğumda sıcak duşun altında el pompasıyla sağmıştım sütü ama atmak zorunda kalmıştım tabi su karıştığı için. Bende de ateş falan yapınca gözüm görmemiş tabi atmayısabah sabah memeler şişti süt var okey ama bu kadarı fazla değilmi napıcam ben yaaa normal pompayla boşaltamıyorum ateşim çikmaya başladı acele nasıl boşaltayım bunları kızlar akil verin bihastane tipimi bulsam bi yerden
Ay atarim onumu gozum goruyo şuan..deniyeyim bi sicak suyla ise yarar belkiCanım ben mastit olduğumda sıcak duşun altında el pompasıyla sağmıştım sütü ama atmak zorunda kalmıştım tabi su karıştığı için. Bende de ateş falan yapınca gözüm görmemiş tabi atmayı
Evet sıcak su hızlı hızlı akmasını sağlamıştı. önce az bi sabunla lifle sıcak suyla, sonra sıcak su devam ederken boşa sağ gitsin, onun ateşi çok fenadır bilirimAy atarim onumu gozum goruyo şuan..deniyeyim bi sicak suyla ise yarar belki
Evet ya bu ilk günler ameliyat ağrıları bir yandan , meme derdi bir yandan çok zor oluyor. Ben de çok çekmiştim memelerden. Masaj yapa yapa yumuşattık. Duş, masaj, sağma dönüp dönüp bu üçlüyü yapınca birkaç güne düzelecek inşallah.medicallerdenmi bulucam hastanelerdenmi hic bilmiyorum nerden bakicam
aynen şu bir kaç gün düzene girse ona göre.süt üretimi olcak rahatlıcamda en kötüsü bu aşaması hiçbirşeye benzemiyo yaa memelerimden önümu göremiyorum yürürken acıyo resmen
bilmemki hic tahmin edemedim işe yaramıycağını boş boş çekiyor sanki boşaltamadım
İŞte kuzum 5. Gün tartılmıştım ben 5 güne kadar karnım hala şişti , şuanda da göbek var birazBana cok almadın diyorlarda ödem giderse insallah cok rahat edicem odemin kac gunde gitti canim
38+4 de planli sezeryan oldumDoktorunuz mu bu haftaya gün verdi .Ben cuma günü netlestireceyim ama kafam karışık
Bir an once sagligina kavussun minik kuzucuk Insallah hemen endiselenme sutun yaramiyor olabilir belki fazla suludur mama destegi ile toparlar sagdiktan sonrada memede vakit gecirin asil yagli kismi sonra geldigi icin belki sagarak tam bosalmiyordur bende arada sagiyorum ama bebegin cekisi gibi bosalmiyor meme acil sifalar dilerimHaberler iyi değil
Sarılık kont için gittik kilo alımı yok
Şok oldum
3200 doğdu sarılık 5.7
5.gün 3000gr sarılık 10.7
7.gün 2850 sarılık henüz sonuç çıkmadı
Kan uyuşmazlığı sarılığı dirençli oluyormuş
2 gündür günlük 450 cc süt içiyor
Sağıp verdiğim için ne içtiğini biliyorum
Doktor normal fazlasını içemez zaten beslenme ile ilgili değil kanına bakalım hormonlara falan araştıralım dedi
Kan verdik tabi kan verirken ben tuttum ağlaya ağlaya mahvoldum iki kere deldiler kuzumu
Sonuçlar öğleden sonra
Rabbim dermansız dert vermesin inş hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım. Bayağı da içiyormuş ama kimi sütlerde su paranı fazla oluyor, besleyiciliği az oluyormuş diye okumuştum. Öyle birşey varsa belki mama takviyesiyle düzelir sütün normale dönene kadar.Haberler iyi değil
Şok oldum
3200 doğdu sarılık 5.7
Doktor normal fazlasını içemez zaten beslenme ile ilgili değil kanına bakalım hormonlara falan araştıralım dedi
Kan verdik tabi kan verirken ben tuttum ağlaya ağlaya mahvoldum iki kere deldiler kuzumu
Sonuçlar öğleden sonra
Haberler iyi değil
Şok oldum
3200 doğdu sarılık 5.7
Sonuçlar öğleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?