2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba,

Yarın kontrolümüz var. Ama bu sefer gebelik değil, oğlumun 1 haftalık kontrolü.

Giremiyorum çok sık hem iyileşme süreci hem de yoğunluk pek telefonu alamıyorum elime. Hala doğum tebrikleri cevapsız arama seklinde duruyor telefonda.

Çarşamba günü vajinal doğum ile dünyaya geldi oğlum. Ilk birkaç gün emzirme sorunu yaşadık, hafif bir sarılık durumu var ama doktor geçecek dedi.

R rnp06 Çok sevindim sonunda oglus ile 'ten tene olacaksın. Zor zamanlardan geçtin inşallah bundan sonra kolay geçecek.

Ve arkadaşlar tüm doğurganları topluca tebrik ediyorum, doğurmayanlar da hadi gari artık

Dr 38+6 ya gün verdi bana, bu perş günü

Kızlar bu göbek deliği çevresi durmaksızın çok kaşınıyo bebek ittirdikçe daha da çok kantaron yağı vs bitkisel çözümler falan işe yaramıyo artık. Kaşınmasını engelleyecek ne olabilir perş ye kadar da olsa alıp kullanayım

Benjmde en memnun kaldigim depend ve gecelik oldu pijama giyemedim ben cok rahatima geldi elbise
Bende çok memnun kaldım. Hastanenin verdiği yapışkanlıyı uyuşukluğum geçene kadar kullanmak durumunda kaldım ama hiç rahat değildi. Depend çok kurtarıcı birşeymiş.

Kupa koycam iyi fikir. Ne kadar güzel bi mesaj. Düşünüp bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler canım

Rica ederim canım. Faydası olmasına çok sevinirim. Bende bizden önce doğum yapanları okuyup not almıştım.

Kızlar bebişimizi almaya geldik aşırı heyecanlıyım dogum yaptıgın gün bile böle hissetmemiştim cok garip ağlamamak için kendmi zor tutuyorum su an
Canımcım gözünüz Aydın son ayrılığınız olsun inşallah nasıl gidiyo şimdi napıyosunuz durumlar nasıl

Rica ederim canım. Faydası olmasına çok sevinirim. Bende bizden önce doğum yapanları okuyup not almıştım.
Ben de karton bardak, kahve, ısıtıcı koymaya karar verdim, almayacaktım normalde ama sen bida extra yazınca karar verdim tşk ederim

Bende cok şükür dogum yaptim arkadaslar cok sukur bebegimde bende sağlıklıyiz epidural normal dogum yaptim, dogum bekleyen kaldiysa aramizda herkese hayirli dogumlar, bebegi doganlara da saglikla buyutmesini dilerim...Buradan yavas yavas ayreilacagimiz icin üzgünüm, ilk gunden tum anilar burada

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ? Nette 2 Farklı Bilgi var bi grup sırt üstü yatırın diyor bi grup yan yatırın diyor. Sizler ne yapıyorsunuz ?

Canim ayni durum bendede var özellikle bebis kastiginda deri geriliyor ve kaşınıyor ben soguk su ile siliyorum oyle kaşıntı azaliyor dogum persembemi senin sezaryan olcan galiba neden sezaryan

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ? Nette 2 Farklı Bilgi var bi grup sırt üstü yatırın diyor bi grup yan yatırın diyor. Sizler ne yapıyorsunuz ?
ikisinde yapiyorm canm emzirdigm icin bazen kusabiliyor onun icin geceleri yan yatiriyorum Bas cevreside guzel yuvarlak olsun diye sirt ustude yatiriyorm

masllah canm hayirli olsun Bnde 5 gun oldu yapali Gecen hafta yoktu bebisim karnimdaydi simdi yanimda❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…