2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mrb canim bende bekliyorum normaldogumu ama daha var bana 39. Haftamdayim doktorum bu haftada gelmezse sezaryana alcak beni dil alti olani duymadimdq fitil gibi olani duydum

Cok gecmis olsun canim insallah ciddi bisey yoktur rabbim sifa versin en kısa zamanda düzelir allahin izniyle

Doğum yapan anneler bebeklerden tartılmak hiç aklınıza geldi mi? Kaçar kilo gitti acaba doğumda.
Benim 15 gun oldu 10 kg gitti gobekte baya gitti ilk hafta cok odem oldu dogum yaptim 1 gun sonra tartilmistim 2 kg gitmisti sadece bebek 3700 du yani emzirdikce atiliyo galiba odem

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ? Nette 2 Farklı Bilgi var bi grup sırt üstü yatırın diyor bi grup yan yatırın diyor. Sizler ne yapıyorsunuz ?
Bazen düz bazen yüzüstü bazen sağa bazen sola.
Hep aynı yöne yatırırsan kafası düzleşir.
Yüzüstü yatırdığımda asla onu bırakıp gitmiyorum boğulabilir.bu yatış pozisyonlarında reflü yatağı çok işime yaradı yandan destekleri var

R rnp06 çok sevindim şükür kavuşturana
Oyun bile oynasa ayırma memeden bırak ten teması olsun ve mutlaka sağdıklarını vermeden önce emzir eminim daha çık emer zamanla.
Kemankolik hadi bir avazda kurtarsın rabbim inşaallah arada girip bakıyorum haber varmı diye habersiz bırakma

Ayy biz çözüm bulamadım şapka takıyorum hep gözüne geliyo burnuna kadar iniyo sapkada sıkı bide dr kontrolumuz vardı göbek bagı düşene kadar yıkama dedi enfeksiyon kapma ihtimal var dedi 2950 dogmustu 3050 olmus dr normal zaten ödemeni atmıstır kilp kaybetmemiş dedi önemli olan kaka ve idrarını yapması dedi mamayı bıraktırmam lazım ama nasıl emzırıyorum süt sagıyorum 60cc yakın cıkıyo dünden beri arkasından mutlaka mama istiyo bazen saat başı mama içiyor nasıl kurtulcam bilmiyorum

Valla canim aynisi benimde basima geldi pompayi hic sevemedim ben sicak suya girip masaj yaptim akittim yarim saatte baya bir bosalmisti goguslerim sert olunca bebekte emmiyor zaten memeyi

Geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlar

Normalde benimki iki göğsümüde emiyo ama saat başı emdiğinde tek göğüs emiyo diğerinede moshiyi tutturuyorum rahatlıyo .hadtane tipi gereksiz bence normal pompanla sağ at buzluğa ne olcağı belli olmaz az geldiğinde falaz çözer verirsin.

Selam kızlarçok şükür dün kızıma kavuştuk, evimize geldik, sarılık değerimiz 10 a düşmüş, yalnız idrarda enfeksiyon varmış, kültür aldılar yarın da genel kontrol var, çocuk nöroloji ile çocuk kardiyolojiye görünmemiz gerekiyormuş, inşallah hepsi temiz çıkarÇok endişeliyim, sonuçlansın sadakalar vericem

Canım ben mustela desitin dönüşümlü kullanıyorum günde iki seferde bebek şampuanlı ılık su ve pamukla temizliyorum.daha havalar sıcak bebek bakum örtüsünün üstünde altı açıknuyutuyorum 1 saat üstüne kalın battaniyesini örterek.ve bez çok önemli bence prima pure kullanıyorum ben biraz pahalı ama ilk ay derileri dökülecek bi alışacaklar.Diğer oğlumda hametan kullanmıştım işe yaramıştı dene istersen.

Hadi gözünaydın.inşallah sonuçlarınız temiz çıkar ben sadakalarımı niyetimle birlikte veriyorum yani sonuç ne olursa olsun sen önden hayrını yap Allah gönlüne göre versin.

Medicalde bulursun cnm önceden ara netten filan bak öle gidip alırsın ben o makinenin faydasını gördüm yoksa sittin sene gelmezdi o süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…