- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Travazol tek geçerim bende mustela kullandım kızımda hep ama cok pişik olunca travazol travacort kullandımBugun doktor kontrolumuz vardi bebisin poposu baya kotu pisik oldu islak mendil kullanma dedi doktor pamuk ve ilik su ile temizle dedi mustela kullaniyorum ben daha iyi onerebileceginiz krem varmi burun tikanikligi sorunumuz devam ediyor gunde 6 kez temizleyebiliyomusuz bu arada 3 kez serum fizyolojik damlatip cekmeden 3 kezde aspiratorle cekerek sorun yasayan olursa aklinizda bulunsun agzi pamukcuk olmustu dun karbonatla silmistim doktorda ayni seyi tavsiye etti 1 haftadir goguslerimi silmiyordum karbonatli suyla artik daha dikkat edicem gece gaz problemlerimizde basladi bu aradaonun icinde damla onerdi tek iyi sey kilo alimi guzel
En son suyum geldi demişti yapmıstır suyu geldiyse almıslar dır@Beyiss @Mermaid1991
Bebekleriniz hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin
@Kitapkurdu20 doğum yaptı mı kızlar?
Geçmiş olsun canım sudocrem dene birde eğer enfeksiyon kapmışsa travazol sür hemen geçer..Bugun doktor kontrolumuz vardi bebisin poposu baya kotu pisik oldu islak mendil kullanma dedi doktor pamuk ve ilik su ile temizle dedi mustela kullaniyorum ben daha iyi onerebileceginiz krem varmi burun tikanikligi sorunumuz devam ediyor gunde 6 kez temizleyebiliyomusuz bu arada 3 kez serum fizyolojik damlatip cekmeden 3 kezde aspiratorle cekerek sorun yasayan olursa aklinizda bulunsun agzi pamukcuk olmustu dun karbonatla silmistim doktorda ayni seyi tavsiye etti 1 haftadir goguslerimi silmiyordum karbonatli suyla artik daha dikkat edicem gece gaz problemlerimizde basladi bu aradaonun icinde damla onerdi tek iyi sey kilo alimi guzel
1 hafta yapmamaları normal canım..Kızlar en son dün aksam 9 10 gibi kakasını yapmıstı hala yapmadı normal mi bu sğreklide süt içiyor
1 haftadir sleepy e gecmistim daha yumusak gibi gelmisti geri dondum prima pure ye bugun belkide bezden olduCanım ben mustela desitin dönüşümlü kullanıyorum günde iki seferde bebek şampuanlı ılık su ve pamukla temizliyorum.daha havalar sıcak bebek bakum örtüsünün üstünde altı açıknuyutuyorum 1 saat üstüne kalın battaniyesini örterek.ve bez çok önemli bence prima pure kullanıyorum ben biraz pahalı ama ilk ay derileri dökülecek bi alışacaklar.Diğer oğlumda hametan kullanmıştım işe yaramıştı dene istersen.
Doktorda sudocrem i tavsiye etti tsk edeeim deneyelimGeçmiş olsun canım sudocrem dene birde eğer enfeksiyon kapmışsa travazol sür hemen geçer..
Karnina ve beline masaj yap babasi bol bol masaj videosu izledi 15-20 dk da kaka garantili masaj yapiyorKızlar en son dün aksam 9 10 gibi kakasını yapmıstı hala yapmadı normal mi bu sğreklide süt içiyor
Bende basta sutum az diye sarilik yuzunden mama vermistim kilo alimi iyi gidince azaltmaya basladim yavas yavas memeden sonra aglamiyor ve uyuyorsa vermiyorum mama ya da cis kaka duzenli cikiyorsa vermiyorum. Eger cok aglarsa ozellikle geceleri o zaman vermeye calisiyorum insallah bende kurtulurum bir an evvel hic istemiyorum mama vermek artik.Ayy biz çözüm bulamadım şapka takıyorum hep gözüne geliyo burnuna kadar iniyo sapkada sıkı bide dr kontrolumuz vardı göbek bagı düşene kadar yıkama dedi enfeksiyon kapma ihtimal var dedi 2950 dogmustu 3050 olmus dr normal zaten ödemeni atmıstır kilp kaybetmemiş dedi önemli olan kaka ve idrarını yapması dedi mamayı bıraktırmam lazım ama nasıl emzırıyorum süt sagıyorum 60cc yakın cıkıyo dünden beri arkasından mutlaka mama istiyo bazen saat başı mama içiyor nasıl kurtulcam bilmiyorum
H heridigine bende 68le gittim eve geldim 2 gün sonra baktım 63 63 inmiştim 15 gün oldu 59a inmişim
Kızlar en son dün aksam 9 10 gibi kakasını yapmıstı hala yapmadı normal mi bu sğreklide süt içiyor
Gözün aydın bebeğiniz hayırlı olsunKızlar sizlere hastaneden yazıyorum. Sabah saat 10 da randevum vardı geldik açılma 3 cm bebeğin suyu kalmamış yatış yaptı doktor saat 12 gibi suni sancı aldım. Saat 1.5 gibi dogumhaneye aldılar ve doğumu yaptım. İlk doğumda epidural almıştım bunda almadım.ama çok çok zordu benim için çok bağırdım cidden ama bebeğin.sağlıklı çok şükür . epidural yine yaptırmak istedim ama doktor bir baktı 8 cm olma artık dedi o yüzden dogumhaneddki anlarım kötü kalacak aklımda. Ama geçti çok şükür şimdi sıra dogurmayanlarda. Hepinize sağlıklı ağrısız doğumlar Kızlar
Canım gözün aydın Allah bebişinle kavuşturdu güle güle büyütmeyi nasip etsin size. Ben sana şey sorcaktım hastane nasıldı corona sürecinde ne gibi önlemler almışlar kapı süsü Refakatçi falan izin durumu aklına gelenleri yazar mısın içerikleriKızlar en son dün aksam 9 10 gibi kakasını yapmıstı hala yapmadı normal mi bu sğreklide süt içiyor
Çok iyi eski hale döndünüz bile ne güzel.Ilk hafta hamileyken aldigim 8 kilo gitti sonra da fazladan 2 kilo gitmis
O zaman moral bozmamak içinmiş hafta tartışmayayım bari. 15 günde 10 kilo ortalama galiba herkeste.Benim 15 gun oldu 10 kg gitti gobekte baya gitti ilk hafta cok odem oldu dogum yaptim 1 gun sonra tartilmistim 2 kg gitmisti sadece bebek 3700 du yani emzirdikce atiliyo galiba odem
Herkes aynı durumda sanırım ilk iki gün giden sadece 2-3 kilo civarında. Senin yine iyiymiş.64.5 tim eve gelince tartildim 59.9ciktim
H heridigine bende 68le gittim eve geldim 2 gün sonra baktım 63 63 inmiştim 15 gün oldu 59a inmişim
Doktor bir günde 8-10 da normal. Bir hafta yapmaması da normal demişti bize.Kızlar en son dün aksam 9 10 gibi kakasını yapmıstı hala yapmadı normal mi bu sğreklide süt içiyor
Hayırlı olsun canım. Gözünüz Aydın. Güle güle büyüsün miniğin.Kızlar sizlere hastaneden yazıyorum. Sabah saat 10 da randevum vardı geldik açılma 3 cm bebeğin suyu kalmamış yatış yaptı doktor saat 12 gibi suni sancı aldım. Saat 1.5 gibi dogumhaneye aldılar ve doğumu yaptım. İlk doğumda epidural almıştım bunda almadım.ama çok çok zordu benim için çok bağırdım cidden ama bebeğin.sağlıklı çok şükür . epidural yine yaptırmak istedim ama doktor bir baktı 8 cm olma artık dedi o yüzden dogumhaneddki anlarım kötü kalacak aklımda. Ama geçti çok şükür şimdi sıra dogurmayanlarda. Hepinize sağlıklı ağrısız doğumlar Kızlar
Gitmeain ya ben memnunum valla 58de kalsam olurOhh masallah tamami gitsin kilolarimizin biraz zaman gecsin bende tartilcam
Valla hepsi yasaktı kapı süsünü sormayı Unutmustum ben ama hiç kmse dede görmedim ziyaretçide yasak odada 2 kişi görürlerse uyarıyorlar genel olarak ilgiliydi ama yenidoğan ç yogun bakımı gelişmiş değil malesef o kdr pahalı Bi hastane aö Bi hipotermi makinası yokCanım gözün aydın Allah bebişinle kavuşturdu güle güle büyütmeyi nasip etsin size. Ben sana şey sorcaktım hastane nasıldı corona sürecinde ne gibi önlemler almışlar kapı süsü Refakatçi falan izin durumu aklına gelenleri yazar mısın içerikleri
2 kez normalse az öncede yaptı ya ben bunları hiç sormadım o telaşla aklıma gelmedi su an yeni doğum yapmıs gibi oldum hiç bsy bilmiyorum cocuk oldu 14 günlükBize hastanede 2 kez kaka normal demislerdi ama bazen mama veya anne sutune baglida olabiliyor
Cok gecmiş olsun bu seferde ben sana dua edicem ama o kan alma işine takılma onların canı acımıyormus bizim cocugun elleri mosmor ama ben görmezden geliyorum yeterince stresliyim oralara da takarsam ölürüm heralde nasılsa gecer önemli olan sarılıgın gecmesi bebişiniz inş Bi an önce sağlığına kavusurHaberler iyi değil
Sarılık kont için gittik kilo alımı yok
Şok oldum
3200 doğdu sarılık 5.7
5.gün 3000gr sarılık 10.7
7.gün 2850 sarılık henüz sonuç çıkmadı
Kan uyuşmazlığı sarılığı dirençli oluyormuş
2 gündür günlük 450 cc süt içiyor
Sağıp verdiğim için ne içtiğini biliyorum
Doktor normal fazlasını içemez zaten beslenme ile ilgili değil kanına bakalım hormonlara falan araştıralım dedi
Kan verdik tabi kan verirken ben tuttum ağlaya ağlaya mahvoldum iki kere deldiler kuzumu
Sonuçlar öğleden sonra
Rabbim dermansız dert vermesin inş hayırlı sonuçlar alırız
Sorma canim bende de durumlar ayni buraya bir dakka bile giremiyorum vallaUykusuz her gece
Keşke uyusaydım diiiceksiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?