2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
T tugba0634
Travazol tek geçerim bende mustela kullandım kızımda hep ama cok pişik olunca travazol travacort kullandım

Kızlar en son dün aksam 9 10 gibi kakasını yapmıstı hala yapmadı normal mi bu sğreklide süt içiyor

Geçmiş olsun canım sudocrem dene birde eğer enfeksiyon kapmışsa travazol sür hemen geçer..

1 haftadir sleepy e gecmistim daha yumusak gibi gelmisti geri dondum prima pure ye bugun belkide bezden oldu

Bende basta sutum az diye sarilik yuzunden mama vermistim kilo alimi iyi gidince azaltmaya basladim yavas yavas memeden sonra aglamiyor ve uyuyorsa vermiyorum mama ya da cis kaka duzenli cikiyorsa vermiyorum. Eger cok aglarsa ozellikle geceleri o zaman vermeye calisiyorum insallah bende kurtulurum bir an evvel hic istemiyorum mama vermek artik.

Kızlar sizlere hastaneden yazıyorum. Sabah saat 10 da randevum vardı geldik açılma 3 cm bebeğin suyu kalmamış yatış yaptı doktor saat 12 gibi suni sancı aldım. Saat 1.5 gibi dogumhaneye aldılar ve doğumu yaptım. İlk doğumda epidural almıştım bunda almadım.ama çok çok zordu benim için çok bağırdım cidden ama bebeğin.sağlıklı çok şükür . epidural yine yaptırmak istedim ama doktor bir baktı 8 cm olma artık dedi o yüzden dogumhaneddki anlarım kötü kalacak aklımda. Ama geçti çok şükür şimdi sıra dogurmayanlarda. Hepinize sağlıklı ağrısız doğumlar Kızlar

Gözün aydın bebeğiniz hayırlı olsun

Kızlar en son dün aksam 9 10 gibi kakasını yapmıstı hala yapmadı normal mi bu sğreklide süt içiyor
Canım gözün aydın Allah bebişinle kavuşturdu güle güle büyütmeyi nasip etsin size. Ben sana şey sorcaktım hastane nasıldı corona sürecinde ne gibi önlemler almışlar kapı süsü Refakatçi falan izin durumu aklına gelenleri yazar mısın içerikleri

Ilk hafta hamileyken aldigim 8 kilo gitti sonra da fazladan 2 kilo gitmis
Çok iyi eski hale döndünüz bile ne güzel.
Benim 15 gun oldu 10 kg gitti gobekte baya gitti ilk hafta cok odem oldu dogum yaptim 1 gun sonra tartilmistim 2 kg gitmisti sadece bebek 3700 du yani emzirdikce atiliyo galiba odem
O zaman moral bozmamak içinmiş hafta tartışmayayım bari. 15 günde 10 kilo ortalama galiba herkeste.
64.5 tim eve gelince tartildim 59.9ciktim
Herkes aynı durumda sanırım ilk iki gün giden sadece 2-3 kilo civarında. Senin yine iyiymiş.
H heridigine bende 68le gittim eve geldim 2 gün sonra baktım 63 63 inmiştim 15 gün oldu 59a inmişim
15 günde 10 civarı ortalama herkeste aynı gibi.
Doktor bir günde 8-10 da normal. Bir hafta yapmaması da normal demişti bize.
Hayırlı olsun canım. Gözünüz Aydın. Güle güle büyüsün miniğin.

Valla hepsi yasaktı kapı süsünü sormayı Unutmustum ben ama hiç kmse dede görmedim ziyaretçide yasak odada 2 kişi görürlerse uyarıyorlar genel olarak ilgiliydi ama yenidoğan ç yogun bakımı gelişmiş değil malesef o kdr pahalı Bi hastane aö Bi hipotermi makinası yok

Bize hastanede 2 kez kaka normal demislerdi ama bazen mama veya anne sutune baglida olabiliyor
2 kez normalse az öncede yaptı ya ben bunları hiç sormadım o telaşla aklıma gelmedi su an yeni doğum yapmıs gibi oldum hiç bsy bilmiyorum cocuk oldu 14 günlük

Cok gecmiş olsun bu seferde ben sana dua edicem ama o kan alma işine takılma onların canı acımıyormus bizim cocugun elleri mosmor ama ben görmezden geliyorum yeterince stresliyim oralara da takarsam ölürüm heralde nasılsa gecer önemli olan sarılıgın gecmesi bebişiniz inş Bi an önce sağlığına kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…