Cok gecmiş olsun bu seferde ben sana dua edicem ama o kan alma işine takılma onların canı acımıyormus bizim cocugun elleri mosmor ama ben görmezden geliyorum yeterince stresliyim oralara da takarsam ölürüm heralde nasılsa gecer önemli olan sarılıgın gecmesi bebişiniz inş Bi an önce sağlığına kavusur
Çok saol canım sarılık artışta maalesef 14 olmuş
İyi haber kanda enfeksiyon vs yok hormonlar normal
Artı kilo alımıda var
Çünkü dayanamadım sağlık ocağına gittim 4 gün önce oradaki tarto ile tartışmıştı çünkü
4 günde 160 gr almış rahatladım
Farklı farklı tartılar yanıltıyor insanı
Sarılık da dirençli sarılık diyor işte artarsa ki inş artmaz fototerapi gerekicek
Beslenme sondası kullanın hem memeyi tutar hemde aç kalmaz en incesinden alın eczaneden büyük boy enjektör veya bir biberona takın çok rahatlayacaksınız
2 kez normalse az öncede yaptı ya ben bunları hiç sormadım o telaşla aklıma gelmedi su an yeni doğum yapmıs gibi oldum hiç bsy bilmiyorum cocuk oldu 14 günlük
Bizde skrmadik ki hemsireler cok ilgiliydi emzirme ve bebek hemsiremiz ayriydi benimki ayri gelip giderken hep bilgilendirme yapiolardi senin aklina gelmesi mumkun degil
Artı kilo alımıda var
Çünkü dayanamadım sağlık ocağına gittim 4 gün önce oradaki tarto ile tartışmıştı çünkü
Sarılık da dirençli sarılık diyor işte artarsa ki inş artmaz fototerapi gerekicek
Kızlar 2 gündür bebeğimin kakası yeşil ve mukuslu. Doktoruna danıştım kan gelmediği sürece normal dedi ama analık işte içim rahat etmiyor bir türlü. Sizce normal mi? Başına gelen var mı?
Valla hepsi yasaktı kapı süsünü sormayı Unutmustum ben ama hiç kmse dede görmedim ziyaretçide yasak odada 2 kişi görürlerse uyarıyorlar genel olarak ilgiliydi ama yenidoğan ç yogun bakımı gelişmiş değil malesef o kdr pahalı Bi hastane aö Bi hipotermi makinası yok
canım bez değişimlerinden mümkün olduğunca kaçınman lazım. bir beze alışıp diğerine geçince özellikle ilk zamanlar slklntl oluyor.
travazol ve hametanın sarı olanını karıştırıp sür. ıslak mendil kullanıyorsan mutlaka kurula kapatmadan
Kızlar 2 gündür bebeğimin kakası yeşil ve mukuslu. Doktoruna danıştım kan gelmediği sürece normal dedi ama analık işte içim rahat etmiyor bir türlü. Sizce normal mi? Başına gelen var mı?
Artı kilo alımıda var
Selam kızlarçok şükür dün kızıma kavuştuk, evimize geldik, sarılık değerimiz 10 a düşmüş, yalnız idrarda enfeksiyon varmış, kültür aldılar yarın da genel kontrol var, çocuk nöroloji ile çocuk kardiyolojiye görünmemiz gerekiyormuş, inşallah hepsi temiz çıkarÇok endişeliyim, sonuçlansın sadakalar vericem
Kızlar sizlere hastaneden yazıyorum. Sabah saat 10 da randevum vardı geldik açılma 3 cm bebeğin suyu kalmamış yatış yaptı doktor saat 12 gibi suni sancı aldım. Saat 1.5 gibi dogumhaneye aldılar ve doğumu yaptım. İlk doğumda epidural almıştım bunda almadım.ama çok çok zordu benim için çok bağırdım cidden ama bebeğin.sağlıklı çok şükür . epidural yine yaptırmak istedim ama doktor bir baktı 8 cm olma artık dedi o yüzden dogumhaneddki anlarım kötü kalacak aklımda. Ama geçti çok şükür şimdi sıra dogurmayanlarda. Hepinize sağlıklı ağrısız doğumlar Kızlar
@rnp06 çok sevindim şükür kavuşturana
Oyun bile oynasa ayırma memeden bırak ten teması olsun ve mutlaka sağdıklarını vermeden önce emzir eminim daha çık emer zamanla. Kemankolik
hadi bir avazda kurtarsın rabbim inşaallah arada girip bakıyorum haber varmı diye habersiz bırakma
Canım ilk 10 gün benimde öyleydi 4 gündür sarıya döndü.Çok emen bebekse ön sütü fazla alan bebeklerde oluyomuş.mukus alerjide olabiliyor kaç günlük bebek.
Her grubun son doğuranı var bizimkide sen olacaksın sağlıkla gelsinde sendehamileliğin tadını çıkar.hamileyken göbekten yüzüstü yatamıyodum şimdi göğüslerimden yatamıyorum gerçi yatabilsem vakitte yok..uyuyuyun uyuyun