2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Çok saol canım sarılık artışta maalesef 14 olmuş
İyi haber kanda enfeksiyon vs yok hormonlar normal
Artı kilo alımıda var
Çünkü dayanamadım sağlık ocağına gittim 4 gün önce oradaki tarto ile tartışmıştı çünkü
4 günde 160 gr almış rahatladım
Farklı farklı tartılar yanıltıyor insanı
Sarılık da dirençli sarılık diyor işte artarsa ki inş artmaz fototerapi gerekicek

Napalım uykusuz ilk gece bitti sadece 1 saat uyudum memeyi 3 4 dakka tuttu sonra bırakıp alıyo bagırıyor sağıp verdik artık gece aç kalmasın diye
Beslenme sondası kullanın hem memeyi tutar hemde aç kalmaz en incesinden alın eczaneden büyük boy enjektör veya bir biberona takın çok rahatlayacaksınız

Gitmeain ya ben memnunum valla 58de kalsam olur

Iyi ozaman seninki kalsin bizimkiler gitsin

2 kez normalse az öncede yaptı ya ben bunları hiç sormadım o telaşla aklıma gelmedi su an yeni doğum yapmıs gibi oldum hiç bsy bilmiyorum cocuk oldu 14 günlük

Bizde skrmadik ki hemsireler cok ilgiliydi emzirme ve bebek hemsiremiz ayriydi benimki ayri gelip giderken hep bilgilendirme yapiolardi senin aklina gelmesi mumkun degil

Ya saglik ocagi bize kilo almis 2800 olmus dedi ayni gun bebek doktoru kilo vermis 2600 dedi acikcasi doktorunki daha hassastir diye dusunuyorum

Kızlar 2 gündür bebeğimin kakası yeşil ve mukuslu. Doktoruna danıştım kan gelmediği sürece normal dedi ama analık işte içim rahat etmiyor bir türlü. Sizce normal mi? Başına gelen var mı?

Anca para almayı bilirler bir cihaz alamamışlar mı. Tamam canm teşekkür ederim aklımda olsun

1 haftadir sleepy e gecmistim daha yumusak gibi gelmisti geri dondum prima pure ye bugun belkide bezden oldu
canım bez değişimlerinden mümkün olduğunca kaçınman lazım. bir beze alışıp diğerine geçince özellikle ilk zamanlar slklntl oluyor.
travazol ve hametanın sarı olanını karıştırıp sür. ıslak mendil kullanıyorsan mutlaka kurula kapatmadan

Kızlar 2 gündür bebeğimin kakası yeşil ve mukuslu. Doktoruna danıştım kan gelmediği sürece normal dedi ama analık işte içim rahat etmiyor bir türlü. Sizce normal mi? Başına gelen var mı?
Alerjisi olabilir canım. Senin yediklerinden bir şeye. Süt ürünleri, kuruyemiş, yumurta vs gibi. Mukuslu kaka genelde alerjiye işaret eder.

Bizimkinin değeri 19,6 çıkmıştı doktor acil yatış her saatinin çok önemi var deyince çok kötü olmuştum

Canim cok gecmis olsun tekrardan gözün aydin bebegine kavuştn ya duzelir allahin izniyle bir sorunda cikmaz

Yeşillik yiyor musun çok? Kakaya yansıyor çünkü yediklerin canım mukuslu olması hakkinda bilgim yok.

Gözün aydin canim hayırlı olsun bebisin inut gitsin kötü anıları miss kokulun yaninda ya

Doğuruyo muyum doğuruyo muyum noluyo dua niyetine geçsin inşAllah Kitapkurdu20 yla karıştırdın galiba canım

Canım ilk 10 gün benimde öyleydi 4 gündür sarıya döndü.Çok emen bebekse ön sütü fazla alan bebeklerde oluyomuş.mukus alerjide olabiliyor kaç günlük bebek.

Bende diyorum kaçırdım galiba okumadan mi gectim dogurmadin mi sende daha biz garibanlar ne olacagiz acaba benim yarin kontrol var bakalim ne diyecek
Her grubun son doğuranı var bizimkide sen olacaksın sağlıkla gelsinde sendehamileliğin tadını çıkar.hamileyken göbekten yüzüstü yatamıyodum şimdi göğüslerimden yatamıyorum gerçi yatabilsem vakitte yok..uyuyuyun uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…