Hadi gözünaydın olsunKızlar sizlere hastaneden yazıyorum. Sabah saat 10 da randevum vardı geldik açılma 3 cm bebeğin suyu kalmamış yatış yaptı doktor saat 12 gibi suni sancı aldım. Saat 1.5 gibi dogumhaneye aldılar ve doğumu yaptım. İlk doğumda epidural almıştım bunda almadım.ama çok çok zordu benim için çok bağırdım cidden ama bebeğin.sağlıklı çok şükür . epidural yine yaptırmak istedim ama doktor bir baktı 8 cm olma artık dedi o yüzden dogumhaneddki anlarım kötü kalacak aklımda. Ama geçti çok şükür şimdi sıra dogurmayanlarda. Hepinize sağlıklı ağrısız doğumlar Kızlar
Geniz akıntısı var mı soğuk algınlığı, o da mukuslu kaka yaparKızlar 2 gündür bebeğimin kakası yeşil ve mukuslu. Doktoruna danıştım kan gelmediği sürece normal dedi ama analık işte içim rahat etmiyor bir türlü. Sizce normal mi? Başına gelen var mı?
Bende netten baktım alerji olabilir diye süt ürünlerini kestim ama geçmedi. Yumurta ve kuruyemiş hiç aklıma gelmemişti. Şimdi onları d da deneyim. Çok sağol canım benimAlerjisi olabilir canım. Senin yediklerinden bir şeye. Süt ürünleri, kuruyemiş, yumurta vs gibi. Mukuslu kaka genelde alerjiye işaret eder.
Yok canım yemiyorum. Alerji olabileceğinden şüphelenmiştim sanırım öyleYeşillik yiyor musun çok? Kakaya yansıyor çünkü yediklerin canım mukuslu olması hakkinda bilgim yok.
Benim ki 9.günde altın sarısından yeşile döndü. Şimdi 11 günlük. Ay nasıl bulucaz bu alerjiyi valla ne zor işlerCanım ilk 10 gün benimde öyleydi 4 gündür sarıya döndü.Çok emen bebekse ön sütü fazla alan bebeklerde oluyomuş.mukus alerjide olabiliyor kaç günlük bebek.
Bu gece gelecek mi yoksamAhaaa malum oldu.ya ikinizi hep karıştırıyorum halbuki bşriniz kemancı biriniz kitapçı
Yok kuzum nerde ya yerinden baya baya memnun benimki hiç geleceği yokBende diyorum kaçırdım galiba okumadan mi gectim dogurmadin mi sende dahabiz garibanlar ne olacagiz acaba benim yarin kontrol var bakalim ne diyecek
Bende diyorum kaçırdım galiba okumadan mi gectim dogurmadin mi sende dahabiz garibanlar ne olacagiz acaba benim yarin kontrol var bakalim ne diyecek
Ben dedim en heyecanlımız aysira en son o doğuracakHer grubun son doğuranı var bizimkide sen olacaksınsağlıkla gelsinde sendehamileliğin tadını çıkar.hamileyken göbekten yüzüstü yatamıyodum şimdi göğüslerimden yatamıyorum gerçi yatabilsem vakitte yok..uyuyuyun uyuyun
ya işe yarasa keşke yeticek aslında ..hiç güzel değilmiş pompa beğenmedim yarim saat elim koptu 40 anca çıktı onlamı uğrasim memenin haNormalde benimki iki göğsümüde emiyo ama saat başı emdiğinde tek göğüs emiyo diğerinede moshiyi tutturuyorum rahatlıyo .hadtane tipi gereksiz bence normal pompanla sağ at buzluğa ne olcağı belli olmaz az geldiğinde falaz çözer verirsin.
hangi marka canim senin kiraladıgın iyi diyordun senMedicalde bulursun cnm önceden ara netten filan bak öle gidip alırsın ben o makinenin faydasını gördüm yoksa sittin sene gelmezdi o süt
Doğum sonrası hastanede ölçüldüğümde 4 kilo gitmişti benimDoğum yapan anneler bebeklerden tartılmak hiç aklınıza geldi mi? Kaçar kilo gitti acaba doğumda.
Uykusuzluktan ön sütü anlamamışımCanım ilk 10 gün benimde öyleydi 4 gündür sarıya döndü.Çok emen bebekse ön sütü fazla alan bebeklerde oluyomuş.mukus alerjide olabiliyor kaç günlük bebek.
soğuk algınlığı olduğunu hiç sanmıyorum sıcaktan isilik oldu yüzündeGeniz akıntısı var mı soğuk algınlığı, o da mukuslu kaka yapar
Canım selam,Audreyhorne taze annemiz nasıl gidiyor ilk günler senin izinden gidiyorum benim kızın da gelmeye niyeti yok
Benim oğlum çoklu alerjikti bir yıla yakın diyetle emzirdim bunda da bekliyorum hatta hastaneye alerjik mama götürücem tedbir amaçlı. Eğer şüpheniz kuvvetliyse mutlaka alerji uzmanına gidip birlikte hareket edin kendi başınıza bulmak psikolojik ve fizyolojik olarak zor olabilir. Bide üzülmeyin ne kadar erken anlaşılır önlem alınırsa o kadar çabuk iyileşiyo. Allah başka hastalık vermesin, alerjinin çözümü varBende netten baktım alerji olabilir diye süt ürünlerini kestim ama geçmedi. Yumurta ve kuruyemiş hiç aklıma gelmemişti. Şimdi onları d da deneyim. Çok sağol canım benim
Yok canım yemiyorum. Alerji olabileceğinden şüphelenmiştim sanırım öyle
Benim ki 9.günde altın sarısından yeşile döndü. Şimdi 11 günlük. Ay nasıl bulucaz bu alerjiyi valla ne zor işler
Gözün Aydın allah analı babalı büyütsün. Bence hiç kötü bir anın olmasın. Hastaneye yatıp bu kadar hızlı açılması olupta 1,5 saatte doğurmak herkese nasip olmaz.Kızlar sizlere hastaneden yazıyorum. Sabah saat 10 da randevum vardı geldik açılma 3 cm bebeğin suyu kalmamış yatış yaptı doktor saat 12 gibi suni sancı aldım. Saat 1.5 gibi dogumhaneye aldılar ve doğumu yaptım. İlk doğumda epidural almıştım bunda almadım.ama çok çok zordu benim için çok bağırdım cidden ama bebeğin.sağlıklı çok şükür . epidural yine yaptırmak istedim ama doktor bir baktı 8 cm olma artık dedi o yüzden dogumhaneddki anlarım kötü kalacak aklımda. Ama geçti çok şükür şimdi sıra dogurmayanlarda. Hepinize sağlıklı ağrısız doğumlar Kızlar
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Nedense bilmiyorum kendi doktoru bir yönlendirme yapacak diye bekledim. Aklıma hiç gelmedi alerji uzmanına götürmek. Cumartesi kontrolü vardı. Çocuk alerjiden de randevu alacağım şimdi umarım çözülür bir an önceBenim oğlum çoklu alerjikti bir yıla yakın diyetle emzirdim bunda da bekliyorum hatta hastaneye alerjik mama götürücem tedbir amaçlı. Eğer şüpheniz kuvvetliyse mutlaka alerji uzmanına gidip birlikte hareket edin kendi başınıza bulmak psikolojik ve fizyolojik olarak zor olabilir. Bide üzülmeyin ne kadar erken anlaşılır önlem alınırsa o kadar çabuk iyileşiyo. Allah başka hastalık vermesin, alerjinin çözümü var
Canım selam,
İlk günler pek iyi geçti diyemem. Süt ile ilgili problemler yaşadık bugün az az gelmeye başladı artık bundan sonrası daha kolay olur umarım :)
Bol bol uyuyun lütfeeeen :)
Bekliyoruz hala yavrusyassimin neettin bacım sesin çıkmıyo.
Önce çocuk dr una randevu almanız onların yönlendirmesi/sevki gerekiyor, direk çocuk alerji uzmanına randevu alabildiğinizden emin değilim. Her zaman yardımcı olmaya da hazırım. Dr lar kan yoksa önemsemeyebiliyo ama bence kan olmasa bile meme reddi ve çığlık çığlığa ağlamalar varsa kana kadar aramaya gerek yok. İnş alerji de değildir ayrıca kuzucuk,bakalım öncelikle dr u ne diyecekÇok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Nedense bilmiyorum kendi doktoru bir yönlendirme yapacak diye bekledim. Aklıma hiç gelmedi alerji uzmanına götürmek. Cumartesi kontrolü vardı. Çocuk alerjiden de randevu alacağım şimdi umarım çözülür bir an önce
Hahaha şafak adana yı sevdimBekliyoruz hala yavrus.
Son 2 sabahtır nefes almak zorlaşıyor hele kahvaltı sonrası az bi tansiyonum çıkıyor kalbimde ince bi batma gibi hafif sızı falan oluyor. Ama dr olur dedi. Kızımın hiç gelesi yokmuş hala dönüp duruyor bu dedi. Elini kolunu yalayıp duruyo kızımdili hep dışarda. Aç bu çocuk aç yorumları alıyorum
Bu arada testleri yaptırdık anesteziyle görüştük falan.
Şafak Adana
Senin yarın mı? Yarınsa senin şafak doğan güneş oluyorHahaha şafak adana yı sevdimbenim de şafak adana kaçta randevun spinal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?