valla ben depresyona giriyorum oğlumda da böyle olmuştu herşeyden kısıtlanmış gibi hissediyorumYaa çok tatlı hiç şahit olmadım ikiz büyütmeyesenin kardeşler gitmedi dimi yardımcı oluyorlardır, kapının önüne yat yollama onları şöyle bi en az iki aylık olsunlar sonra
Nasıl yani emzirmekden sonra dikmekSpinal aslında uygulama yapılan yer sanırım.ondan öyle demiş. Benim dr hatta bebek gelip emzirdikten sonra dikerken uyuturuz seni dedi. Dedim iyi olur ben fena olabilirim.Allah ım gönlümüze göre versin inşallah
Kan ilacın devam di mi. Depresyon için de destek al canım en güzel günlerini böyle geçirme. Çokoprenslerinle en mutlu anıların bunlar.valla ben depresyona giriyorum oğlumda da böyle olmuştu herşeyden kısıtlanmış gibi hissediyorum
bunu aşarsam ikiz büyütmek çok zevkli geçecek benim için onu da biliyorum ama depresyonada engel olamıyorum..
Kız kardeşim burda sağolsun ev işleri ile ilgileniyor bende bebeklere bakıyorum..
bakalım kırkımız çıksın kuzucuklar uslu dursalar eve gidip gelir arada..
Evet canım devam o beni biraz ayakta tutuyor..Kan ilacın devam di mi. Depresyon için de destek al canım en güzel günlerini böyle geçirme. Çokoprenslerinle en mutlu anıların bunlar.
İki hatta üç canın varlığının senin varlığına bağlı olması, kendini adamak, kendine vakit ayıramamak kaldıki bunun öncesi süreçte çok uzun bir süreçti normal yani böyle duygular yaşamamız. Kafan bozulunca sen yaz bize bacım dertleşelim, bizim depresyon hakkımız bile yok ki kız iki üç çocukla sanırsamvalla ben depresyona giriyorum oğlumda da böyle olmuştu herşeyden kısıtlanmış gibi hissediyorum
bunu aşarsam ikiz büyütmek çok zevkli geçecek benim için onu da biliyorum ama depresyonada engel olamıyorum..
Kız kardeşim burda sağolsun ev işleri ile ilgileniyor bende bebeklere bakıyorum..
Hahaha duygularıma tercüman oldunİki hatta üç canın varlığının senin varlığına bağlı olması, kendini adamak, kendine vakit ayıramamak kaldıki bunun öncesi süreçte çok uzun bir süreçti normal yani böyle duygular yaşamamız. Kafan bozulunca sen yaz bize bacım dertleşelim, bizim depresyon hakkımız bile yok ki kız iki üç çocukla sanırsamhunileri takar sohnet ederiz
Bebek çıkınca hemen annenin üstüne koyup emzirtiyolarmış ya. Sonra bebişi kontrol etmek için alıyolar heralde sonra bizi dikiyolar illa kiNasıl yani emzirmekden sonra dikmekneyse inş biran önce toparlanırız da detayları uzun uzun anlatırız ben yarın bi mami power alıp içicem süt hemen gelsin diye bakalım işe yarayacak mı. Gece 12 den sonra biley yemicez ama bişeyde mi içmicez onu sormadım
Bizimde abi çok kıskanmıyor ama bebeklere bakmak uzun sürdüğü için sıkılıyor kuzum hep yanıma gelip anne hadi içeri gel yanıma gel diyorHayırlı geceler arkadaşlar çoğunuz hemen hemen Doğum yapmışsınızdır☺Buraya çok yazmaya artık fırsatım olmuyor gerçektenbir yandan benim yeni bebiş diger yandan abi kıskançlık yapmasın diye ona özenli şekilde gösterdiğimiz ilgi çok yoruyor.inanin Doğumdan çıktım biraz kendimi iyi hissedince hemen oğlumla boyama Faslına geçtik .hemde Canım acıya acıya ama anne olunca mecbur yapıyorsun her şeyi evladın icin yinede cok şükür rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşallah hepimize
Yok canım ya nerdee gelmiyor resmenKemankolik ten bildirim geldi hadi inşallah doğum haberidir dedim kendi kendime ama yok hala doğurmamışsın
Ne tat ama demi hic uyku yok midem yaniyor sürekli bu aralar burnum tikaniyor ve acayip vajinal agrim var dayaniyorum ama nasil hayirlisi olsun diyorum gec olsunda güç olmasin bebeğime kavuşsaydımHer grubun son doğuranı var bizimkide sen olacaksınsağlıkla gelsinde sendehamileliğin tadını çıkar.hamileyken göbekten yüzüstü yatamıyodum şimdi göğüslerimden yatamıyorum gerçi yatabilsem vakitte yok..uyuyuyun uyuyun
Demekki daha zamanı gelmemiş canım..Yok canım ya nerdee gelmiyor resmen
Yaw demin annem şey anlatıyor. Köyden bi kadın dağa inek yemi yapmaya gidiyor. 9 aylık hamile tabi. Dağda kendi kendine doğuruyor otların üstünde. Göbeğini bağlıyor orakla kesiyor. Eşini falan çekiyor. Sonra yükünü de kurup bebeğini de alıp eve geliyor.Evet canım devam o beni biraz ayakta tutuyor..
Valla destek almam biraz zor bıldırcınları bırakmak imkansız ama yavaş yavaş aşıyorum sanki uykusuzluğa alıştım bile depresyonuda alt edeceğim
Benim yeğenim de öyleydi ama o benim de annem diyip duruyodu.Bizimde abi çok kıskanmıyor ama bebeklere bakmak uzun sürdüğü için sıkılıyor kuzum hep yanıma gelip anne hadi içeri gel yanıma gel diyor
Benimde belli degil canim yarin kontrolde belli olacak insallah hayirli haberler alırız yarinHerkes doğurdu doğurmayanlarında tarihi belli yaa bi ben kaldım allahımmmmGeçen hafta Pazartesi iyice kanala girmiş haftaya doğar demişti Dr um. Bu hafta sanki kanaldan geri çıktı kendimi okadar hafif hissediyorum ki niye doğmuyor arkadaş bu çocuk niyeeee
Dikiş depresyon pişik olaylarına geçip level atlamak istiyorum ben yaaaNeyse yarın kontrol var hemide açıklık varmı diye bakalım ne durumdayız ☺☺
Beni unuttun galiba arkanda sırada bekliyorumSayfada hep mama pişik gaz emzirme konuşuluyor. Ben fransız ben alakasız ben hâlâBi ben kaldım sanki doğurmayan öyle yalnız hissediyorum
Aslında şuan keyfini çıkarmalısın evde biri olduğu içinvalla ben depresyona giriyorum oğlumda da böyle olmuştu herşeyden kısıtlanmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?