2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım dert ettiğin şeye bak varliğı yeter boşver takmasan da olur
Ya hemen nasıl takabildin..ben karnımı şuan bile tam elleyemiyorum ameliyat yerime baskı hissedince ağrım oluyor..maşallah ne güzel gitmiş hemen ...hemen takıcam bende kendimi rahat hisseder hissetmez en kısa sürede..

Benim ki ilk o yüzden geldi sanırım ikincide bişey takan olmucak
Evet ilkte başka oluyo sanırım..ilk oğluma 30 çeyrek takmışlardı yav düğün takısı gibi bide ekonomik olarak malesef şartlar aynı değil...10 sene önceki altın fiyatlarıyla şimdiki arasında ohooo..o yüzden bu sefer çok bişi beklemiyorum ben açıkçası

Kızlar sanki kafamdan doğurdum çocuğu ya spinal bana yan etki yaptı maalesef, ne ağrı kesiciler ne kafein ne bol su ne serumlar hiç bişey kesmiyo bu akşam dr biraz çekeceksin dedi. Ağrıdan kulaklarım tıkanıyor gözkapakları kapanıyor öyle lanet bişey. Bebek ağlasa kafamı yana çeviremiyorum

Mamayı kes demesi kolay bu saat olmuş uyumuyor bebe vermeyim dedim ama yok üç kaşık mamayla hemen uyudu yavrum nasıl keseceğim ben bu mamayı
Verecen mecbur. Çok da takılma. Mamayla da büyüyolar

Mamayı kes demesi kolay bu saat olmuş uyumuyor bebe vermeyim dedim ama yok üç kaşık mamayla hemen uyudu yavrum nasıl keseceğim ben bu mamayı
Canım sütünü sağabiliyor musun gündüz gece için biraz Süt ayırsan dolaba mama yerine süt versen
Ben ikinci gün kilo kaybı çok diye başladım 4 sa 1 15 cc 4.gün kilo kalmaya başlayınca 6 sa 1 e düştük bir gün sonra da 8 sa 1 e düşüp ertesi gün bıraktık mama birden bırakılmaz demişti çocuk doktoru sen de azaltarak bıraktın dimi
Bazı geceler uyanmıyor ben de dolapta saydığım sütten bulunduruyorum enjektörle veririm diye olmadı öyle yap sende

Takmadan önce iç organlarım ağırlık yapıyo gibiydi. Taktıktan sonra çok rahat hareket edebildim canım. Allah’a şükür ağrım falan olmadı, asıl takmadan önce zorlanıyodum.

Canım yaa üzüldüm şimdi..bizim gelininde öyle olmuştu kendi kanıyla temizleyip tekrar vererek tedavi ettiler bir hafta..çocugu eline bile almadı oda çok lanet birşeydi der...yani geçicek ama çektiriyo iste sana malesef

Bana da eşim hiç birşey almadı bi doğum hediyesi beklerdim ona üzülüyorum ondan öyle büyük bi hediye zaten istemiyorum ama ne bilim ilk bebek ilk doğum keşke biraz özen gösterseydi
benimki isimli kolye falan düşünüyordu. dedimki boşver sen bana robot al evi süpürsün takılsınaz daha para biriktir aciliyeti yok dedim ama mesajı aldı mı acaba

günaydınnn şafak 5

kızlar gündüz sağılan sütleri gece, gece sağılan sütleri gündüz vermemeniz lazım. içerisinde üretilen maddeler gece ve gündüz için farklı oluyor sütün. o sebeple paketlerin üzerine gece ya da gündüz diye yazıp belirtin. gündüz sütü gece bebeğnizde enerji patlaması yaratabilir niye uyumuyor diyebilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20201021_074904.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 27

Tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz, tamı tamına aynııı demekki süreç böyle ilerliyo, bikaç ay sabır edicez canım. Sonra normale dönücek inşallah. En azından meme tutuyo ona şükredelim. Gerçi benim uçlar nerdeyse yere düşücek ama napalım

Kızlar ya bağırsaklardaki gazi nasıl atıyorsunuz bebeğinizde? Midedeki degil ama, sirta vurmak ise yaramiyor. Ayakları da bisiklete sürer gibi yapıyorum hiç öyle de gaz attiramadim. Beceremiyorum bu işi ya

Kızlar ya bağırsaklardaki gazi nasıl atıyorsunuz bebeğinizde? Midedeki degil ama, sirta vurmak ise yaramiyor. Ayakları da bisiklete sürer gibi yapıyorum hiç öyle de gaz attiramadim. Beceremiyorum bu işi ya
Sırtını sıvazlıyorum canım ben özellikle emzirirken elim hep sırtında oluyor emerken güzel çıkartıyor alttan her bebeğin farklı canım öğreneceğiz zamanla beceremiyorum demek yok acemiyiz öğreneğiz

Nasıl yani kendi kanıyla temizlediler onun da uzayan ameliyat mıydı peki?

youtubede gaz için videolar var. bşr bak istersen. bebek yağıyla falan karnına yapabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…