Aynen cnm cvb vereyim hemen kötü haber tez yayılıyor
Bu haftalarda hepsi ayni demek kiGünaydın kızlar bizim veled kolik oldu galiba Bi kalmıstı basıma gelmeyenaksamları Bi başlıyor ağlamaya gece yarısına kdr ağlıyor gazı var filan dedik ama sebepsiz ağlıyor gibi geliyor bana 3 4 saat ağladı en son gece 2de uyudu ve hala deliksiz uyuyor süt içmeye bile zor uyandırmıyorum ne değişik Bi cocuk yaa
Benimkinde de bu gaz sorunu var sanırım. Kendini sıkıyo yapabilmek için. Masaj yağıyla masaj falan yapıyorum ama çok fayda etmiyo. Videoları da izledim, uyguluyorum. Yine de çok işe yaramadı. Bağırsakların alışma süreci böyleymiş.Kızlar ya bağırsaklardaki gazi nasıl atıyorsunuz bebeğinizde? Midedeki degil ama, sirta vurmak ise yaramiyor.Ayakları da bisiklete sürer gibi yapıyorum hiç öyle de gaz attiramadim. Beceremiyorum bu işi ya
Valla aynen bizdede öle damla aldık aksam güzel yaptı gazları cıkardı karnını doyurdu yok banamsıın demiyor ağlıyor 2 dk dinleniyor ağlamaya devam ediyor kafayı yicez bizdeBu haftalarda hepsi ayni demek kiBende anlamiyorum bazen gazdan mi yoksa cocugun genel tavri mi bu Bazen saatlerce uyumayip agliyor bazen uykuya doymuyor dr gaz icin damla verdi gaz kaka yapiyor ama hala agliyor. Valla tirlatmama az kaldi
Bende o robottannistedim evim hergün süpürge isteyen Bi ev toz içinde kalıyor cadde üstünde 1 kat olunca deliriyorum robot al süpürsünn dedm de bakalım napcakbenimki isimli kolye falan düşünüyordu. dedimki boşver sen bana robot al evi süpürsün takılsınaz daha para biriktir aciliyeti yok dedim ama mesajı aldı mı acaba
Evet emzirirken çok çıkarıyor ben de farkettim. Ama yetmiyor mu ki acaba. Hep gazi var sanki, şimdi uyuyor yine gaz atıyor alttan alttan. Ben kabız olmamak için çok kuru meyve hoşafı tuketiyorum magnezyum kullanıyorum bunlar gaz yapar mi ki bebekte?Sırtını sıvazlıyorum canım ben özellikle emzirirken elim hep sırtında oluyor emerken güzel çıkartıyor alttan her bebeğin farklı canım öğreneceğiz zamanla beceremiyorum demek yok acemiyiz öğreneğiz
Kız ağlamasının sebebini nasıl anlıyorsun? Ben sebebini çözemedim. O aglayinca benim de aglayasim geliyorGünaydın kızlar bizim veled kolik oldu galiba Bi kalmıstı basıma gelmeyenaksamları Bi başlıyor ağlamaya gece yarısına kdr ağlıyor gazı var filan dedik ama sebepsiz ağlıyor gibi geliyor bana 3 4 saat ağladı en son gece 2de uyudu ve hala deliksiz uyuyor süt içmeye bile zor uyandırmıyorum ne değişik Bi cocuk yaa
Evet kendini sikiyor bebegim. Internette gördüğüm her hareketi yapıyorum ama fayda etmedi. Bi bu gece fanlı ısıtıcı kullandım odada. O sıcaklık ona çok iyi geldi bayağı gaz attı. Ama hala gazi var sanki. Doktor da iyle demişti bu haftalarda gaz miktarı artacak diye.Benimkinde de bu gaz sorunu var sanırım. Kendini sıkıyo yapabilmek için. Masaj yağıyla masaj falan yapıyorum ama çok fayda etmiyo. Videoları da izledim, uyguluyorum. Yine de çok işe yaramadı. Bağırsakların alışma süreci böyleymiş.
Sen bide teksin sanırım yanında kmse yokmu anne Kayın valide filan tek olsaydım bende zorlanırdım hele ilk gün cocul geldiğinde elim ayağım dolaşyı altını bile değiştirirken heyecan yaptımNe kadar zormuş yenidoğan bakımı anlayamamak tecrübesizlik çok zorlanıyorum.
Her dk memede durmak istiyor eğer uyur yerine koyarsam uyandığında ağzında meme bulamazsa kıyameti koparıyor.
Memeden ne kadar süt alıyor bilmiyorum sağmaya vakit kalmıyor sürekli memede olunca
Arada 30cc mama veriyorum hiç yok demiyor
Bugün 1 haftalık oldu 450gr almış. Mamaya aslında gerek yok gibi gözüküyor ama yalanıyor aranıyor verince de aç gibi lıkır lıkır içiyor.
Onun için en iyisini en güzelini yapmaya çalışıp ne yapacağını bilmemek çok zor
Walla cnm gazı varsa karnın şiş oluuor bide cok kasıyor bacakları açken daha Bi farklı ağlıyor zaten aksam altına yaptı bolca sonra karnı da toktu Bi başladı 9da gece 2ye kdr gaz olsa o sırada alttan gidiyo 4 saat gaz sürmez heralde bnde blmyrm işte aslına bakarsanEvet emzirirken çok çıkarıyor ben de farkettim. Ama yetmiyor mu ki acaba. Hep gazi var sanki, şimdi uyuyor yine gaz atıyor alttan alttan. Ben kabız olmamak için çok kuru meyve hoşafı tuketiyorum magnezyum kullanıyorum bunlar gaz yapar mi ki bebekte?
Kız ağlamasının sebebini nasıl anlıyorsun? Ben sebebini çözemedim. O aglayinca benim de aglayasim geliyor
Evet kendini sikiyor bebegim. Internette gördüğüm her hareketi yapıyorum ama fayda etmedi. Bi bu gece fanlı ısıtıcı kullandım odada. O sıcaklık ona çok iyi geldi bayağı gaz attı. Ama hala gazi var sanki. Doktor da iyle demişti bu haftalarda gaz miktarı artacak diye.
Ben hala heyecan yapıyorum oğlum diyordur aceminin eline düştümSen bide teksin sanırım yanında kmse yokmu anne Kayın valide filan tek olsaydım bende zorlanırdım hele ilk gün cocul geldiğinde elim ayağım dolaşyı altını bile değiştirirken heyecan yaptım
Hahaha ben güya tecrübeliyim ama benim bıdıklar altlarını değiştirirken çiş yapıyorlar okadar acele ediyorum ki benimde elim ayağıma dolanıyorBen hala heyecan yapıyorum oğlum diyordur aceminin eline düştüm
Evet kanını temizleyip tekrar geri veriyolar..oksijen verip..Almanyada ama o burda yapmadılar ..uzayana ameliyat degildi spinal yan etki etti ona daNasıl yani kendi kanıyla temizledileronun da uzayan ameliyat mıydı peki?
Benim büyük oğlum kolikti, aynı senin dediğin gibi ne yaptıysam işe yaramadı, en son bununla yaşamaya alışacaz başka çaresi yok dedim.. Ağlama krizlerinin geldiği saatlerde hep kucağımda evi turladık, bazen bebek arabasına koyup evde sürüyorduk, bazen koltukta uzanım onuda yanıma uzatıp meme veriyordum 5 dakika uyumak için, 3 ayı böyle geçirdik diyebilirimBenimkinde de bu gaz sorunu var sanırım. Kendini sıkıyo yapabilmek için. Masaj yağıyla masaj falan yapıyorum ama çok fayda etmiyo. Videoları da izledim, uyguluyorum. Yine de çok işe yaramadı. Bağırsakların alışma süreci böyleymiş.
3 ayda geciyor mu gercektenBenim büyük oğlum kolikti, aynı senin dediğin gibi ne yaptıysam işe yaramadı, en son bununla yaşamaya alışacaz başka çaresi yok dedim.. Ağlama krizlerinin geldiği saatlerde hep kucağımda evi turladık, bazen bebek arabasına koyup evde sürüyorduk, bazen koltukta uzanım onuda yanıma uzatıp meme veriyordum 5 dakika uyumak için, 3 ayı böyle geçirdik diyebilirim
Allah yardımcınız olsun çok zor..
Geçiyor canım 3 ayda hareketleniyorlar gazlarını rahatlıkla çıkarıyorlar biz 3 aydan sonra rahat bir nefes almıştık..3 ayda geciyor mu gercekten
Cok tesekkur ederim benim daha var 3 hfta kadar sezeryana konustum bende doktoruma extra biseye gerek yok degavit kullan ihlamur kusburnu limonlu su ic dedi suyun herseyin normaldi endise etme aksi durumu sordum kanuni ve cam sakura aliyo dedi merak etme 2 hafta sonra negatif testini alip gel dediAynen cnm cvb vereyim hemen kötü haber tez yayılıyornursen616161 benn 37 haftanın içindeyken covid oldum doktorum sadece c vitamini takviyesi önerdi Baska ilaç filan VS hiç bsy kullanmadım cok agır gecmedi 2 hafta sonra negatife döndğm ama belirtiler hala vardı zaten pozitif döndükten 4 5 gğn sonra dogum yaptım cocuk covid oldugum sürece karnımda sadece 10 gram almıstı ama baska Bi sekilde etkilendiğini görmedik dogum esnasında oksijensiz kaldı doktorum covid den dolayı diye ısrar etti dogum sonrası 6 gün antikor testi yaptırdık negatif cıktı yani büyük ihtimal geçirmedi yani oksijensiz kalmasını onla bağdaştıramadık sebebi belirsiz işte bende yazsam roman olurmuş
Benimde bir düşüğüm oldu doktorlar bende ve eşimde Bi sıkıntı olmadığını söyledi kanda genetik test yaptırdık kasımda belli olacak. benim içinde dua edin çok üzülüyorum2012 doğumlu bir kızım var ve ardından 4 aylık ve 5 aylık 2 tane karnımda ölen bebeğim olduDoktorlar sebebini araştırdığında bende kromozomal genetik bozukluk çıktı ve kızıma mucize dedi doktorlar. Sağlıklı bebeğimiz olması için genetik tüp bebek yapılması gerek dedi doktorlar ve geçen sene yaptırdık yine de tutmadı. Rabbim 1 yılın ardından kızım gibi bir mucize daha beklememizi nasip etti çok şükür bize 32.haftadan itibaren erken doğum riskimiz oldu ve hastanede yatıp yatıp çıktık.Hiç bişey yiyemeden, sürekli kusmayla, uyumadan geçti resmen hamileliğim.Ta ki 38+3 günlük oluncaya kadar.Gelelim doğumun olduğu güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?