2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen cnm cvb vereyim hemen kötü haber tez yayılıyor nursen616161 benn 37 haftanın içindeyken covid oldum doktorum sadece c vitamini takviyesi önerdi Baska ilaç filan VS hiç bsy kullanmadım cok agır gecmedi 2 hafta sonra negatife döndğm ama belirtiler hala vardı zaten pozitif döndükten 4 5 gğn sonra dogum yaptım cocuk covid oldugum sürece karnımda sadece 10 gram almıstı ama baska Bi sekilde etkilendiğini görmedik dogum esnasında oksijensiz kaldı doktorum covid den dolayı diye ısrar etti dogum sonrası 6 gün antikor testi yaptırdık negatif cıktı yani büyük ihtimal geçirmedi yani oksijensiz kalmasını onla bağdaştıramadık sebebi belirsiz işte bende yazsam roman olurmuş

Günaydın kızlar bizim veled kolik oldu galiba Bi kalmıstı basıma gelmeyen aksamları Bi başlıyor ağlamaya gece yarısına kdr ağlıyor gazı var filan dedik ama sebepsiz ağlıyor gibi geliyor bana 3 4 saat ağladı en son gece 2de uyudu ve hala deliksiz uyuyor süt içmeye bile zor uyandırmıyorum ne değişik Bi cocuk yaa

Bu haftalarda hepsi ayni demek ki Bende anlamiyorum bazen gazdan mi yoksa cocugun genel tavri mi bu Bazen saatlerce uyumayip agliyor bazen uykuya doymuyor dr gaz icin damla verdi gaz kaka yapiyor ama hala agliyor. Valla tirlatmama az kaldi

Kızlar ya bağırsaklardaki gazi nasıl atıyorsunuz bebeğinizde? Midedeki degil ama, sirta vurmak ise yaramiyor. Ayakları da bisiklete sürer gibi yapıyorum hiç öyle de gaz attiramadim. Beceremiyorum bu işi ya
Benimkinde de bu gaz sorunu var sanırım. Kendini sıkıyo yapabilmek için. Masaj yağıyla masaj falan yapıyorum ama çok fayda etmiyo. Videoları da izledim, uyguluyorum. Yine de çok işe yaramadı. Bağırsakların alışma süreci böyleymiş.

Bu haftalarda hepsi ayni demek ki Bende anlamiyorum bazen gazdan mi yoksa cocugun genel tavri mi bu Bazen saatlerce uyumayip agliyor bazen uykuya doymuyor dr gaz icin damla verdi gaz kaka yapiyor ama hala agliyor. Valla tirlatmama az kaldi
Valla aynen bizdede öle damla aldık aksam güzel yaptı gazları cıkardı karnını doyurdu yok banamsıın demiyor ağlıyor 2 dk dinleniyor ağlamaya devam ediyor kafayı yicez bizde

benimki isimli kolye falan düşünüyordu. dedimki boşver sen bana robot al evi süpürsün takılsınaz daha para biriktir aciliyeti yok dedim ama mesajı aldı mı acaba
Bende o robottannistedim evim hergün süpürge isteyen Bi ev toz içinde kalıyor cadde üstünde 1 kat olunca deliriyorum robot al süpürsünn dedm de bakalım napcak

Evet emzirirken çok çıkarıyor ben de farkettim. Ama yetmiyor mu ki acaba. Hep gazi var sanki, şimdi uyuyor yine gaz atıyor alttan alttan. Ben kabız olmamak için çok kuru meyve hoşafı tuketiyorum magnezyum kullanıyorum bunlar gaz yapar mi ki bebekte?
Kız ağlamasının sebebini nasıl anlıyorsun? Ben sebebini çözemedim. O aglayinca benim de aglayasim geliyor
Evet kendini sikiyor bebegim. Internette gördüğüm her hareketi yapıyorum ama fayda etmedi. Bi bu gece fanlı ısıtıcı kullandım odada. O sıcaklık ona çok iyi geldi bayağı gaz attı. Ama hala gazi var sanki. Doktor da iyle demişti bu haftalarda gaz miktarı artacak diye.

Sen bide teksin sanırım yanında kmse yokmu anne Kayın valide filan tek olsaydım bende zorlanırdım hele ilk gün cocul geldiğinde elim ayağım dolaşyı altını bile değiştirirken heyecan yaptım

Walla cnm gazı varsa karnın şiş oluuor bide cok kasıyor bacakları açken daha Bi farklı ağlıyor zaten aksam altına yaptı bolca sonra karnı da toktu Bi başladı 9da gece 2ye kdr gaz olsa o sırada alttan gidiyo 4 saat gaz sürmez heralde bnde blmyrm işte aslına bakarsan

Selam arkadaşlar
Hastaneye gidip geri dönmüş, 2 gündür sancı çeken biri olarak dualarınıza talibim. Açılmam 1 cm di. Bende stres yaptı. Tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Burda bekletiyorlar 42 nin sonuna kadar. Bakalım bir iki güne gelir dedi ebe ama...

Sen bide teksin sanırım yanında kmse yokmu anne Kayın valide filan tek olsaydım bende zorlanırdım hele ilk gün cocul geldiğinde elim ayağım dolaşyı altını bile değiştirirken heyecan yaptım
Ben hala heyecan yapıyorum oğlum diyordur aceminin eline düştüm

Benim büyük oğlum kolikti, aynı senin dediğin gibi ne yaptıysam işe yaramadı, en son bununla yaşamaya alışacaz başka çaresi yok dedim.. Ağlama krizlerinin geldiği saatlerde hep kucağımda evi turladık, bazen bebek arabasına koyup evde sürüyorduk, bazen koltukta uzanım onuda yanıma uzatıp meme veriyordum 5 dakika uyumak için, 3 ayı böyle geçirdik diyebilirim
Allah yardımcınız olsun çok zor..

3 ayda geciyor mu gercekten

3 ayda geciyor mu gercekten
Geçiyor canım 3 ayda hareketleniyorlar gazlarını rahatlıkla çıkarıyorlar biz 3 aydan sonra rahat bir nefes almıştık..
Şimdi yeni size zor geliyordur ama bir vakitten sonra vücut alışıyor uykusuzluğa, benim oğlum gece 3 te başlıyordu ağlamaya sabah 9 da susuyordu düşün, hayatımı tamamen ona göre yaşıyordum o uyuyunca bende uyuyordum iş güç hiç yapmıyordum öyle öyle 3 ayı atlattık..

gaz için kiraz çekirdeği kemeri vs öneriliyor.kullanan var mı? damla için de mommy bliss diye yurtdışı menşei bir damla önerdi arkadaşım. fiyatı 200tl civarında. aklımda o var gaz problemi yaşarsak.
kızımın bebekliği çok rahattı. oğluş için endişelerim var

Cok tesekkur ederim benim daha var 3 hfta kadar sezeryana konustum bende doktoruma extra biseye gerek yok degavit kullan ihlamur kusburnu limonlu su ic dedi suyun herseyin normaldi endise etme aksi durumu sordum kanuni ve cam sakura aliyo dedi merak etme 2 hafta sonra negatif testini alip gel dedi

Benimde bir düşüğüm oldu doktorlar bende ve eşimde Bi sıkıntı olmadığını söyledi kanda genetik test yaptırdık kasımda belli olacak. benim içinde dua edin çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…