2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canim genelde dinleniyorum zaten uyku hali ve arada mide bulantisi var istahim yok ama yemek zorundayim atlaticam insallah bilgilendirdigin icin saol tekrardan cnm

o8

Evet kanını temizleyip tekrar geri veriyolar..oksijen verip..Almanyada ama o burda yapmadılar ..uzayana ameliyat degildi spinal yan etki etti ona da
Burda olmadığı belli zaten, bana serum da işe yaramazsa çekeceksin biraz maalesef dedi dr. Bugün minosetin plus versiyonunu denedim içinde kafein dozu da varmış. Onu da dene demişti aynı dr. O biraz toparladı beni. Normal minoset parol da olmayan bi bileşen daha var içinde kafeinden ayrı. Spinal yan etki yapanlara şiddetle öneririm. Benim kadar çekmeyin

Bana da 15 dk bir memeyi, 15 dk bir memeyi emzirince bebek hep önsüt almış oluyor gibi geliyor. Ben de o yüzden dönüşümlü veriyorum senin gibi iki saate bir tek meme, o arada yine ağlarsa yine kaldığım memeden devam ediyorum.

Çok tatlısın yaa sesli güldüm süpürge benzetmesine
Ama genelde yazıların eylenceli
Etrafındakiler çok şanslı bence lohusayken bile pozitif ve enerji dolusun
Ben tam tersi gergin ve çekilmez oluyorum maaalesef

İşte o senin sütünle alakalı bence
Eğer tek memeden bu arkadaşta olduğu gibi doyuracak kadar sütün geliyorsa senin yaptığın doğru ama benim tek memeden 30 cc anca geliyor oda yetmiyor 60 içiyor benimki bu yüzden iki meme veriyorum mecbur
Gıdıklaya Gıdıklaya süreyi uzun tutmaya çalışıyorum bende yağlı sütü alsın diye

Yok canım benimki öyle değil. İlk meme verdiğimde 5 dk civarı çok güzel çekiyor. Sonra bir iki dakika geveleyip uyuyor. Bir daha da uyansa bile asla çekmiyor. Emmiyor da memeyi ağzına almıyor. 1 saatten fazla uğraşıyorum emzirmeye yok. En son bırakıyorum. 3 saat geçmeden diğer memeyi asla almıyor. Sörf acaba süt çok mu diye merak edip emzirmediğim memeyi sağdım. 10 dk da 40 cc çıktı. 6. Dakika civarı artık süt gelmemeye başladı diyebilirim. Sanırım o baştaki o 5-6 dakikada o 40 cc civarını alıyor ve 3 saat yetiyor. Gerçi makina 40 cc çekiyorsa bebek daha fazla çeker diyorlar hadi o da 60-70 çeksin. 60 olsa günde 450-500 civarı süt yapar. Hesaplar hesaplar .

Ben tek meme veriyorum eger doymaz hala emmek isterse o zaman digerine geciyorum

Sarılık olmasa ben de geceleri kaldırmak istemiyorum ki 6 günlüğüz daha. İlk bebeğimi de kaldıra kaldıra uykusuzluğa alıştırdım 2 yaşına kadar zombi gibi gezdim sonra uykusuzluktan. Bunda da şimdi 3 saatte bir zorla uyandırıyorum. Gece bir uyanıyor en az 2,5-3 saat uyumuyor sonra. Sonra gergin, uykusuz, sinirli, tahammülsüz oluyorum. Ama şu an sarılık olduğundan mecburen uyandırıyorum.

Ben tek meme veriyorum eger doymaz hala emmek isterse o zaman digerine geciyorum
Kaç günlüksünüz benimki kendi hiç istemiyor ben zorla veriyorum da. Tek memeyi emdikten sonra zaten diğerini veremiyorum almıyor. 3 saat sonra diğerini veriyorum artık.

Ama şöyle bir durum var sizin tek memeden 30 geliyorsa bebek 30 SAN fazlasını çekiyordur diyorlar doktorlar. Benim doktor en az iki katı demişti mesela. Bende de tek memeden 40 geldi. Hadi iki katı çekmesin de 60 çeksin dedim ben de. Yetiyor demek ki ağlamıyor vs.

Aynen canım bende önsüt fazla o şekilde dengeliyorum

Hayırlı olsun saglıkla büyütün inşallah

Arkadaşlar sizin çocuk doktorunuz 15 gün içinde kalp ve göz muayenesi olmasını istedi mi bebeklerinizin. Bize kalp doktoru önerdi mutlaka götürün dedi. Önerdiği kişi de Prof. Herhangi bir problemi olmayan bebek için bu kadar gerek var mi? Göz kime de gitseniz olur ama kalp önemli ben olsam göze vereceğim parayı oraya veririm dedi falan.

Evet canim genelde dinleniyorum zaten uyku hali ve arada mide bulantisi var istahim yok ama yemek zorundayim atlaticam insallah bilgilendirdigin icin saol tekrardan cnm
Yemek önemli ama benm iştahım hiç gitmedi cok yedim yedikçe daha hızlı toparlanıyorsun yoksa halsizlik cok olur gecmiş olsun stres olma hiç bebekte sıkıntı olmuyor sen kendne cok iyi bak Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin iinş

Cok saol Allah razi olsun bebek icin yemeye calisiyorum sık sık vutaminede basladim toparlarim umarim

Yenidoğan bebekte kalp isteniyor mu bilmiyorum belki doktorun prosedürü olabilir biz 1.ay kontrolü , karın ultrasonu , kalça ultrasonu ve göz muayenesine götürdük pazartesi günü bunlar istenilmişti

Kızlar size sgk’dan mesaj geldi mi? Doğum yaptığınız hastaneden almış olduğunuz tedavi için kurumumuzca şu kadar lira karşılanmıştır diye?

Ben devlette doğum yapmadım ama duyduğuma göre Başakşehir şehir hastanesinden herkes çok memnun, herkes kendi odasında doğum yapıyormuş, doğumhane olayı yokmuş canım istersen bir değerlendir
Merhaba, gruptaki mesajları okurken denk geldim. Başakşehir derken yeni açılan Çam ve Sakura Hastanesini mi kastettiniz acaba? Orada bir kadın doğum doktorunu tavsiye ettiler ama ben de doğum yapan birilerini bulup hastane nasıl diye sorabilsem icim rahatlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…