2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende sağlık ocağının verdiğinin içeriğinin iyi olmadığını duydum. Zaten henüz sağlık ocağına gidemedim bile. Topuk kanı aldırıcam.
Canım senin bebek ne kadar oldu 10 günden sonra alınan topuk kanının değerlendiriliyomiki sonuçları.bu arada benim doktor 1 aydan donra başlıyalım dedi d vitaminine ne verecek bilmiyorum.

bana da ebe geçen gittiğimde 1 haftalık olunca getir dedi topuk kanı için. hastanede aldırma dedi burda halledicez dedi

Canım senin bebek ne kadar oldu 10 günden sonra alınan topuk kanının değerlendiriliyomiki sonuçları.bu arada benim doktor 1 aydan donra başlıyalım dedi d vitaminine ne verecek bilmiyorum.
Benim 11 günlük oldu bugün. Sağlık ocağındaki hemşire 1 aya kadar aldırabilirsin dedi bana canım.

.

Canım ben doğum telaşemizden kaçırmışım seni, çok geçmiş olsun geçmiş bitmiş olsun

Merhaba, evet Çam ve Sakura Hastanesinden bahsetmiştim. Ben orada doğum yapmadım ama duyduklarım herkesin memnun kaldığı. Hatırladığım kadarıyla Eylül annelerinden bir arkadaş orada sezaryen doğum yapmıştı ve çok memnundu

Cevap için çok teşekkür ederim
Doğum yapan arkadaşın uyelik ismi nedir acaba, kendisine birkaç şey danışmak isterim. Ben de o hastanede doğum yapma niyetindeyim ama henüz yeni bir yer olduğu için biraz bilgi almak istiyorum acikcasi içim rahat etsin diye.

Bende banyoda agladim az once..bir de evde suan hem annem hem kayinvalidem var, esimle de gorusemiyoruz dogru duzgun onun destegine sarılmasına ihtiyacim var gibi..surekli kizimi severken duygulanip ağlıyorum.
Ben de çok yaptım canım boşalmak iyidir be zaman ağlamak gelse ağlıyorum tutmuyorum hiç yoksa patlarım kayınvalidem gitti bana zararı yoktu da şu psikolojiyle her ağızdan çıkan ses rahatsız ediyor
Bizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
Ben de wellcare almıştım d vitamini çocuk doktoru devit kullan ilk 3 ay asmnın verdiğini dedi her doktorun uygulaması farklı demekki
Bende ilk haftalarda elimi sürekli karnıma atıyordum üzüldüm baya cok alısmısım kendmi hala hamile sanıyordum halada inanamıyorum
Ben hala aynıyım içimde olmasını çok özlüyorum
Kızçeleriimmm bende doğumumu yaptım çok şükür. Bugün itibariyle pamuk bir kızım var
Allah analı babalı büyütsün canım

Kemankolik nasılsın geldimi kerem paşa.
Yok canım ya ümidimi kestim ben kendi gelmicek. Hâlâ nişan geliyo bende. Şiddetli sancı da var ama düzenli değil. Yarın sabah 9 da suni sancı verilecek olmazsa da sezeryan artık. Doktoru aradım aç mı gelim tok mu diye. Direk sezeryan istiyo musun diye soryo hiç normal doğum taraftarı değil bende. Bebeği düşün artık biraz felan dedi çok moralimi bozdu. Bebeği düşünmüyor muyum ben sanki. İlkin sürekli normal doğum için bana tavsiyeler veren dr nereye gitti. İnstagramda da sürekli normal doğumu paylaşıp kendini övüyo. Hepsi reklam demekki diyorum. Ya da risk olduğu için korkuyo anlamadım.

Canım düşünme şimdi bunları sen normal sezeryan farketmez önemli olan sağlıklı anne sağlıklı bebek derdi benim doktor suniyi denersin olmadı sezeryan ki zaten doğum sürecin başladı kendiliğinden aslında sezeryan olsa da üzülme hiç ikisine de hazırlan sen kendini 41 olunca doktorlar da riske girmek istemeyebilir onu da kendini de suçlama sen elinden gelenin fazlasını yaptın Yarın normal ya da sezeryan Kerim ine kavuşacaksın sen ona odaklan Doğum şekline değil

Bu gece dua et senin ve bebek için hayırlısı ne ise onu iste Rabbimden.. Sezeryan, normal farketmez bunu düşünmeden git hastaneye, önemli olan sağlıcakla kucağına alman bunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…