canim o 15 dakika doktorlarin kafalarina göre her çocuk ayni olcak düşüncesiyle biçtigi süre..çünkü fabrikasyon ya bunlar hepsi aynı emiş gücüne sahip kaldıki süpürgelerin bile emiş gücü farklı demi..demem o ki yoruluyor çocuk daha küçücük bunlar çeneleri kuvvetlencek o dedikleri süreye anca.o zaman.ulaşır..simdi cabucak yoruldugu icin iki emcek birakcak iki emcek birakcak dolauisiyla bugunler sabir gerektiren günler sürekli memede dursa sabretçez ilerki günlerde cokcoklayip indircekler hemen memişlerdeki sütleri..sen emzir bol bol zaten agzinda emzik gibi emmesiyle vakumlayip sütü çekmesi çok farklı anlıyorsundur..yoruldugunda emzik moduna gecerler genelde dinlenir sonra tekrar vakumlar süt emer..sen o vakumladığı anları takip et..ben agziyla kuvvretlice kaç kere çekiyir onu bile sayıyorum bazen..ordan tahmin ediyorum midesine ne kadar süt indigini..umarim anlatabilmisimdir bunlar benim tecrubem
Evet canım bugün tartıldım çok şükür 5,5 kilo gitmiş. Kaldı 1,5 kilo doğumdan önceki Halime. Toplamda 7 almıştım ben de. Ama ideal kilom için -15 lazım. O da olur inşallah da bu emzirmek çok acıktırıyor galiba gece kalkıp birşeyler atıştırıyorum falan. Almazsam iyidir.
Nerdeyse aynı. Bizim de ev o derecelerde. Altan kısa kollu ya da uzun kollu body üstüne bir takım. Penye battaniyeyle kundak yapıp bir penye de ayaklarına örtüyorum. Çok mu acaba diye de korkuyorum.
Bence çok değil evim 24 derecede ben mevsimlik giymeye başladım ve yinede üşüyorum bebekker bizden 1 kat fazla giymesi lazım biz battaniye ile dengeliyoruz
Sennki yine çiş yapıyor bizimki kakasını yapıyor bide o gün muayeneye götürdüm altını actı doktor heryer kaka oldu bide o kdr cok yaptıki daha 3.günümdü sırtımdan terler aktıı telaştan
Seninki yine iyi çiş yapıyor benimki kaka fırlatıyor tazyikli
Kızlar ya ben artık bebeğimi beslemek için uyandırmak istemiyorum. Yavrum iyice çorba oldu. 2 haftalık olduk, sarılık yok gibi bir şey. Yanlış bir karar mi veriyorum?
Kızlar mastit İcin doktora gittim antibiyotik basladı hala şiş kızarık bide içerde kitleler var elime gelen masajla acmaya calısıyorum ama olmuyo kafayı yemek üzereyim
Kızlar mastit İcin doktora gittim antibiyotik basladı hala şiş kızarık bide içerde kitleler var elime gelen masajla acmaya calısıyorum ama olmuyo kafayı yemek üzereyim
Kaç günlüksünüz benimki kendi hiç istemiyor ben zorla veriyorum da. Tek memeyi emdikten sonra zaten diğerini veremiyorum almıyor. 3 saat sonra diğerini veriyorum artık.
Çok tatlısın yaa sesli güldüm süpürge benzetmesine
Ama genelde yazıların eylenceli
Etrafındakiler çok şanslı bence lohusayken bile pozitif ve enerji dolusun
Ben tam tersi gergin ve çekilmez oluyorum maaalesef
Yooo bilakis bende çok cekilmezim valla şu aralar..gerilmedigim tek ortam burası sanırım kendimi ortaya çıkarıyorum .Ayrıca geriliyosakta bundan kimene..lohusayız biz
Kızlar çok takip edemiyorum forumu. 6 günlük olduk. Bebekle uğraşmadığım zamanlar büyük oğlanla oynuyorum genelde, evi topla vs vakit bulamıyorum. Gaz için ne kullanıyorsunuz. Biogaia damla iyiymiş diye duydum. 6 günde başlasak erken mi. Bize d vitamini başladı doktor. Bu kadar çabuk mu başlanıyordu.
Yooo bilakis bende çok cekilmezim valla şu aralar..gerilmedigim tek ortam burası sanırım kendimi ortaya çıkarıyorum .Ayrıca geriliyosakta bundan kimene..lohusayız biz
Ben de daha alışamadım bu duruma rüya gibi geliyor bakıyorum karnım bomboş tekmeler yok bende kızıyorum kendime banyoya kaçıp ağlıyorum sürekli hamileyken de bunu kabullenemiyordum hazırlayamadım kendimi bu konuda demekki sonra kendime kızıp kötü anne ilan ediyorum lohusalık fena valla
Bende banyoda agladim az once..bir de evde suan hem annem hem kayinvalidem var, esimle de gorusemiyoruz dogru duzgun onun destegine sarılmasına ihtiyacim var gibi..surekli kizimi severken duygulanip ağlıyorum.
Bizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
Bizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
bende hazırladım ocean aldım. sağlık ocağının verdiği damlaları çok kullanmak istemiyorum içerikleri dolayısıyla. bir de kan damlası var bakalım onu ne alıcaz. kızımda neutriginanın tozu vardı ek gıda döneminde meyvelerine katarak veriyorduk.
bende hazırladım ocean aldım. sağlık ocağının verdiği damlaları çok kullanmak istemiyorum içerikleri dolayısıyla. bir de kan damlası var bakalım onu ne alıcaz. kızımda neutriginanın tozu vardı ek gıda döneminde meyvelerine katarak veriyorduk.