2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende yutkunmaları takip ediyorum yoksa anlasılmıyo bazen emzik gibi agzında hafif cekiyo bazen vakumluyor o zmn da yutkunma sesi geliyor

Bence çok değil evim 24 derecede ben mevsimlik giymeye başladım ve yinede üşüyorum bebekker bizden 1 kat fazla giymesi lazım biz battaniye ile dengeliyoruz

Sennki yine çiş yapıyor bizimki kakasını yapıyor bide o gün muayeneye götürdüm altını actı doktor heryer kaka oldu bide o kdr cok yaptıki daha 3.günümdü sırtımdan terler aktıı telaştan

Bu kabızlıktan dolayı üzerime tazyikli kaka yapmalarına razıyım desem çokmu gülersiniz

Kızlar mastit İcin doktora gittim antibiyotik basladı hala şiş kızarık bide içerde kitleler var elime gelen masajla acmaya calısıyorum ama olmuyo kafayı yemek üzereyim

Kaç günlüksünüz benimki kendi hiç istemiyor ben zorla veriyorum da. Tek memeyi emdikten sonra zaten diğerini veremiyorum almıyor. 3 saat sonra diğerini veriyorum artık.
Biz simdi 40 gunluk olduk ama dogdugundan beri oyle büyüyünce zaten doymuyor istiyor diger cocuklarim oyle olmuştu

Yooo bilakis bende çok cekilmezim valla şu aralar..gerilmedigim tek ortam burası sanırım kendimi ortaya çıkarıyorum .Ayrıca geriliyosakta bundan kimene..lohusayız biz

D vit benim bildiğim 15. Günde başlanıyor çocuk doktoru da asmdeki ebe de aynısını söyledi

Yooo bilakis bende çok cekilmezim valla şu aralar..gerilmedigim tek ortam burası sanırım kendimi ortaya çıkarıyorum .Ayrıca geriliyosakta bundan kimene..lohusayız biz
Yaaaa bitse lohusalık ne kötü bir şey ya anım anımı tutmuyor evde adamı terslemekten bi hal oldum hiç iyi hissetmiyorum

Bende banyoda agladim az once..bir de evde suan hem annem hem kayinvalidem var, esimle de gorusemiyoruz dogru duzgun onun destegine sarılmasına ihtiyacim var gibi..surekli kizimi severken duygulanip ağlıyorum.

D vit benim bildiğim 15. Günde başlanıyor çocuk doktoru da asmdeki ebe de aynısını söyledi
Bizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.

Bizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
bende hazırladım ocean aldım. sağlık ocağının verdiği damlaları çok kullanmak istemiyorum içerikleri dolayısıyla. bir de kan damlası var bakalım onu ne alıcaz. kızımda neutriginanın tozu vardı ek gıda döneminde meyvelerine katarak veriyorduk.

Bende sağlık ocağının verdiğinin içeriğinin iyi olmadığını duydum. Zaten henüz sağlık ocağına gidemedim bile. Topuk kanı aldırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…