2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sizin bebekler de komik hareketler yapıyormu
Bu sabah benimkiler acıkmıştı bende mama hazırlayana kadar emzik vereyim dedim bunlar emzikle kavga etti resmen hele küçüğü hım nım hım diye komik komik sesler çıkarıyordu
Akşam da büyüğünü koltuğa uzattım mama hazırlamaya gidecektim bir baktım yan dönmüş yastığı emmeye çalışıyor ama nasıl yastıkla cebbeleşiyor görmeniz lazım bunlar şimdiden böyle sinirli ise işimiz var bunlarla

Öyle canım inşAllah onu düşünüp mutlu oluyorum sadece
Bu gece dua et senin ve bebek için hayırlısı ne ise onu iste Rabbimden.. Sezeryan, normal farketmez bunu düşünmeden git hastaneye, önemli olan sağlıcakla kucağına alman bunu düşün
Öyle yapcam ben ilk günden beri doğum şekli farketmez sağlıkla kavuşayım yeter diyorum ama etrafımda o kadar çok soran konuşan var ki. Annem kv niye acele ediyo dr. Para için kolayına geliyo diye ameliyat edecek seni diyolar. Nişanın da gelmiş sancın geldi mi doğacak kendi diyolar. Bizim erkek bebeklerde 10 15 günümüz geçerdi bişe olmaz bekle biraz daha diyolar sürekli. Hâlbuki ben bu haftayı bile korka korka geçirdim

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben cumartesi günü test yaptırdım 62 çıktı sonuç Bugünde yaptırdım 164 çıktı sonuç değerlerin yükselmesi normal mi düşük mü yardımcı olur musunuz

Aman kulak tıka onların söylediklerine.. Ben oğlumda sezeryan oldum kv gelir gelmez (niye sezeryan oldun ben burda olsaydım bırakmazdım) diye söylenmeye başladı duymadım bile takmayınca hemen susuyorlar
Senin ne istediğin önemli gerisini salla gitsin

Evet canım aynı yerde ve aynı saatte sayılır az mı artmış normal gözükmüyor gibi değil mi
Aslında tam bilgim yok ama yanılmıyorsam burada birkaç yerde okudum bta 2 kat artmamış ama bebekleri gayet sağlıklıydı inşallah seninki de sağlıklıdır..
Doktor ne söyledi bu değerlere?

İnşallah canım sen pozitif düşün uyu, doktor sana en sağlam bilgiyi verecektir

İnşallah canım çok taktım uyuyamıyorum da inşallah sağlıksız bir durum yoktur
Ya ne güzel yeni heyecanlar 2 kat artış aşağı yukarıdır. Benim 1,5 kat artmıştı, senin şu anda 1.5 katından fazla artmış, tutmuş gibi canım, 2 gün sonra bi daha bak inşallah güzel dwvm eder

Benim annem kv den daha çok baskı yapyo bana Dr un önerisine bakcam çatı muayenesinde bile baya acı çektim riskli derse yine sezeryan isticem zor geliyo bana normal doğum artık valla başta istiyodum ama süreç böyle uzayınca sezeryana alıştırdım artık kendimi korkuyorum hem de

İnanın ismini hatırlayamıyorum arkadaşın, isterseniz Eylül annelerine bir yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…