2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne riski var ki? Benimki de zor bir dogum olacaktı. Çok şükür olmadi. Bebegimin baş çapı neredeyse 10 cm idi düşün ki bebeğim kafasını kanala yerlestiremedi büyük olduğu için. Ama doktorum yine de deneyeceğiz dedi çünkü ben de denemek istiyordum. 10 saat gibi bir sürede kolayca doğdu. Normal bir doğum nasılsa benimki de öyle oldu farklı hicbir şey olmadi. Senin doktorun kilosu için mi risk görüyor. Kilo önemli ki o kadar benim bildiğim çatı uyumu önemli. Kimisi 3.5 Kilo kaldırır kimisi 4.5 Sen strese girme kimi doktor sezeryan kolayına geldiği için böyle yönlendiriyor. Eğer sana mantıklı bir gerekçe veremiyorsa sezeryana yönetmene de gerek yok. Takdir senin ve bebeğinin.

Benim ufaklık yapıyor. Meme saati gelince alıyorum kucağıma veriyorum meme başını ağzına. O kadar heyecan yapıyor ki tekrar memeyi arıyor sağda solda benim koyduğum meme de çıkıyor ağzından. O da memeyi arıyor panikle, bulamıyor hemen yine o panikle elini emmeye başlıyor.

Kıyafetlerini ütüleyip giydir sıcağıyla gazını alır belki biraz ayak altına sürekli ütüle bir mendil oğuştur. Gaza en iyi masaj ve sıcak. Bi de gasicın damla var anneden bebepe gaz geçmesin diye anne kullanıyor. Onu da dene istersen

Doktorumla sezeryana döndüğümde kayınbabam bile fikir beyan ediyordu hep para için vs diye. ameliyata gireceksin Allah yardımcın olsun demek yerine dır dır yorum yaptılar soran olmuş gibi
Ama miniğim yanımda çok şükür şimdi doğum şeklim unutuldu gitti bile sağlık olsun da gerisine takılmayın

Sabah 7 de suyum geldi kızlar yoldayız hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana

Ya ne güzel yeni heyecanlar 2 kat artış aşağı yukarıdır. Benim 1,5 kat artmıştı, senin şu anda 1.5 katından fazla artmış, tutmuş gibi canım, 2 gün sonra bi daha bak inşallah güzel dwvm eder
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz da olsa bebeğin doğdu mu senin

İnsanlar hep diyecek bsy buluyor ya banada niye normal yaptın keske sezeryana alsaydı diyip diyip durdular diyorum hersey normaldi cocuk inmiş kafasının yarısı gelmiş nasıl sezeryan olsun..

Kizlar ben 1 haftadir 2 saatte bir surekli emziriyordum ama kilo alimi 40gr olmus doktor az dedi sutumde azaldi gibi mamaya basla dedi doktor biraz sut sagip biraz mama veriyorum ama mamayi surekli kusuyor ne yapmam lazim mamayimi begenmedi acaba yoksa sutle karisinca mi midesi bulandi kafayi yiycem nasil buyuycek bu bebek

Sute karistirmadan verin ya da mamayi degistirin olmadi

Her 30ccde bir gaz çıkarma arası verin gazı olduğundan kusabiliyorlar sonra çıkardıklarından yine aç kalmış oluyorlar

Kızlar biogaia damlasına başladığımızdan beri gece 5 den ertesi güne kadar bebeğim sürekli ıkınıyor kızarıyor doktorla konuştum buna devam bide sabsimplex diye bi damla verdi kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…