2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar biogaia damlasına başladığımızdan beri gece 5 den ertesi güne kadar bebeğim sürekli ıkınıyor kızarıyor doktorla konuştum buna devam bide sabsimplex diye bi damla verdi kullanan var mı
genelde ikisini bir veriyorlarmış bu iki damlanın. sanırım tamamlayıcı oluyor

Kızlar biogaia damlasına başladığımızdan beri gece 5 den ertesi güne kadar bebeğim sürekli ıkınıyor kızarıyor doktorla konuştum buna devam bide sabsimplex diye bi damla verdi kullanan var mı
Ben kullaniyorum kullanir kullanmaz dolduruyor altini :)

kızlar siz hangi bezi kullanıyorsunuz yenidoğanda, memnun kaldıklarınız neler ? malum sıra bize de gelecek, yeni bez markaları da var . bilemedim.

Aynı benim kızçok gülüyorum ben de meme başını çıkartıp diğer tarafta araması
Önceden sütü sıkıp meme başına sürmediysem de almıyor önce deniyor meme onun meme mi süt onun süt mü sonra alıyor
bir de dün gece farkettim gazı ya da kakası varsa meme ucuzla savaş halinde tüm hıncını ondan çıkartıyor yamuldu her bir tarafı dişler çıkınca ne olacak acaba

Yenidoğan bebekte kalp isteniyor mu bilmiyorum belki doktorun prosedürü olabilir biz 1.ay kontrolü , karın ultrasonu , kalça ultrasonu ve göz muayenesine götürdük pazartesi günü bunlar istenilmişti
1.ay kontrolünde bunlara mı bakılıyor canım ? Bunlarsa baya önemli şeylermiş

Bende sağlık ocağının verdiğinin içeriğinin iyi olmadığını duydum. Zaten henüz sağlık ocağına gidemedim bile. Topuk kanı aldırıcam.
Kızlar ben sağlık ocağının verdiğinin iyi olmadığını bilmiyordum kullanıyordum şu an şaşırdım neden iyi değil ki ? İyi değilse neden veriyorlar ve beni uyarmadılar bunun özel olarak satılanı var istersen onu alıp kullanın diye

Canım benimki de emzirirken bazen sinirlenip mememe kafa atıyor o an gülmekten ölüyorum

Bizde bu sahneyi her emme seansında yaşıyoruz bide benim ki ağzı açık bi şekilde meme ağzındayken bi türlü ağzını kapatmıyor ağzını sonuna kadar açıp memeyi arıyor sonra yüzünü bi ekşitip bangır bangır bağırarak ağlıyor emzirme süremiz bu yüzden 1 saati buluyor hatta bazen geçiyor bile

içinde paraben oluyor. herşeye o ladar dikkat ederken ilk zamanlar onu da takıyoruz kafaya işteyoksa çok kafaya takılacak birşey değil herkes kullanılıyor

Süte karıştırmadan vermeyi dene karışınca bazen kusuyorlar

Biz kullanıyoruz canım

kızlar siz hangi bezi kullanıyorsunuz yenidoğanda, memnun kaldıklarınız neler ? malum sıra bize de gelecek, yeni bez markaları da var . bilemedim.
Prima ve sleppyi kullandım prima daha iyi geldi bana sleepyde çok fazla çiş kokusu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…