2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Prima ve sleppyi kullandım prima daha iyi geldi bana sleepyde çok fazla çiş kokusu oldu
ay biz ne kullanmıstık acaba ilkin primayla basladık sanırım onun kokusu da agır gelmişti bana sonra canbebe kullandım daha çok , yenidogan ıslak mendili mi ve hangi marka kullanıyorsunuz ?

Sute karistirmadan verin ya da mamayi degistirin olmadi

Ayri ayri veriyorum once sutumu sagip sonra mamayi veriyorum mamadan sonra kusuyor simdi tek mama verdim anne sutu vermedim yine oguruyor surati eksiyor ama sukur kusmadi olmadi mamayi degistiricem zaten

Her 30ccde bir gaz çıkarma arası verin gazı olduğundan kusabiliyorlar sonra çıkardıklarından yine aç kalmış oluyorlar

Mama vermeden Oncesi ve sonrasinda gazini aliyorum ama birde arada almayida denerim 60 bile vermiyorum fazla gelir diye 50cc veriyorum suan da

Süte karıştırmadan vermeyi dene karışınca bazen kusuyorlar

Sirayla veriyodum ama o da mi kusturuyo az once sadece mama verdim gene ogurup durdu yuzunu eksitti 1 saattir gozlemliyorum henuz kusmadi ama niye oguruyor ki mamayi mi begenmedi acaba

Sirayla veriyodum ama o da mi kusturuyo az once sadece mama verdim gene ogurup durdu yuzunu eksitti 1 saattir gozlemliyorum henuz kusmadi ama niye oguruyor ki mamayi mi begenmedi acaba
canım mamayı değiş bence. belki onu beğenmiyordur. ne kullanıyorsun

Oda olabilir hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Sütü bi öğünde verip diğer öğünde mamayı vermeye dene bakalım

ay biz ne kullanmıstık acaba ilkin primayla basladık sanırım onun kokusu da agır gelmişti bana sonra canbebe kullandım daha çok , yenidogan ıslak mendili mi ve hangi marka kullanıyorsunuz ?
Deneyin bakalım hangisi iyi gelirse onla devam edersiniz ıslak mendilde sleppynn saf su, bambu, pamuk olanını kullanıyoruz

Canım benim doktorum da özellikle ilk 3 ay sağlık ocağının verdiğini kullan dedi doktorlar arası farklılıklar olabiliyor ben wellcare almıştm d vitamini sağlık ocağının verdiğini kullanacağım ama

Kavuştum canım çok şükür hepimiz uzaylı goren masum köylüler gibi başında toplanmış bakıyorduk dün biraz minik ama toparlanacak inşallah
Minikler daha hızlı toparlanıyor merak etme 1-2 haftaya değişime şaşıracaksın kilolu bebeklerde de kilo kaybı çok oluyor onunla uğraşıyorsun kiloya takılma keyfini çıkar bol bol ten tene temas yap kokunu özlemiştir

Benim büyük oğlum öyleydi meme önünde ama memeyi arıyor kavuşuncada aşk yaşıyordu meme ile
Yavaş yavaş tatlılıkları ortaya çıkıyor

İnsanlar hep diyecek bsy buluyor ya banada niye normal yaptın keske sezeryana alsaydı diyip diyip durdular diyorum hersey normaldi cocuk inmiş kafasının yarısı gelmiş nasıl sezeryan olsun..
Al işte bir örnek daha sezeryan olsaydın aa niye sezeryan oldun derlerdi kesin

kızlar siz hangi bezi kullanıyorsunuz yenidoğanda, memnun kaldıklarınız neler ? malum sıra bize de gelecek, yeni bez markaları da var . bilemedim.
prima pure kullanıyorum bezi ve ıslak mendili..gerçi ıslak mendili pek fazla kullanmamaya çalışıyorum ne kadar saf su bambu olsa da pamukla siliyorum ıslatıp sıcak suyla..pişik kremide musteladan memnun kaldım gerçi pişik olmadı çok fazla ama cok beyaz tenli benim kuzu baya hassas sürünce de geçiriyo hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…