2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Allahım bir iki hafta sonraki halimi sizde görüyorum dün kadın doğum doktorum ilk 28 gün melek gibi olurlar sonra asıl macera başlar dedi saolun dedim ne güzel moral veriyorsunuz

Canım ben bildiğim kadarıyla 4 gün arayla en az 240 300 arası olması lazımdı benim pazartesi 12iydi cumartesi 335 olmuştu.

Canım ben bildiğim kadarıyla 4 gün arayla en az 240 300 arası olması lazımdı benim pazartesi 12iydi cumartesi 335 olmuştu.
Doktora gittim canım pazartesi tekrar kan vericem umarım yğkselir doktor şuan olumsuz bişey söylemek doğru olmaz normal dedi geç döllenme olmuş dedi

İn şe Allah canım ben iki kimyasal gebelik geçirdiğim için böyle şeyleri çok yaşadım. Benimki de geç döllenmeydi reglimden bir gün önce 12iydi ama artışı 2 kattan fazla oldu. Hesapla istersen 2 güne 70% oranında artış şart demişti doktorum
Doktora gittim canım pazartesi tekrar kan vericem umarım yğkselir doktor şuan olumsuz bişey söylemek doğru olmaz normal dedi geç döllenme olmuş dedi

Anladım canım bilmiyorum ki ya inşallah sağlıklı bir gebeliktir ne diyim artık bakıldığında 17 dinde yaptırdım 62 21.inde yaptırdım 164 yüzde 60 olarak artmış gözüküyo ama bakalım

Allahım bir iki hafta sonraki halimi sizde görüyorum dün kadın doğum doktorum ilk 28 gün melek gibi olurlar sonra asıl macera başlar dedi saolun dedim ne güzel moral veriyorsunuz
Keske 28 gün olsaydı 20 günken başladı valla bende öle sakin sakin durunca hep öle olcak sanıyodum

Böyle olunca banyo iyi geliyor benimki iki tane olunca yapamadım siz hemen lavaboda duş aldırın iyi geliyor..
Biz şimdi yıkadık onları uyudular..
Aynen ben onu dğn yapacaktım ama 11de baslayınca gec oldu baya bgn öle yapcam kesin banyo yaptırcam ondan sonra uyuyo rahatlıyodu en son öle olmustu yani

Aha sennki Keseyi patlattı desene artık istesende istemesende doguracan hayırlı dogumlar olsun cnm haberlerini bekliyoruz nazlı paşanın

Kazasız kavuş canım inşallah kolay bir doğum olur

Allah yardımcın olsun canım..bir avazda kurtul inşallah..Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bayramımız olsun kemankolik doğuruyooorr sağlıkla dönün aramıza canım, bol şans

Kemankolik doğur da gel artık

bende kontrole geldim ama doktor az gecikecek bekliyorum.

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz bir avazda sağlıkla inşallah

Ah canım allah tek avazda kurtarsın sağlıcakla al bebeğini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz

Kemankolik ne yaptın canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsun yanımda uyuyor şuan tam uyuyor yazarken ağladı biraz emzirdim o da çekiyor ama çok değişik bi duyguymuş emdimi emmedi mi anlamadım ağladığı için biraz mama verdik memeyi yadırgamaz inşAllah. Suni sancıyı denedik ama bebeğin kalp atışları felan düştü su da geldiği için bebek sıkıntıya girdi heralde ben de artık beklemeyelim dedim iyi ki acil sezeryanla alındı kordon da dolanmış çünkü. Şükür sağlıkla atlattık kalp atışları düşüyor deyince nasıl korktum ağladım. Gayet konforlu bi spinal sezeryan oldum şuana kadar gayet iyi. Hafif dikiş ağrısı hissediyorum o da normal ağrı kesicilerle geçer inşAllah

Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız destekleriniz için. Doğurdum kurtulduk memleket meselesi oldu benim doğum

Merhaba kızlar bizim oğlan da günde 1 /2. kere kaka yapıyor İdrarı çok fazla yapıyor ama kaka bu şekilde sebebi ne sizce bu arada 1. Ay için hepatit iğnesini olduk tartıldı 1 ayda 1 kilo almış

Hoş gelmiş Kerem paşa

Merhaba kızlar bizim oğlan da günde 1 /2. kere kaka yapıyor İdrarı çok fazla yapıyor ama kaka bu şekilde sebebi ne sizce bu arada 1. Ay için hepatit iğnesini olduk tartıldı 1 ayda 1 kilo almış
bi ayda bi kilo azmis cnm.Gazi mi var neden az yapiyoki kakayi Normalde gunde 5 6 bez degistiriyorz biz

Hadi geçmiş olsun sağlıcakla büyüt kuzunu
hepimiz dört gözle bekler olmuştuk kerem paşayı çok şükür geldi

Ben bu hesapları yaptığımda eşim bana deliymişim gibi bakıyordu tek değilmişim
Gözünüz Aydın olsun canım. Emdi emmedi yetti yetmedi dertleri başladı. Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah.

Hahahaa seninki en ilginciymiş şimdiden kafa atıyor
Yazarken eğlenceli ama emzirme faslımız çok eziyetli geçiyor canım ya hem oğluma işkence hemde bana işkence garibim bi türlü tam olarak memeyi emmeyi beceremedi çok uğraşıyoruz ememeyince basıyor ağıdı. Bide kusma problemimiz var kızlar bu bebekler neden kusar ve kusmaları normal mi ?

Allahım bu nasıl bir gaz nöbetiydi sabah 8 de benimkilerin gaz sancıları tuttu hala tam sakinleşmiş değiller
Benimki de öyle ya çocuk kızarıp bozarmaktan kasılıp durmaktan bi hal oldu hatta uyurken bazen sancı giriyor ağlamaya başlıyor sonra geri dalıyor. Bebeklerimizde gaz problemi ne zaman geçecek

Canım günde 1-2 kaka gayet iyi ki ne yapsın bu çocuk daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…