- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Reengarenk R rnp06 benimki de sabah başladı 4 saat ağlandı. Yan komşu aradı rahatsız mı merak ettik bişeyi mi var diyo. Ben artık kolik olduğundan şüpheleniyorum. Bir huzurlu olamıyo çocuk ya uyanıkken hep böyle. Sizinkiler nasıl?
Allahım bir iki hafta sonraki halimi sizde görüyorumWalla benmki uyanıkken iyiydi normalde cok ağlamıyordu dün bütün gün uyudu aksam 7 8 gibi uyandı bgnde yine ara ara uyanıyor uyandıgındada mızmıslanıyor ama 3 gündür aksamları perişan etti bizi Bi gece 2 ye kdr dün gece 4e kdr bakalm bgn kaça kdr
Canım ben bildiğim kadarıyla 4 gün arayla en az 240 300 arası olması lazımdı benim pazartesi 12iydi cumartesi 335 olmuştu.Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben cumartesi günü test yaptırdım 62 çıktı sonuç Bugünde yaptırdım 164 çıktı sonuç değerlerin yükselmesi normal mi düşük mü yardımcı olur musunuz
Doktora gittim canım pazartesi tekrar kan vericem umarım yğkselir doktor şuan olumsuz bişey söylemek doğru olmaz normal dedi geç döllenme olmuş dediCanım ben bildiğim kadarıyla 4 gün arayla en az 240 300 arası olması lazımdı benim pazartesi 12iydi cumartesi 335 olmuştu.
Doktora gittim canım pazartesi tekrar kan vericem umarım yğkselir doktor şuan olumsuz bişey söylemek doğru olmaz normal dedi geç döllenme olmuş dedi
Anladım canım bilmiyorum ki ya inşallah sağlıklı bir gebeliktir ne diyim artık bakıldığında 17 dinde yaptırdım 62 21.inde yaptırdım 164 yüzde 60 olarak artmış gözüküyo ama bakalımİn şe Allah canım ben iki kimyasal gebelik geçirdiğim için böyle şeyleri çok yaşadım. Benimki de geç döllenmeydi reglimden bir gün önce 12iydi ama artışı 2 kattan fazla oldu. Hesapla istersen 2 güne 70% oranında artış şart demişti doktorum
Keske 28 gün olsaydı 20 günken başladı valla bende öle sakin sakin durunca hep öle olcak sanıyodumAllahım bir iki hafta sonraki halimi sizde görüyorumdün kadın doğum doktorum ilk 28 gün melek gibi olurlar sonra asıl macera başlar dedi saolun dedim ne güzel moral veriyorsunuz
Aynen ben onu dğn yapacaktım ama 11de baslayınca gec oldu baya bgn öle yapcam kesin banyo yaptırcam ondan sonra uyuyo rahatlıyodu en son öle olmustu yaniBöyle olunca banyo iyi geliyor benimki iki tane olunca yapamadım siz hemen lavaboda duş aldırın iyi geliyor..
Biz şimdi yıkadık onları uyudular..
Aha sennki Keseyi patlattı desene artık istesende istemesende doguracan hayırlı dogumlar olsun cnm haberlerini bekliyoruz nazlı paşanın
Kazasız kavuş canım inşallah kolay bir doğum olur
Allah yardımcın olsun canım..bir avazda kurtul inşallah..Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bayramımız olsun kemankolik doğuruyooorrsağlıkla dönün aramıza canım, bol şans
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz bir avazda sağlıkla inşallah
Ah canım allah tek avazda kurtarsın sağlıcakla al bebeğini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz
Bebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsun
Evet canım bunlara bakıldı1.ay kontrolünde bunlara mı bakılıyor canım ? Bunlarsa baya önemli şeylermiş
Hoş gelmiş Kerem paşaBebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsunyanımda uyuyor şuan tam uyuyor yazarken ağladı biraz emzirdim o da çekiyor ama çok değişik bi duyguymuş emdimi emmedi mi anlamadım ağladığı için biraz mama verdik memeyi yadırgamaz inşAllah. Suni sancıyı denedik ama bebeğin kalp atışları felan düştü su da geldiği için bebek sıkıntıya girdi heralde ben de artık beklemeyelim dedim iyi ki acil sezeryanla alındı kordon da dolanmış çünkü. Şükür sağlıkla atlattık kalp atışları düşüyor deyince nasıl korktum ağladım. Gayet konforlu bi spinal sezeryan oldum şuana kadar gayet iyi. Hafif dikiş ağrısı hissediyorum o da normal ağrı kesicilerle geçer inşAllah
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız destekleriniz için. Doğurdum kurtulduk memleket meselesi oldu benim doğum
Malesef canm ilac vermediler 36 haftanin icindeyim
bi ayda bi kilo azmis cnm.Gazi mi var neden az yapiyoki kakayi Normalde gunde 5 6 bez degistiriyorz bizMerhaba kızlar bizim oğlan da günde 1 /2. kere kaka yapıyor İdrarı çok fazla yapıyor ama kaka bu şekilde sebebi ne sizce bu arada 1. Ay için hepatit iğnesini olduk tartıldı 1 ayda 1 kilo almış
Hadi geçmiş olsun sağlıcakla büyüt kuzunuBebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsunyanımda uyuyor şuan tam uyuyor yazarken ağladı biraz emzirdim o da çekiyor ama çok değişik bi duyguymuş emdimi emmedi mi anlamadım ağladığı için biraz mama verdik memeyi yadırgamaz inşAllah. Suni sancıyı denedik ama bebeğin kalp atışları felan düştü su da geldiği için bebek sıkıntıya girdi heralde ben de artık beklemeyelim dedim iyi ki acil sezeryanla alındı kordon da dolanmış çünkü. Şükür sağlıkla atlattık kalp atışları düşüyor deyince nasıl korktum ağladım. Gayet konforlu bi spinal sezeryan oldum şuana kadar gayet iyi. Hafif dikiş ağrısı hissediyorum o da normal ağrı kesicilerle geçer inşAllah
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız destekleriniz için. Doğurdum kurtulduk memleket meselesi oldu benim doğum
18. Günde başladı benimkiler de bari 20' yi bekleseydiniz diyorumKeske 28 gün olsaydı 20 günken başladı valla bende öle sakin sakin durunca hep öle olcak sanıyodum
Ben bu hesapları yaptığımda eşim bana deliymişim gibi bakıyordu tek değilmişim
Gözünüz Aydın olsun canım. Emdi emmedi yetti yetmedi dertleri başladı. Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah.Bebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsunyanımda uyuyor şuan tam uyuyor yazarken ağladı biraz emzirdim o da çekiyor ama çok değişik bi duyguymuş emdimi emmedi mi anlamadım ağladığı için biraz mama verdik memeyi yadırgamaz inşAllah. Suni sancıyı denedik ama bebeğin kalp atışları felan düştü su da geldiği için bebek sıkıntıya girdi heralde ben de artık beklemeyelim dedim iyi ki acil sezeryanla alındı kordon da dolanmış çünkü. Şükür sağlıkla atlattık kalp atışları düşüyor deyince nasıl korktum ağladım. Gayet konforlu bi spinal sezeryan oldum şuana kadar gayet iyi. Hafif dikiş ağrısı hissediyorum o da normal ağrı kesicilerle geçer inşAllah
Yazarken eğlenceli ama emzirme faslımız çok eziyetli geçiyor canım yaHahahaa seninki en ilginciymiş şimdiden kafa atıyor
Benimki de öyle ya çocuk kızarıp bozarmaktan kasılıp durmaktan bi hal oldu hatta uyurken bazen sancı giriyor ağlamaya başlıyor sonra geri dalıyor. Bebeklerimizde gaz problemi ne zaman geçecekAllahım bu nasıl bir gaz nöbetiydi sabah 8 de benimkilerin gaz sancıları tuttu hala tam sakinleşmiş değiller
Canım günde 1-2 kaka gayet iyi ki ne yapsın bu çocuk daha.Merhaba kızlar bizim oğlan da günde 1 /2. kere kaka yapıyor İdrarı çok fazla yapıyor ama kaka bu şekilde sebebi ne sizce bu arada 1. Ay için hepatit iğnesini olduk tartıldı 1 ayda 1 kilo almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?