- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Ben bu hesapları yaptığımda eşim bana deliymişim gibi bakıyordu tek değilmişimYok canım benimki öyle değil. İlk meme verdiğimde 5 dk civarı çok güzel çekiyor. Sonra bir iki dakika geveleyip uyuyor. Bir daha da uyansa bile asla çekmiyor. Emmiyor da memeyi ağzına almıyor. 1 saatten fazla uğraşıyorum emzirmeye yok. En son bırakıyorum. 3 saat geçmeden diğer memeyi asla almıyor. Sörf acaba süt çok mu diye merak edip emzirmediğim memeyi sağdım. 10 dk da 40 cc çıktı. 6. Dakika civarı artık süt gelmemeye başladı diyebilirim. Sanırım o baştaki o 5-6 dakikada o 40 cc civarını alıyor ve 3 saat yetiyor. Gerçi makina 40 cc çekiyorsa bebek daha fazla çeker diyorlar hadi o da 60-70 çeksin. 60 olsa günde 450-500 civarı süt yapar. Hesaplar hesaplar.
İnş iyi gecmiş tir korkuyordun cunkü ikinci cocuk daha kolay oldumu acaba onu merak ettim bebek nasıl
Aynen benm kayınbaba da kardesi nin karısını doguma götürmüş onunda suyu gelmiş onu hemen sezeryana almıslar beni neden almamıs lar su gelince alınması gerekiyormuş ilk zaman bu sorulara yorumlara hiç katlanamıyordum elden bsy gelmez olan olmus konusmam öle miydi böle miydi demek ne fayda işte ben ilk zaman sezeryan olsam mı dediğim de insanlar saçmalama normal olsun falan diyorlardı insanlara kulakları tıkamak lazımAl işte bir örnek daha sezeryan olsaydın aa niye sezeryan oldun derlerdi kesin
Bizim kide dün aksam 11de Bi başladı ağlamaya gece 4 e kdr aralıksız ağladı gazında yok sanırım boş boş bagırıyor 5 saat nöbetteydik binadan atacaklar bizi artık her gece ciyaklama sesindenAllahım bu nasıl bir gaz nöbetiydi sabah 8 de benimkilerin gaz sancıları tuttu hala tam sakinleşmiş değiller
Walla benmki uyanıkken iyiydi normalde cok ağlamıyordu dün bütün gün uyudu aksam 7 8 gibi uyandı bgnde yine ara ara uyanıyor uyandıgındada mızmıslanıyor ama 3 gündür aksamları perişan etti bizi Bi gece 2 ye kdr dün gece 4e kdr bakalm bgn kaça kdrReengarenk R rnp06 benimki de sabah başladı 4 saat ağlandı. Yan komşu aradı rahatsız mı merak ettik bişeyi mi var diyo. Ben artık kolik olduğundan şüpheleniyorum. Bir huzurlu olamıyo çocuk ya uyanıkken hep böyle. Sizinkiler nasıl?
Valla kolay derken daha hızlı oldu süreç aslında yoksa senaryo oyunculuk bütün süreç aynıydıİnş iyi gecmiş tir korkuyordun cunkü ikinci cocuk daha kolay oldumu acaba onu merak ettim bebek nasıl
Walla benmki uyanıkken iyiydi normalde cok ağlamıyordu dün bütün gün uyudu aksam 7 8 gibi uyandı bgnde yine ara ara uyanıyor uyandıgındada mızmıslanıyor ama 3 gündür aksamları perişan etti bizi Bi gece 2 ye kdr dün gece 4e kdr bakalm bgn kaça k
Benim de artık o ağladıkça ağlayasım geliyoValla kolay derken daha hızlı oldu süreç aslında yoksa senaryo oyunculuk bütün süreç aynıydıBebeğimin sağlığı iyide çok şükür sürekli kucakta memede yatırdığım vakit uyanıyor. Süt Tam olarak gelmediği için sanırım doymuyor. Şimdilik gözlemliyorum bakalım
Ben doğum paketi almıştım 8250 tl’ye. Bazıları bu sgk’nın ödediğini geri alabiliyormuşuz falan dedi de. Merak ettim öyle bişey var mı diye.Evet geldi canım ve hastane o tutarın en fazla iki katını senden alabiliyor. Bizden hastane daha fazlasını aldı tabi ki
Canım içerisinde paraben var, o yüzden parabensiz bi d vitamini kullanmak daha iyi. Ben henüz sağlık ocağına gitmedim zaten. Sağlık ocağının verdiği ilaçların içeriğime göre kullanmayı düşünüyorum. Benim çocuk doktorunun yazdığı d vitamini daha iyi, ve parabensiz. O yüzden ben onu kullanmayı tercih ettim.Kızlar ben sağlık ocağının verdiğinin iyi olmadığını bilmiyordum kullanıyordum şu an şaşırdım neden iyi değil ki ? İyi değilse neden veriyorlar ve beni uyarmadılar bunun özel olarak satılanı var istersen onu alıp kullanın diye
Dün akşam ben ağladımBenim de artık o ağladıkça ağlayasım geliyoBabası da şaşırdı hangimizle ilgileneceğini
Memeyi tutması bile güzel maşallah biraz sağsan aslında makinanın kuvvetiyle geliyo sütValla kolay derken daha hızlı oldu süreç aslında yoksa senaryo oyunculuk bütün süreç aynıydıBebeğimin sağlığı iyide çok şükür sürekli kucakta memede yatırdığım vakit uyanıyor. Süt Tam olarak gelmediği için sanırım doymuyor. Şimdilik gözlemliyorum bakalım
Sağlık ocagı hangisini veriyo nize hastane devit alım dedi onu aldık hiç arastırmadım olmazsa bitince değiştireyim 2 sene kullanacaksın dediler bide banaBen doğum paketi almıştım 8250 tl’ye. Bazıları bu sgk’nın ödediğini geri alabiliyormuşuz falan dedi de. Merak ettim öyle bişey var mı diye.
Canım içerisinde paraben var, o yüzden parabensiz bi d vitamini kullanmak daha iyi. Ben henüz sağlık ocağına gitmedim zaten. Sağlık ocağının verdiği ilaçların içeriğime göre kullanmayı düşünüyorum. Benim çocuk doktorunun yazdığı d vitamini daha iyi, ve parabensiz. O yüzden ben onu kullanmayı tercih ettim.
Malesef canm ilac vermediler 36 haftanin icindeyimilaç verdiler mi , çok gecmiş olsun. Doğum yaptınız mı hamile misiniz.
Allah kuzularımizin başlarından bizi eksik etmesin kimse anaları olamıyo valla..benimde aynı evdr annem var koca dana kadar oğlum ama yine ikisininde bakımı bende annemle koca da ortada fasülyeDün akşam ben ağladımhem küçük ağlıyordu hem büyük evde anneanne ve baba var benim dışımda. Babayla annane ne küçüğe bakabiliyor nede büyüğe bakabiliyor. Uyku saati kaos çıktı evde. Birini ayağıma birini memeye alıp uyuttum diğerlerinide kovdum yanımdan gidin dedim bi işe yaramıyonuz Allah sabır versin hepimize
Bizim kide dün aksam 11de Bi başladı ağlamaya gece 4 e kdr aralıksız ağladı gazında yok sanırım boş boş bagırıyor 5 saat nöbetteydik binadan atacaklar bizi artık her gece ciyaklama sesinden
Böyle olunca banyo iyi geliyor benimki iki tane olunca yapamadım siz hemen lavaboda duş aldırın iyi geliyor..Reengarenk R rnp06 benimki de sabah başladı 4 saat ağlandı. Yan komşu aradı rahatsız mı merak ettik bişeyi mi var diyo. Ben artık kolik olduğundan şüpheleniyorum. Bir huzurlu olamıyo çocuk ya uyanıkken hep böyle. Sizinkiler nasıl?
Bizde herkesi kovduk dördümüz yatak odasına giriyoruz kimseden hayır yokDün akşam ben ağladımhem küçük ağlıyordu hem büyük evde anneanne ve baba var benim dışımda. Babayla annane ne küçüğe bakabiliyor nede büyüğe bakabiliyor. Uyku saati kaos çıktı evde. Birini ayağıma birini memeye alıp uyuttum diğerlerinide kovdum yanımdan gidin dedim bi işe yaramıyonuz Allah sabır versin hepimize
Sabah bende kahvaltı yapamadım kardeşim ben tutayım da sen kahvaltı yap dedi ama dururmu, ben kucağıma aldığım anda sakinleşti kardeşim anne kokusu bu demekki dediAllah kuzularımizin başlarından bizi eksik etmesin kimse anaları olamıyo valla..benimde aynı evdr annem var koca dana kadar oğlum ama yine ikisininde bakımı bende annemle koca da ortada fasülye
eee tevekkeli değil canım ...anayız biz anaaSabah bende kahvaltı yapamadım kardeşim ben tutayım da sen kahvaltı yap dedi ama dururmu, ben kucağıma aldığım anda sakinleşti kardeşim anne kokusu bu demekki dedi
canım mamayı değiş bence. belki onu beğenmiyordur. ne kullanıyorsun
Oda olabilir hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Sütü bi öğünde verip diğer öğünde mamayı vermeye dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?