2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben bu hesapları yaptığımda eşim bana deliymişim gibi bakıyordu tek değilmişim

Al işte bir örnek daha sezeryan olsaydın aa niye sezeryan oldun derlerdi kesin
Aynen benm kayınbaba da kardesi nin karısını doguma götürmüş onunda suyu gelmiş onu hemen sezeryana almıslar beni neden almamıs lar su gelince alınması gerekiyormuş ilk zaman bu sorulara yorumlara hiç katlanamıyordum elden bsy gelmez olan olmus konusmam öle miydi böle miydi demek ne fayda işte ben ilk zaman sezeryan olsam mı dediğim de insanlar saçmalama normal olsun falan diyorlardı insanlara kulakları tıkamak lazım

Allahım bu nasıl bir gaz nöbetiydi sabah 8 de benimkilerin gaz sancıları tuttu hala tam sakinleşmiş değiller
Bizim kide dün aksam 11de Bi başladı ağlamaya gece 4 e kdr aralıksız ağladı gazında yok sanırım boş boş bagırıyor 5 saat nöbetteydik binadan atacaklar bizi artık her gece ciyaklama sesinden

Walla benmki uyanıkken iyiydi normalde cok ağlamıyordu dün bütün gün uyudu aksam 7 8 gibi uyandı bgnde yine ara ara uyanıyor uyandıgındada mızmıslanıyor ama 3 gündür aksamları perişan etti bizi Bi gece 2 ye kdr dün gece 4e kdr bakalm bgn kaça kdr

İnş iyi gecmiş tir korkuyordun cunkü ikinci cocuk daha kolay oldumu acaba onu merak ettim bebek nasıl
Valla kolay derken daha hızlı oldu süreç aslında yoksa senaryo oyunculuk bütün süreç aynıydı Bebeğimin sağlığı iyide çok şükür sürekli kucakta memede yatırdığım vakit uyanıyor. Süt Tam olarak gelmediği için sanırım doymuyor. Şimdilik gözlemliyorum bakalım

Benim de artık o ağladıkça ağlayasım geliyo Babası da şaşırdı hangimizle ilgileneceğini

Evet geldi canım ve hastane o tutarın en fazla iki katını senden alabiliyor. Bizden hastane daha fazlasını aldı tabi ki
Ben doğum paketi almıştım 8250 tl’ye. Bazıları bu sgk’nın ödediğini geri alabiliyormuşuz falan dedi de. Merak ettim öyle bişey var mı diye.
Canım içerisinde paraben var, o yüzden parabensiz bi d vitamini kullanmak daha iyi. Ben henüz sağlık ocağına gitmedim zaten. Sağlık ocağının verdiği ilaçların içeriğime göre kullanmayı düşünüyorum. Benim çocuk doktorunun yazdığı d vitamini daha iyi, ve parabensiz. O yüzden ben onu kullanmayı tercih ettim.

Benim de artık o ağladıkça ağlayasım geliyo Babası da şaşırdı hangimizle ilgileneceğini
Dün akşam ben ağladım hem küçük ağlıyordu hem büyük evde anneanne ve baba var benim dışımda. Babayla annane ne küçüğe bakabiliyor nede büyüğe bakabiliyor. Uyku saati kaos çıktı evde. Birini ayağıma birini memeye alıp uyuttum diğerlerinide kovdum yanımdan gidin dedim bi işe yaramıyonuz Allah sabır versin hepimize

Memeyi tutması bile güzel maşallah biraz sağsan aslında makinanın kuvvetiyle geliyo süt

Sağlık ocagı hangisini veriyo nize hastane devit alım dedi onu aldık hiç arastırmadım olmazsa bitince değiştireyim 2 sene kullanacaksın dediler bide bana

Allah kuzularımizin başlarından bizi eksik etmesin kimse anaları olamıyo valla..benimde aynı evdr annem var koca dana kadar oğlum ama yine ikisininde bakımı bende annemle koca da ortada fasülye

Bizim kide dün aksam 11de Bi başladı ağlamaya gece 4 e kdr aralıksız ağladı gazında yok sanırım boş boş bagırıyor 5 saat nöbetteydik binadan atacaklar bizi artık her gece ciyaklama sesinden

Böyle olunca banyo iyi geliyor benimki iki tane olunca yapamadım siz hemen lavaboda duş aldırın iyi geliyor..
Biz şimdi yıkadık onları uyudular..

Bizde herkesi kovduk dördümüz yatak odasına giriyoruz kimseden hayır yok
Allahtan bizim abi huysuzluk yapmıyor uyku zamanı gelince hemen uyuyor bende miniklerle ilgileniyorum..

Allah kuzularımizin başlarından bizi eksik etmesin kimse anaları olamıyo valla..benimde aynı evdr annem var koca dana kadar oğlum ama yine ikisininde bakımı bende annemle koca da ortada fasülye
Sabah bende kahvaltı yapamadım kardeşim ben tutayım da sen kahvaltı yap dedi ama dururmu, ben kucağıma aldığım anda sakinleşti kardeşim anne kokusu bu demekki dedi

canım mamayı değiş bence. belki onu beğenmiyordur. ne kullanıyorsun

Aptamil onerdi doktor onu kullaniyorum cnm 2 kez verdim cok sukur kusmadi kuzum ama surekli gazini alip verdim biberon gaz yapiyor o da kusturuyor sanirim

Oda olabilir hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Sütü bi öğünde verip diğer öğünde mamayı vermeye dene bakalım

Aptamil canim 2 kez verdim suan sorun yok cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…