Sarılık canım sarılık belirtileri o yönde. Tüm bebeklerde varmış zaten dediklerini yapıyorum yapıyorum. Şuan çok uykusuz ve bitkinim. Çok emzirdim çok çiş ve kaka yaptı bezden taşacak kadar yaptı üstünü de batırdı bi 10 gün uykusuz kalacam böyle, inşAllah atlatacak. Dediğin gibi dertleri de başımız üstüne çünkü Rabbimizin bize hediyesi onlar ❤
Ben de tek ben mi böyleyim diyordum. İşk başta o kadar çok sütüm vardı ki sürekli üst baş değişiyordum. Göğüs pedine rağmen her yerim süt oluyordu. Şimdi yok çocuk çekiyor çekiyor gelen yok. Demek genelde böyle olmuş. Belki de memeler ihtiyaç kadar üretiyor artık. İşl başta çok çok üretti baktı bu bıcırlar emmiyor o kadar kendimizi yormaya gerek yok az üretelim yeter dediler. Ben de yazılanları görünceye kadar süt artırıcı içecek içiyordum bitti almadım ona bağlamıştım.
Bununla ilgili ebemiz sunu demişti ilk basta depolara dolan sütler iniyor sonrasında daha az gelmesi normal üretildikçe gelir bide bende farkettim kahverengi kısmı sıkınca süt geliyor oraya toplanıyor cocuk cektikce ordan geliyor ama basta öle değildi pompa cektikce geliyodu smdi pompayla gögüs ucuna toplananları cekmek için ucuna masaj yapıyorum basta ki gibi olmuyor yani
Sağdım. Sağıp buzluğa koyuyorum canım da dünden beri sarılık için ona biraz ara verdim. O sütleri ne zaman kullanacaz inşAllah. Sağdım da ne zaman kullancaz bilmiyorum süt azalınca ek gıdaya da geçmezler mi 4 5 aya kadar böyle gelse yeter bu süt. Senin süt niye azaldı ya herkeste mi azalıyor kafamda deli sorular. Benim şuan çok fazla niye azalıyor üzüldüm bak şimdi de
Canım benim kız biraz üşengeç güçlü çekmiyor süt çekildikçe yenisi üretilecek ben de makinayla sağmaya zaman bulamadım bir de artık yoruldukça süt üretimi de azalıyor gün içinde uyumuyorum gece de 2 saatte bir kalkıyorum emzir gazını çıkar ne ara 2 saat geçiyor anlamıyorum yoruldukça da azalıyor hamilelikteki iştahım da kalmadı su içmeyi bile unutmuşum sen dikkat et bunlara ben 10 günde 62 den 52 ye düştüm Kendimizi unutuyoruz bebeklere odaklanıyoruz aslında biz iyi olalım ki onlar iyi olsun ama işte daha kısmı beceremedim
Ayy kızlar delircem eltim kalmaya gelecekmiş kayınvalidem bizde bebek hic durmuyor bazen esim iceri odalara geciyor bazen ben geciyorum gece uykumuz yok kayinvalideme diyorum biraz 40 ı gecince gelseydi şimdi biz icerde yatıyoruz bebek durmuyor diye idaret et 3 gün diyor az kaldı çıldırmaya
Canım gece gündüz farkını yavaş yavaş oturtmaya çalış gece ışık ses olmasın gündüz konuş aydınlıkta tut hep bir de geçenlerde gece uyumuyordu benim sıpa soyunup Memeye koydum öyle sakinleşip uyudu meme kokusuyla gündüz biraz uyandırmaya çalışsan gece uyur hem yorulmazsa uyumuyorlar geceleri büyüme hormonu gece salgılanıyor karanlıkta ya gece düzenini oturtmaya çalış
Kızlar moralim çok bozuk sabah benim oğlanı saglık ocagina götürdün tartım için hiç kilo almamış 1 gram bile..bu çocuk aksama kadar kaç kere kaka yapıyor sayamıyorum çişi kakası yerinde yani..sürekli memede...memeden ayırdığımda ağzından sütü akıyor görüyorum yutkunmasından da anlıyorum ama niye kilo almamış hiç.. kafayı yiycem inanin olan sütüm gitti sabah beri memeler boş napıcam
Canım gece gündüz farkını yavaş yavaş oturtmaya çalış gece ışık ses olmasın gündüz konuş aydınlıkta tut hep bir de geçenlerde gece uyumuyordu benim sıpa soyunup Memeye koydum öyle sakinleşip uyudu meme kokusuyla gündüz biraz uyandırmaya çalışsan gece uyur hem yorulmazsa uyumuyorlar geceleri büyüme hormonu gece salgılanıyor karanlıkta ya gece düzenini oturtmaya çalış
Gündüz uyandırmaya calsyrm kaynana bırak uyusun diyor Bi karışan olmasa oturtmaya çalıscam o düzeni de gündüz yatagı na yatırmıyorum bile cok uyumasın diye bncede gündüz biraz yorulmazsa gece uyumuyor gecen gündüz uyuması gece uyudu mışıl mışıl uykusu güzel aslında ama işte zamanlaması yanlıs ZTen bgn aksam 6dan sonra uyutmayacagım 8 9a KDr uyuyor sonda sabah kdr dikiyor bizi
Canım bana doktor hastaneden çıkarken bebek için serum fizyolojik yazmıştı. Ben doğumdan önce aldım zaten otribebe burun temizleyici aparatıyla beraber. Temizliyorum ben çekerek.
Gündüz uyandırmaya calsyrm kaynana bırak uyusun diyor Bi karışan olmasa oturtmaya çalıscam o düzeni de gündüz yatagı na yatırmıyorum bile cok uyumasın diye bncede gündüz biraz yorulmazsa gece uyumuyor gecen gündüz uyuması gece uyudu mışıl mışıl uykusu güzel aslında ama işte zamanlaması yanlıs ZTen bgn aksam 6dan sonra uyutmayacagım 8 9a KDr uyuyor sonda sabah kdr dikiyor bizi
Aynen öle hiç sorma üşüyecek diye 3 kat sarıyoruz uyandırmıyoruz kıyafet denemek istiyorum artık bende korkuyorum üşeyecek diye altını değişirken ağlıyor hadi hadi hızlı ol diye elimi ayagım dolaştırıyor yaw ağlasın azcık ağlıyor diye böle yaparsak yandık
Bncede yorgun düşüyor gündüzde uyumayı seviyor valla uyandırmıyorum gecede görsen gözler fal taşı gibi acık aha diyorum bu yine sabaha kdr uyumayacak artık anlıyorum ne zmn uyur ne zamn uyumaz