2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizimki de 16. 63 değeriyle sarılık geçirdi yatırmak istemedim sürekli emzirdim hiç uyumadım. Şükür atlattı. Uyandırmak için 1 saat harcardık

Bununla ilgili ebemiz sunu demişti ilk basta depolara dolan sütler iniyor sonrasında daha az gelmesi normal üretildikçe gelir bide bende farkettim kahverengi kısmı sıkınca süt geliyor oraya toplanıyor cocuk cektikce ordan geliyor ama basta öle değildi pompa cektikce geliyodu smdi pompayla gögüs ucuna toplananları cekmek için ucuna masaj yapıyorum basta ki gibi olmuyor yani

Canım benim kız biraz üşengeç güçlü çekmiyor süt çekildikçe yenisi üretilecek ben de makinayla sağmaya zaman bulamadım bir de artık yoruldukça süt üretimi de azalıyor gün içinde uyumuyorum gece de 2 saatte bir kalkıyorum emzir gazını çıkar ne ara 2 saat geçiyor anlamıyorum yoruldukça da azalıyor hamilelikteki iştahım da kalmadı su içmeyi bile unutmuşum sen dikkat et bunlara ben 10 günde 62 den 52 ye düştüm Kendimizi unutuyoruz bebeklere odaklanıyoruz aslında biz iyi olalım ki onlar iyi olsun ama işte daha kısmı beceremedim

Ne anlayissiz insanlar var ya 2 3 saat dur git evine yeni dogum yapmis kadının evinde ne isin var yatıya geliyor bide

Ya nazar değerse belki tersine döner gece uyur gündüz ağlar
Canım gece gündüz farkını yavaş yavaş oturtmaya çalış gece ışık ses olmasın gündüz konuş aydınlıkta tut hep bir de geçenlerde gece uyumuyordu benim sıpa soyunup Memeye koydum öyle sakinleşip uyudu meme kokusuyla gündüz biraz uyandırmaya çalışsan gece uyur hem yorulmazsa uyumuyorlar geceleri büyüme hormonu gece salgılanıyor karanlıkta ya gece düzenini oturtmaya çalış

Canim 6 günlükken bizde gittik kilo almamis hatta vermişti kilosunu ilk zamanlar ben mamada veriyordum günde 10 defa kakali bez değiştiriyorum bide

Gündüz uyandırmaya calsyrm kaynana bırak uyusun diyor Bi karışan olmasa oturtmaya çalıscam o düzeni de gündüz yatagı na yatırmıyorum bile cok uyumasın diye bncede gündüz biraz yorulmazsa gece uyumuyor gecen gündüz uyuması gece uyudu mışıl mışıl uykusu güzel aslında ama işte zamanlaması yanlıs ZTen bgn aksam 6dan sonra uyutmayacagım 8 9a KDr uyuyor sonda sabah kdr dikiyor bizi

Hmm iyiymiş canım markası ne bizimkinde öyle bir şey yok
Markası sevi bebe canım. İnternetten almıştım.
Kakasını yaptığı halde bebek neden ıkıgınır arkadaşlar ağlamıyor ama ıkınmaktanda uyuyamıyor 4 defa da bez değiştirdim kabız da değil
Benimki de aynı böyle. Kabız olmamasına rağmen ıkınarak yapıyor ve kıpkırmızı oluyor. Sanırım hepimizinkinde bu dönem aynı şey var.
Kızlar burun, geniz tıkanıklığı var mı bebeğinizde geçmiyor bir türlü ya
Canım bana doktor hastaneden çıkarken bebek için serum fizyolojik yazmıştı. Ben doğumdan önce aldım zaten otribebe burun temizleyici aparatıyla beraber. Temizliyorum ben çekerek.

Ah bu anneler iyiler hoşlar sağolsunlar ama kıyamıyorlar

Ah bu anneler iyiler hoşlar sağolsunlar ama kıyamıyorlar
Aynen öle hiç sorma üşüyecek diye 3 kat sarıyoruz uyandırmıyoruz kıyafet denemek istiyorum artık bende korkuyorum üşeyecek diye altını değişirken ağlıyor hadi hadi hızlı ol diye elimi ayagım dolaştırıyor yaw ağlasın azcık ağlıyor diye böle yaparsak yandık

Gerçi seninki artık yorgun düşüyor benim büyük paşa öyleydi saatlerce ağlardı sonra bir uykuya dalardı 4,5 saat bende aman uyusun diyordum
Bncede yorgun düşüyor gündüzde uyumayı seviyor valla uyandırmıyorum gecede görsen gözler fal taşı gibi acık aha diyorum bu yine sabaha kdr uyumayacak artık anlıyorum ne zmn uyur ne zamn uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…