2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun canım tekrarını yaşatmasın Rabbim.. kan sulandırıcı iğne veya hap kullanıyormuydun bu sürede canım
Hamilelikte kullanmadım sulandırıcı çünkü benim kanım zaten suluydu, plt değerlerim hep düşüktü. Ameliyattan sonra pıhtı ihtimaline karşı verdiler eşim iğne yapıyo hergün kollardan

Hım ben prima premium care kullanıyorum 1e gecemedim sanki büyük geldi büyğknokunca taşarmıs gibi hissediyorum hala 0 dayız
Kilosuna yapisina gore degisiyor kucuk olur cocugu sıkar diye korkuorum. Birde hizli kilo aliyo diger oglumda bende prima premium kullanmistim hemen 1e gecmistim

Bugün kadın doğum doktoruma gittim.. Ameliyat yerim fena zorluyor beni birde hafif kızarmış ve şişmiş.. Enfeksiyon olabilir ama bana fıtık gibi geldi dedi,ağır kaldırdınmı diye sordu ağır kaldırmadım ama kendimi çok yordum antibiyotik verdi antibiyotik bende genelde uyku yapıyor bu uykusuz dönemde antibiyotiği nasıl kullanacağım bilmiyorum

Ahahaha Yaa kendimi gördüm benim de elim ayağıma dolaşıyor. Özellikle kıyafetleri kafasindan geçirirken çok zorlaniyorum. Bir şey olacak canını acitirsam diye. O kadar komiğim ki
Bazen eşime paslamak istiyorum ama o da sen cabuk değiştiriyorsun sen yap üşümesin diyor

Bizde sleepy 2 numaraya geçtik sleepy'in bezleri küçük biraz ama bizim bıdıkların sırtına çiş taşıyor o çiş oraya nasıl gidiyor anlamıyorum bezlerken pipilerinin aşağıda olmasına dikkat te ediyorum, böyle devam ederse bezi değiştireceğim..

Ayy aynen ya benmkininde cisi hep belinde. Bez mi guzel degil diye dusundum hatta 2 numarayi deniyim belki kucuk geliyordur

Bizim küçük elektirikli sobamız var abi bebekken banyo sonrası için almıştım onu yakıyorum rahat rahat giydiriyorum kuzuları

Demekki bezden miş ilk fırsatta primaya geçicem sevmedim bu çiş taşma olayını hele birde sırtta olmasını hiç sevmedim
Bende degisim o zaman ya sleepy cok iyi dendi bende alim dedm. Gece bir bakiyorum islanmis kiyafetleri. Altini acmasam fark etmicm cocuk usutcek. Prima en iyisi zaten

Bende karbonatlı su ile siliyorum benim doktorda bakmadi hic ebeler ilgili bu koranadan dolayi hiçbir doktor nedense ilgilenmiyor

Aptamil kullanan anneler hangisini kullanıyorsunuz 3çeşit var

Bizim küçük elektirikli sobamız var abi bebekken banyo sonrası için almıştım onu yakıyorum rahat rahat giydiriyorum kuzuları
Biz de fanlı ısıtıcı aldık aslında. Ama sanırım aramızda iş bölümü oldu eşimle istemeden. Bez ve üst değiştirme bana kaldı eşime de gaz çıkartma ve kucakta gezdirme.

Aptamil kullanan anneler hangisini kullanıyorsunuz 3çeşit var
Tatlım ben sadece hastane dönüşü 1 kez verdim sezeryanla doğum yapan annelere özel olan mamaydı aptamil presneyo sanırım.Aptamil Ar reflü bebekler için koyu kıvamlı bebeğin reflü değilse kullanma kabız yapabilir sen klasik aptamil bebek sütü olanı alacaksın.

Hamileliğim boyunca sürekli aradılar doğurdum doğuralı tık yok.
Benim oğlanın doğduğu gün ve 3.gün aldılar topuk kanını hastanede banada bi kağıt verdi asm ye vermem için.İyide oldu ne kadar az gidersem okadar iyi bu ortamda.

Ben şu mevzuyu çözemedim. Dün ilk defa sütüm yetmedi ve bir öğünde 60 cc mama verdik. Anne sütü bir öğünde 60 cc çıkmıyordur ki normalde nasıl doyuyordu yavrum?
Olurmu tatlım muhtemelen fazla bile çıkıyordur bebek her zamanpompanın sağdığının yaklaşık 2 katını emer.

Eklentiler

• 1A01C10A-63DE-4AFD-9BF8-813D00F5EE95.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 7609EEB7-8498-46E9-9D7F-9A3074130254.webp
    19 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…