Kilosuna yapisina gore degisiyor kucuk olur cocugu sıkar diye korkuorum. Birde hizli kilo aliyo diger oglumda bende prima premium kullanmistim hemen 1e gecmistim
Bizde sleepy 2 numaraya geçtik sleepy'in bezleri küçük biraz ama bizim bıdıkların sırtına çiş taşıyor o çiş oraya nasıl gidiyor anlamıyorum bezlerken pipilerinin aşağıda olmasına dikkat te ediyorum, böyle devam ederse bezi değiştireceğim..
Hediye göndermişler banada Allahtan içinde az vardı kullandım mecbur atılmazki.benimkinin bacaklarını çok sıktı gerçekten diğer bezlere göre baya küçük.
Ben prima pure da 2 ye geçtim oda diğer bezlere göre biraz büyük ama 1 numarada sıkıyor.memnunum kuru tutması pişik yapmamssı iyi ama fiyatı fazla geliyor bi kaç aylık olalımda değerlendiricem tekrar.
Ahahaha Yaa kendimi gördüm benim de elim ayağıma dolaşıyor. Özellikle kıyafetleri kafasindan geçirirken çok zorlaniyorum. Bir şey olacak canını acitirsam diye. O kadar komiğim ki
Bazen eşime paslamak istiyorum ama o da sen cabuk değiştiriyorsun sen yap üşümesin diyor
Kız ben normalde o kdr endişeli değilim basımda birileri olunca öle oluuor tek oldugumda gayet profumsadece ilk hafta zorlanmıstım alıstım artık ondada yine zorlamazdım da panik ettirdiler hep
Bugün kadın doğum doktoruma gittim.. Ameliyat yerim fena zorluyor beni birde hafif kızarmış ve şişmiş.. Enfeksiyon olabilir ama bana fıtık gibi geldi dedi,ağır kaldırdınmı diye sordu ağır kaldırmadım ama kendimi çok yordum antibiyotik verdi antibiyotik bende genelde uyku yapıyor bu uykusuz dönemde antibiyotiği nasıl kullanacağım bilmiyorum
Ya iyileşti sanıp iş güç yapıyoruz sonra acısı cıkıyor aslında bırakmak lazım ama oda olmuyo gecmiş olsun kuzum bide senn işin 2 kat daha zor valla Allah yardımcın olsun
Ya iyileşti sanıp iş güç yapıyoruz sonra acısı cıkıyor aslında bırakmak lazım ama oda olmuyo gecmiş olsun kuzum bide senn işin 2 kat daha zor valla Allah yardımcın olsun
Kız sende de oluyor mu o ya ben de bi çok iyi hissediyorum oh diyorum her işi ben yapayım. Sonra alt tarafında yine bir ağrı beliriyor doğum yaptığımı hatırlatıyor bana. 3 haftalık olduk ne zaman tamamen geçecek ki her şey?
Benimki de aynı böyle. Kabız olmamasına rağmen ıkınarak yapıyor ve kıpkırmızı oluyor. Sanırım hepimizinkinde bu dönem aynı şey var.
Canım bana doktor hastaneden çıkarken bebek için serum fizyolojik yazmıştı. Ben doğumdan önce aldım zaten otribebe burun temizleyici aparatıyla beraber. Temizliyorum ben çekerek.
Ben şu mevzuyu çözemedim. Dün ilk defa sütüm yetmedi ve bir öğünde 60 cc mama verdik. Anne sütü bir öğünde 60 cc çıkmıyordur ki normalde nasıl doyuyordu yavrum?
Ben bir öğünde iki mememide veriyorum.çünkü sağdığımda iki meme 60 cc çıkıyordu.
Emzirme üzerine mama vermiyorum ben
Mamayı tek bir öğün olarak veriyorum
Şimdilik düzenimiz böyle
Diğer oğlumuda annesütü artı mama şeklinde büyütmüştüm
Bizim kan uyuşmazlığından uzayan sarılığımız var. 23 günlüğüz daha yeni düşüşe geçti oda 8 değerile.
Bu yüzden mama başladık.
Kilo takibine göre karar verirsin
Kızlar bende sleepy almıştım ama 2 numara. Çünkü herkes çok küçük demişti. Hemde baya bi bez almıştım indirim var diye. Ama ilk doğduğunda prima pure kullanırım diye onu da aldım. 1 numarası şu an iyi prima pure olanın. Ama sleepyi hiç beğenmedim. Sanki biraz sert gibi primaya göre. Bende sleepyler çok diye gündüz sleepy gece prima kullanıyorum. En fazla 2 saatte bir altını değiştiriyorum. Hiç çiş sızmadı ama kakası sızmıştı sırtından 2 kez sleepyde.
Islak mendil olarak yine prima pure almıştım iki koli Ama hiç beğenmedim. Sanki değişik bi kokusu var. Sleepy yeni doğan ıslak mendili de almıştım, en çok onu beğendim.
Bi de şu sleepynin yeşil kaplı ıslak mendili var ya, organik ve sirkeli falan yazan. Onları kullanabilir miyim acaba yenidoğanda? Ondan da baya almıştım.
Akıntı demişken kızlar ağrı kesiciler kanın akmasını engelliyor mu? Karnım çok yavaş gidiyor ya antibiyotikleri alıyorum ama parolu almadım dünden beri. Öyle bişe var mı acaba duymuştum sanki
Canım benim kız biraz üşengeç güçlü çekmiyor süt çekildikçe yenisi üretilecek ben de makinayla sağmaya zaman bulamadım bir de artık yoruldukça süt üretimi de azalıyor gün içinde uyumuyorum gece de 2 saatte bir kalkıyorum emzir gazını çıkar ne ara 2 saat geçiyor anlamıyorum yoruldukça da azalıyor hamilelikteki iştahım da kalmadı su içmeyi bile unutmuşum sen dikkat et bunlara ben 10 günde 62 den 52 ye düştüm Kendimizi unutuyoruz bebeklere odaklanıyoruz aslında biz iyi olalım ki onlar iyi olsun ama işte daha kısmı beceremedim
Sarılıktan dolayı benim oğlan da şuan öyle canım maalesef. Şekeri düşüyor ondan ememiyor galiba. Uyanmaya emmeye mecali yok. Ben de aynı moddayım bebişlerimiz en kıymetlilerimiz nasıl unutmayalım ki kendimizi. Benim de uykusuzluk bitkinlik kilolar hızla gidiyor ama göbek çok yavaş gidiyor bende
Hediye göndermişler banada Allahtan içinde az vardı kullandım mecbur atılmazki.benimkinin bacaklarını çok sıktı gerçekten diğer bezlere göre baya küçük.
Ben prima pure da 2 ye geçtim oda diğer bezlere göre biraz büyük ama 1 numarada sıkıyor.memnunum kuru tutması pişik yapmamssı iyi ama fiyatı fazla geliyor bi kaç aylık olalımda değerlendiricem tekrar.