- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ah keşke yapmasak ben işi gücü geçtim benim büyüğün kıyafeti yoktu çok çabuk boy atıyor onun için alışverişe çıktık acele seçeyim, giydireyim derken baya bir zorlandım eve gelince anladımYa iyileşti sanıp iş güç yapıyoruz sonra acısı cıkıyor aslında bırakmak lazım ama oda olmuyo gecmiş olsun kuzum bide senn işin 2 kat daha zor valla Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun canım gerçi ne güzel geçmiş gitmiş. Bizim idrarda bişe çıkmadı şükür. Bu gece gidip sarılık testi yapcaz inşAllah yüksek değildir. Bizim de uyanamıyo hiç resmen 1 saat uğraşıyoruz. Şuan babası uğraşıyor ama yok yani yarım saattir uyanmadıBizimki de 16. 63 değeriyle sarılık geçirdi yatırmak istemedim sürekli emzirdim hiç uyumadım. Şükür atlattı. Uyandırmak için 1 saat harcardık
Bende ıslak mendilini beğendim gerçi evde pamuk kullanıyorum, dışarıya çıkarız diye baya almıştım dışarıya da çıkmıyoruz hastanede 2 paket kullandık gerisi duruyor bakalım elimizde kalmaz inşallahKızlar bende sleepy almıştım ama 2 numara. Çünkü herkes çok küçük demişti. Hemde baya bi bez almıştım indirim var diye. Ama ilk doğduğunda prima pure kullanırım diye onu da aldım. 1 numarası şu an iyi prima pure olanın. Ama sleepyi hiç beğenmedim. Sanki biraz sert gibi primaya göre. Bende sleepyler çok diye gündüz sleepy gece prima kullanıyorum. En fazla 2 saatte bir altını değiştiriyorum. Hiç çiş sızmadı ama kakası sızmıştı sırtından 2 kez sleepyde.
Islak mendil olarak yine prima pure almıştım iki koliAma hiç beğenmedim. Sanki değişik bi kokusu var. Sleepy yeni doğan ıslak mendili de almıştım, en çok onu beğendim.
Bi de şu sleepynin yeşil kaplı ıslak mendili var ya, organik ve sirkeli falan yazan. Onları kullanabilir miyim acaba yenidoğanda? Ondan da baya almıştım.
Bebeği emzirdikten sonra mı önce mi 30 cc çıkıyor kızlar ? Benimde 20-30 cc ancak çıkıyorBenimde 30 ccyi gecmiyor sagınca cocuk nasıl doyacak diye üzülüyorum 120 cc saganlar var nasıl oluyo anlamıyorum
Soyunca da uyanmıyormu canım birde öyle deneyin..Çok geçmiş olsun canım gerçi ne güzel geçmiş gitmiş. Bizim idrarda bişe çıkmadı şükür. Bu gece gidip sarılık testi yapcaz inşAllah yüksek değildir. Bizim de uyanamıyo hiç resmen 1 saat uğraşıyoruz. Şuan babası uğraşıyor ama yok yani yarım saattir uyanmadı
Bizimde 5.gün kontrolünde vermiş demişti doktor ama mühim değil 15.güne kadar alması lazım azcıkta olsa deyince önemsememiştim ben..dün açıkçası çok şaşırdım hiç beklemiyordum..100 gramda olsa almış deseydi üzülmüycektim bu kadar..yavaş yavaş toparlar diycektim..dünden.beri mama veriyorum bende artık her.emmeden sonra 30-40 cc veriyorum..Aç olmasında tok olsun napimCanim 6 günlükken bizde gittik kilo almamis hatta vermişti kilosunu ilk zamanlar ben mamada veriyordum günde 10 defa kakali bez değiştiriyorum bide
Emzirdikten sonra mı yoksa öncesinden mi 20-30 cc çıkıyor canım ? Bu arada bende baya çay damla ne duyduysam doktor hemşire ne tavsiye ettiyse hepsini kullanıyorumBenim basta öleydi işte cocuk yanım da değilken 120 cc cıkıyordu ama su an sürekli emiyor 120 cıkması mümkğn değil her emmede en az 20 cc içiyorsa iyi bence 1. 2 saatte Bi 20 cc az değil bide ben o kdr çaylar damlalar filan içiyorum sürekli
Geçmiş olsun canım varsa yardımcın olcak birileri bi müddet dinlenmeye çalış geçer inşallah üzülmeBugün kadın doğum doktoruma gittim.. Ameliyat yerim fena zorluyor beni birde hafif kızarmış ve şişmiş.. Enfeksiyon olabilir ama bana fıtık gibi geldi dedi,ağır kaldırdınmı diye sordu ağır kaldırmadım ama kendimi çok yordumantibiyotik verdi antibiyotik bende genelde uyku yapıyor bu uykusuz dönemde antibiyotiği nasıl kullanacağım bilmiyorum
Bende sağınca tek göğüsten 30 anca çıkıyor pompa bebek kadar boşaltamıyor sütü, 2 2 buçuk saatte 1 her birine bir göğüs ve 60 cc mama veriyorum bazen mamayı bitirmiyorlar şimdi benim bebeklerin 120 cc içmesi lazım yarısı anne sütü dersek 60 70 cc çıkıyordur 1 göğüsten.. Hesaplar hesaplarBebeği emzirdikten sonra mı önce mi 30 cc çıkıyor kızlar ? Benimde 20-30 cc ancak çıkıyor
canım o alışveriş işini internetten yap gezme onun için zorlama.kendini..hemde ortam hiç iyi değil zaten bu ara daha fazla dikkat etmemiz lazımAh keşke yapmasak ben işi gücü geçtim benim büyüğün kıyafeti yoktu çok çabuk boy atıyor onun için alışverişe çıktık acele seçeyim, giydireyim derken baya bir zorlandım eve gelince anladım
Teşekkür ederim canım katdeşim yanımda daha gitmedi sağolsun iş güç bırakmıyor bana bebeklere bakarken zorlanıyorum özellikle geceleri yataktan çıkmak çok zorluyor beni..Geçmiş olsun canım varsa yardımcın olcak birileri bi müddet dinlenmeye çalış geçer inşallah üzülme
Açıyor mu canım genizde varmıBizimkinin burnu tıkanıyor doktoru fizyolojik serum vermişti onu kullanıyorum
Aynı sorunu bende yaşıyorum aynı markanın 2 numarasına geçtik 4 bez değişiminin 3 ünde kıyafette değiştirdim hep aynı yerden çişi kıyafetine çıkmış neden olabilir acaba ? Bez büyük mü geldi ki 2 numaraya dün geçtikBizde sleepy 2 numaraya geçtik sleepy'in bezleri küçük biraz ama bizim bıdıkların sırtına çiş taşıyoro çiş oraya nasıl gidiyor anlamıyorum bezlerken pipilerinin aşağıda olmasına dikkat te ediyorum, böyle devam ederse bezi değiştireceğim..
Ah kuzum benim sırığa kıyafet uydurmak çok zor yaş 6 ama 7,8 giyoruz kaç kere internetten aldım iade etmek zorunda kaldım yaşından büyük alunca bazen belden bol oluyor yoksa benimde çıkacak takatim yok baba desen hiç anlamıyor kıyafet almaktan baktım yazlıklar ile üşütecek mecbur gittik..canım o alışveriş işini internetten yap gezme onun için zorlama.kendini..hemde ortam hiç iyi değil zaten bu ara daha fazla dikkat etmemiz lazım
Bende ilk defa yaşıyorum oğlumda kakası taşardı da çişi hiç taşmazdı arkadan kasıklardan taşardı anlamış değilimAynı sorunu bende yaşıyorum aynı markanın 2 numarasına geçtik 4 bez değişiminin 3 ünde kıyafette değiştirdim hep aynı yerden çişi kıyafetine çıkmış neden olabilir acaba ? Bez büyük mü geldi ki 2 numaraya dün geçtik
Emzirdikten 1 2 saat sonra öle cıkıyor cnm saat gectikce süt oranı artıyor tabiEmzirdikten sonra mı yoksa öncesinden mi 20-30 cc çıkıyor canım ? Bu arada bende baya çay damla ne duyduysam doktor hemşire ne tavsiye ettiyse hepsini kullanıyorum
Ben ağlaya ağlaya topuklarına fiske vururdum. İnşallah sizinki de kolaylıkla geçer giderÇok geçmiş olsun canım gerçi ne güzel geçmiş gitmiş. Bizim idrarda bişe çıkmadı şükür. Bu gece gidip sarılık testi yapcaz inşAllah yüksek değildir. Bizim de uyanamıyo hiç resmen 1 saat uğraşıyoruz. Şuan babası uğraşıyor ama yok yani yarım saattir uyanmadı
Canım hiç sıkma canını. Benim oğlum da geçen hafta 15 günlükken 40 gram kaybetmişti. Doğum kilosu 3500, tartıda 3460 geldi. O kadar çok memede kalıyodu ki şok oldum kilo vermiş deyince. Mama takviyesine başlattı. Bugün kontrole gittik 3930 geldi. Olması gereken de 3900müş. Eğer sütüne güveniyorsan mamayı bırakabilirsin dedi. Yavaş yavaş bırakmaya başlayacağım ben de. Biraz mama takviyesiyle normale döner inşallah. Sıkma canını.Bizimde 5.gün kontrolünde vermiş demişti doktor ama mühim değil 15.güne kadar alması lazım azcıkta olsa deyince önemsememiştim ben..dün açıkçası çok şaşırdım hiç beklemiyordum..100 gramda olsa almış deseydi üzülmüycektim bu kadar..yavaş yavaş toparlar diycektim..dünden.beri mama veriyorum bende artık her.emmeden sonra 30-40 cc veriyorum..Aç olmasında tok olsun napim
Sleepyde sızdırma yaşıyorum 4 oldu ve aşırı bir çiş kokusu oluyor dışarı geliyor değiştirmeme rağmen fazla koku yapıyor ve sert.. primanın prematüresini kullandım güzeldi evde önceden sipariş ettiğimiz baya bi sleepy vardı bitsin primaya geçicemAynı sorunu bende yaşıyorum aynı markanın 2 numarasına geçtik 4 bez değişiminin 3 ünde kıyafette değiştirdim hep aynı yerden çişi kıyafetine çıkmış neden olabilir acaba ? Bez büyük mü geldi ki 2 numaraya dün geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?