2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Soyunca da uyanmıyormu canım birde öyle deneyin..
Bizde sarılık yok ama benim küçüğü de uyandırmak biraz zor altını açıyprum bazen uyanması için..
Yapmadığımız şey kalmadı canım soydum altını açtım ıslak mendille sildim uyanmadı resmen eşim sinirlendi psikolojimiz bozulacak artık dedi ayyy. En son sütümü biraz biberonla verdimhafif uyandı sonra memede bi müddet tuttum hareket ettirdim kalktı emdi ama geri bayıldı cidden bayılıyo gibi yatıyo ya

15 gün boyunca sadece 40 gram vermişse çok çok iyi hiç kaybetmemiş kilo nerdeyse..benim oğlan 4 kilo doğdu cok kilo kaybetti inşallah toparlarız bizde biran önce teşekkür ederim

İşe yaradıysa bende alayım yaa.humana çay içiyorum ama bi etkisini görmedim henüz

Aynı sıkıntıyı yaşadım bugün kaymış sandım ilkin ama bi sonraki de öyle oldu iki paket daha var çok sipariş etmeseydim keşke ya. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum

Canım o durumu çok yaşadık ayaklarını sıkın biraz uyaran verin ayak topuğunu sıkın kıyamıyor insan sıkmaya da biraz biraz sıkın elini oynayın karnına dokunun birinden birine tepki verir inşAllah çenesinin altına dokunun oda çok sıcak olmasın yedirirken soyun altını alın yemeden önce uykusu açılsın

Aynı sıkıntıyı yaşadım bugün kaymış sandım ilkin ama bi sonraki de öyle oldu iki paket daha var çok sipariş etmeseydim keşke ya. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum
Aynen valla ya bizdede var daha paket paket nasıl bitecek onlar bakalım sızdırıp duruyor hiç beğenmedim ya

Hepsini yaptık inanır mısın. yok canım o an tepki veriyo ama hemen sonra ışık hızıyla yine uykuya dalıyor

Kızlar şu lanetin adını anmak istemiyorum ama.evde annem babam oğlum üçüde iyi hissetmiyolar.kendilerini belirtiler var ateşi var üçününde ben napacam nasil koruycam kendimi bebegi.. oynatmaya az kaldı bir bu eksikti çok korkuyorum kendimden kronik astımım var benim

Hepsini yaptık inanır mısın. yok canım o an tepki veriyo ama hemen sonra ışık hızıyla yine uykuya dalıyor
Çok iyi anlıyorum canım bizimkide öyleydi prematüre de olunca o kadar zorlandık ki ter döküyorduk yedirirken ayağını sıka sıka veriyorduk ama çok zor bilirim bi kaç haftaya açılır uykusu

Canım yaa inşAllah değillerdir çok zor ya valla vakalar çok artmış bende kronik astımım çok korkuyorum valla uzak durmaya çalış maske takabilrseniz takın canım ayrı odalarda dursanızok iyi olur ama oğlanı nasıl yapacaksın

Kesinliklee Herkes tavsiye edip durdu hani. Ben de hiç beğenmedim
Evet kuzum ya tavsiye üstüne aldık ama yok ya kaç gündür heryer çiş eşimin kucağındayken bile sızdırmış eşimin üstleri çiş olmuş geçen altını alırken bi baktım çocuğun atlet tulum ıpıslak ondan önce gene sapsarı olmuş atlete geçmiş bir nemlilik oluyor atlette.. birde çiş kokusu oluyor burnuma burnuma geliyor çok sık değiştirmeme rağmen yok ya primandan sonra geçince poposunun arasıda kızardı pişik olacak diye korkuyorum valla

Ayy cok zor bende yasadim aynilarini bazen korkuyodum acaba bayildimi diye bizimki hic tepki vermiyodu bir gun 2 saatte zor uyandirmistik ama memeye yaklastirirken daha uyuyordu tabi sonucunda kilo almadi ve mamaya basladik simdi memeyi tutturamiyorum resmen

Ya zaten bu ortamda mucize gibiydi yakalanmamamız ama yinede hic basımıza gelmez sanıyordum..annemi babamı postaladım alt kata ama oğluşa napçaz kıyamadım da odadan çıkma dedim ama çıkmam ben bulaşmasın kardeşime dedi üzüldüm bi öyle diyince

Oyyy kuzuma yaa napsın çocuklarda şaşırdı bu virüsten artık inşAllah yoktur canım tamda hastalık mevsimi hava değişimi oluyor grip mi o illet hastalık mı anlamakta güç bebelerle Rabbim korusun hepimizi

Canım yüzüne biraz su değdir bezi ıslat yüzüne değdir o zmn uyanıyordu bizimki ben ilk basta öle uyandırdım

Emzirdikten 1 2 saat sonra öle cıkıyor cnm saat gectikce süt oranı artıyor tabi
Bende emzirdikten sonra 20 cc filan çıkıyor ama gece 5-6 saat emzirmiyorum daha önce emzirdiğini sütü eşim gece uyanıp bebeğe veriyor öyle olunca kalkıp sağınca 100-120 cc aradı çıkıyor buna şükür diyorum yoksa öyle kıyafet ıslatacak kadar sütüm olmadı hiç
Birde kızlar bu sağma makinesinin kalitesine ve markasına göre de değişiyor olabilir mi ? Öyleyse gidip iyi bişey alıcam. Hatırlayanlar vardır Hamileliğimiz başlarında BİM’e elektrikli süt sağma makinesi gelmişti bende öylesine almıştım şimdi onu kullanıyorum kiwi markası acaba kalitesiz bişey diye mi az çekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…