2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende daha yeni 2 numarasını 5 paket almıştım elimde patlamaz inşAllah

Ben hastanedeki makinayla sagdırdım başlık alıp ordada fazla cıkmadı mamajo kullanıyorm ben 5kademeli süt olduktan sonra her türlü geliyor canım ya makina farkı yok bence

Çok iyi anlıyorum canım bizimkide öyleydi prematüre de olunca o kadar zorlandık ki ter döküyorduk yedirirken ayağını sıka sıka veriyorduk ama çok zor bilirim bi kaç haftaya açılır uykusu
İnşAllah kuzum ilk 3 gün sancıdan ağlıyordu çok yorucu diyodum ama ağlayıp sancılansa şükretcem o derece stres oldum. o bu durumdan daha iyi çocuk bildiğin bayılmış gibi mayışmış napcağını şaşıyo insan

Canim kac gunluk bebegin bir de hangi mamayi kullaniyorsun
22 aptamil canım valla kafayı yemek üzereyim acıkınca memeye gelmiyo bineronla hızlıca doyana kadar aglıyo doyduktan sonra mememde keyif yapıyo o emmedikce sütüm azaldı

İlk basta aventin makinesiyle sağdım sütü indirmedi gögüsleri sertti o zmn medala kiraladım onlarda 100 120 cıkıyordu 3 4 saatte Bi ilk basta makineyle alakalı da sonrasını bilmiyorum aventi tekrar denicem smdi gögüsleri yumşadı artık belki iyi ceket bnce sennkide iyi cekmiş

Belki hava değişikliğinden üşütmüşlerdir canım hemen kötüyü düşünme..

Bebeği emzirdikten sonra mı önce mi 30 cc çıkıyor kızlar ? Benimde 20-30 cc ancak çıkıyor
Benimde 30 Cc anca çıkıyor. Böyle sütü sağıp bebeği anneme bırakayım olayı olamıyor maalesef :) o kadar da beslenmeme dikkat ediyorum ama 1 hsftafır ne azaldı ne arttı

Canım yüzünü silmeyi dene ya da popişi Çeşme altında tut hem temizlenmiş olur hem ayılır

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü ?
18 gün oldu hala devam ediyor normal mi sizce

Kesinliklee Herkes tavsiye edip durdu hani. Ben de hiç beğenmedim
Ya bende herkes tavsiye ettiği için almıştım ama hiç memnun kalmadım. Bende 5 paket almıştım. Daha ikinci paket bitmedi, primayla dönüşümlü kullandığım için. Beze dokununca bile güzel olmadığı anlaşılıyo aslında. Herkes nesini tavsiye etti bilmiyorum.

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü ?
18 gün oldu hala devam ediyor normal mi sizce
20 gun oldu benim de hala devam ediyor. 40 güne kadar önü var herhalde. Bir de pedler pişik yapmasa.

Bilmiyorum ki hata ettik ya iki farklı bez kullanınca pişik yapmıyor mu ?

Çok iyi anlıyorum canım bizimkide öyleydi prematüre de olunca o kadar zorlandık ki ter döküyorduk yedirirken ayağını sıka sıka veriyorduk ama çok zor bilirim bi kaç haftaya açılır uykusu
Ah evet çok zor. inşAllah açılır kuzum
Evet pişik de yapıyor pişik kremi sürüyorum çoğu zaman ah nasıl böyle bi hata yaptım. Deneyip alacaktık
Bizimki kilo almış galiba. İnşAllah çok ilerlemez sarılık da bizimki memeyi güzel tutuyor şuan. Tabi bi tutsa uyanıp tutabilse mık mık çok güzel tutuyor
Canım yüzüne biraz su değdir bezi ıslat yüzüne değdir o zmn uyanıyordu bizimki ben ilk basta öle uyandırdım
Yaptım 2 sn sonra yine uykudaydı
Bi onu yapmadım kıyamadım. Az önce de kendi uyanıp emdi şükür ki. Bi dahakine uyanmazsa direk çeşme altına götürcem dötünü valla görsün tembelliğin sonu neymiş

Benimki de böyle canım ya, uyandırmazsam uyanmıyor emmek şçin
Dr ev sıcak olduğu için dedi. 22-24 geçmesin dedi. Bence serin olur öyle ama deniyoruz. Sıcaklık düşünce rahatlamaya başladı

Kizlar boza icin. Acayip sut arttiriyor. Bi de ayva yiyin kompostosunu icin. Bu ikisini tek gecerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…