- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Bende daha yeni 2 numarasını 5 paket almıştım elimde patlamaz inşAllahSleepyde sızdırma yaşıyorum 4 oldu ve aşırı bir çiş kokusu oluyor dışarı geliyor değiştirmeme rağmen fazla koku yapıyor ve sert.. primanın prematüresini kullandım güzeldi evde önceden sipariş ettiğimiz baya bi sleepy vardı bitsin primaya geçicem
Ben hastanedeki makinayla sagdırdım başlık alıp ordada fazla cıkmadı mamajo kullanıyorm ben 5kademeli süt olduktan sonra her türlü geliyor canım ya makina farkı yok benceBende emzirdikten sonra 20 cc filan çıkıyor ama gece 5-6 saat emzirmiyorum daha önce emzirdiğini sütü eşim gece uyanıp bebeğe veriyor öyle olunca kalkıp sağınca 100-120 cc aradı çıkıyor buna şükür diyorum yoksa öyle kıyafet ıslatacak kadar sütüm olmadı hiç
Birde kızlar bu sağma makinesinin kalitesine ve markasına göre de değişiyor olabilir mi ? Öyleyse gidip iyi bişey alıcam. Hatırlayanlar vardır Hamileliğimiz başlarında BİM’e elektrikli süt sağma makinesi gelmişti bende öylesine almıştım şimdi onu kullanıyorum kiwi markası acaba kalitesiz bişey diye mi az çekiyor ?
İnşAllah kuzum ilk 3 gün sancıdan ağlıyordu çok yorucu diyodum ama ağlayıp sancılansa şükretcem o derece stres oldum. o bu durumdan daha iyi çocuk bildiğin bayılmış gibi mayışmış napcağını şaşıyo insanÇok iyi anlıyorum canım bizimkide öyleydi prematüre de olunca o kadar zorlandık ki ter döküyorduk yedirirken ayağını sıka sıka veriyorduk ama çok zor bilirim bi kaç haftaya açılır uykusu
22 aptamil canım valla kafayı yemek üzereyim acıkınca memeye gelmiyo bineronla hızlıca doyana kadar aglıyo doyduktan sonra mememde keyif yapıyo o emmedikce sütüm azaldıCanim kac gunluk bebegin bir de hangi mamayi kullaniyorsun
İlk basta aventin makinesiyle sağdım sütü indirmedi gögüsleri sertti o zmn medala kiraladım onlarda 100 120 cıkıyordu 3 4 saatte Bi ilk basta makineyle alakalı da sonrasını bilmiyorum aventi tekrar denicem smdi gögüsleri yumşadı artık belki iyi ceket bnce sennkide iyi cekmişBende emzirdikten sonra 20 cc filan çıkıyor ama gece 5-6 saat emzirmiyorum daha önce emzirdiğini sütü eşim gece uyanıp bebeğe veriyor öyle olunca kalkıp sağınca 100-120 cc aradı çıkıyor buna şükür diyorum yoksa öyle kıyafet ıslatacak kadar sütüm olmadı hiç
Birde kızlar bu sağma makinesinin kalitesine ve markasına göre de değişiyor olabilir mi ? Öyleyse gidip iyi bişey alıcam. Hatırlayanlar vardır Hamileliğimiz başlarında BİM’e elektrikli süt sağma makinesi gelmişti bende öylesine almıştım şimdi onu kullanıyorum kiwi markası acaba kalitesiz bişey diye mi az çekiyor ?
Ben de anlamdım sagınca 40 cc sütüm cıkıyo ama Dr 90 cc mama ver dediBen şu mevzuyu çözemedim. Dün ilk defa sütüm yetmedi ve bir öğünde 60 cc mama verdik. Anne sütü bir öğünde 60 cc çıkmıyordur ki normalde nasıl doyuyordu yavrum?
Belki hava değişikliğinden üşütmüşlerdir canım hemen kötüyü düşünme..Kızlar şu lanetin adını anmak istemiyorum ama.evde annem babam oğlum üçüde iyi hissetmiyolar.kendilerini belirtiler var ateşi var üçününde ben napacam nasil koruycam kendimi bebegi.. oynatmaya az kaldı bir bu eksikti çok korkuyorum kendimden kronik astımım var benim
Benimde 30 Cc anca çıkıyor. Böyle sütü sağıp bebeği anneme bırakayım olayı olamıyor maalesef :) o kadar da beslenmeme dikkat ediyorum ama 1 hsftafır ne azaldı ne arttıBebeği emzirdikten sonra mı önce mi 30 cc çıkıyor kızlar ? Benimde 20-30 cc ancak çıkıyor
Canım yüzünü silmeyi dene ya da popişi Çeşme altında tut hem temizlenmiş olur hem ayılırYapmadığımız şey kalmadı canım soydum altını açtım ıslak mendille sildim uyanmadı resmen eşim sinirlendi psikolojimiz bozulacak artık dedi ayyy. En son sütümü biraz biberonla verdimhafif uyandı sonra memede bi müddet tuttum hareket ettirdim kalktı emdi ama geri bayıldı cidden bayılıyo gibi yatıyo ya
Henüz çok küçükler kullanamadık canım kayıyorlar içinde
Ya bende herkes tavsiye ettiği için almıştım ama hiç memnun kalmadım. Bende 5 paket almıştım. Daha ikinci paket bitmedi, primayla dönüşümlü kullandığım için. Beze dokununca bile güzel olmadığı anlaşılıyo aslında. Herkes nesini tavsiye etti bilmiyorum.Kesinliklee Herkes tavsiye edip durdu hani. Ben de hiç beğenmedim
20 gun oldu benim de hala devam ediyor. 40 güne kadar önü var herhalde. Bir de pedler pişik yapmasa.Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü ?
18 gün oldu hala devam ediyor normal mi sizce
İki türlü de 30 cıkıyo cocuk hic emmiyo galiba beni :)Bebeği emzirdikten sonra mı önce mi 30 cc çıkıyor kızlar ? Benimde 20-30 cc ancak çıkıyor
Ayy yapıyor sanki yavaştan benimde 15 gün oldu20 gun oldu benim de hala devam ediyor. 40 güne kadar önü var herhalde. Bir de pedler pişik yapmasa.
Bilmiyorum ki hata ettik yaYa bende herkes tavsiye ettiği için almıştım ama hiç memnun kalmadım. Bende 5 paket almıştım. Daha ikinci paket bitmedi, primayla dönüşümlü kullandığım için. Beze dokununca bile güzel olmadığı anlaşılıyo aslında. Herkes nesini tavsiye etti bilmiyorum.
Ah evet çok zor. inşAllah açılır kuzumÇok iyi anlıyorum canım bizimkide öyleydi prematüre de olunca o kadar zorlandık ki ter döküyorduk yedirirken ayağını sıka sıka veriyorduk ama çok zor bilirim bi kaç haftaya açılır uykusu
Evet pişik de yapıyor pişik kremi sürüyorum çoğu zaman ah nasıl böyle bi hata yaptım. Deneyip alacaktıkEvet kuzum ya tavsiye üstüne aldık ama yok ya kaç gündür heryer çiş eşimin kucağındayken bile sızdırmış eşimin üstleri çiş olmuş geçen altını alırken bi baktım çocuğun atlet tulum ıpıslak ondan önce gene sapsarı olmuş atlete geçmiş bir nemlilik oluyor atlette.. birde çiş kokusu oluyor burnuma burnuma geliyor çok sık değiştirmeme rağmen yok ya primandan sonra geçince poposunun arasıda kızardı pişik olacak diye korkuyorum valla
Bizimki kilo almış galiba. İnşAllah çok ilerlemez sarılık da bizimki memeyi güzel tutuyor şuan. Tabi bi tutsa uyanıp tutabilse mık mık çok güzel tutuyorAyy cok zor bende yasadim aynilarini bazen korkuyodum acaba bayildimi diye bizimki hic tepki vermiyodu bir gun 2 saatte zor uyandirmistik ama memeye yaklastirirken daha uyuyordu tabi sonucunda kilo almadi ve mamaya basladik simdi memeyi tutturamiyorum resmen
Yaptım 2 sn sonra yine uykudaydıCanım yüzüne biraz su değdir bezi ıslat yüzüne değdir o zmn uyanıyordu bizimki ben ilk basta öle uyandırdım
Bi onu yapmadım kıyamadım. Az önce de kendi uyanıp emdi şükür ki. Bi dahakine uyanmazsa direk çeşme altına götürcem dötünü valla görsün tembelliğin sonu neymişBenimde 30 Cc anca çıkıyor. Böyle sütü sağıp bebeği anneme bırakayım olayı olamıyor maalesef :) o kadar da beslenmeme dikkat ediyorum ama 1 hsftafır ne azaldı ne arttı
Canım yüzünü silmeyi dene ya da popişi Çeşme altında tut hem temizlenmiş olur hem ayılır
Amin canım aminnnOyyy kuzuma yaa napsın çocuklarda şaşırdı bu virüsten artıkinşAllah yoktur canım tamda hastalık mevsimi hava değişimi oluyor grip mi o illet hastalık mı anlamakta güç bebelerle Rabbim korusun hepimizi
Yapmadığımız şey kalmadı canım soydum altını açtım ıslak mendille sildim uyanmadı resmen eşim sinirlendi psikolojimiz bozulacak artık dedi ayyy. En son sütümü biraz biberonla verdimhafif uyandı sonra memede bi müddet tuttum hareket ettirdim kalktı emdi ama geri bayıldı cidden bayılıyo gibi yatıyo ya
Şimdi baktım bizdede 6 paket var bakalım patlar mı bunlarBende daha yeni 2 numarasını 5 paket almıştım elimde patlamaz inşAllah
Kizlar boza icin. Acayip sut arttiriyor. Bi de ayva yiyin kompostosunu icin. Bu ikisini tek gecerim.Benimde 30 Cc anca çıkıyor. Böyle sütü sağıp bebeği anneme bırakayım olayı olamıyor maalesef :) o kadar da beslenmeme dikkat ediyorum ama 1 hsftafır ne azaldı ne arttı
Canım yüzünü silmeyi dene ya da popişi Çeşme altında tut hem temizlenmiş olur hem ayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?