2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynı süreçlerden geçiyor çoğu kişi bizde öyleydik. Uyuyan çocuğun başında ağlardım daha bundan 2 hafta önce.
Ne kadar çok sabırla uyandırıp beslersen o kadar çabuk toparlar.
Hiç merak etmeyin az kaldı

Ben de bugun oglen dogum yaptim spinal anestezi sezeryanla. Genel durumumuz iyi cok sukur biraz agrim kaldi. Sutum gelsin diye sagdim biraz henuz bisey yok. Normal cunku dun geceden beri açim. Yarina gelir insallah. Bu surecte biraz mama destegi ile idare edicem mecbur.
Gazim cikmadi diye doktor yememe izin vermiyo. Cok açım cok

Evet kuzum bilirim bende öyle bir strese girmiştim ki ağlıyordum resmen yemek yediremiyoruz diye şimdide uyukluyor ama eskisi gibi değil yemeyi öğrendi uyuduğu ayağını sıkıyorum hastanede hemşireler öyle bir sıkıyordu ki çocuk direk kıpkırmızı ağlıyordu bi kere yanımda sıktı canı acıyor dedim kızdım onlar kadar sıkamıyorum ama iyi geliyordu ayaklarını oynamak

Bilmiyorum ki hata ettik ya iki farklı bez kullanınca pişik yapmıyor mu ?
Yok canım yapmadı pişik. Mustela pişik önleyici krem kullanıyorum. Bi de sudocrem. Birini salonda birini yatak odasındayken kullanıyorum. Pişik sorunu olmadı şükür.

Canım benim 100 cc çıkması için 6 saat nerdeyse memeyle bebeği hiç buluşturmamam gerek o yüzden bence çokta iyi değil. Bu bebekler 6 saatte sadece 100 cc süt içiyorsa vay benim oğlanın haline

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü ?
18 gün oldu hala devam ediyor normal mi sizce
Benim çok kısa sürdü önce 1-2 gün depent sonra 5-6 gün gece pedi daha sonra günlük pede geçtim şükür doğum anım ve sonrası çok sıkıntısız geçti dikişlerim filan sadece ilk gece ağrıyacak gibi oldu ona da hemen bi ağrı kesici yaptılar oda öylece geçti

Bende doğum yaptım şuan 12 günlük oldu kızım. 40+3 haftalık olarak hastaneye yatışım oldu. Akşama kadar nst ye bağlı bir şekilde hiç açılmam olmadan yattım. Normal doğumu beklerken kızımın kakasını yapması ile suyum patladı ve acil sezaryene aldılar. Gece kızımı kucağıma aldım. Hayatımın belki de en zor anıydı doktorum o kadar endişelendi ki bunu bana istemeden yansıttı ve haliyle korkudan sezaryen boyunca titredim. Çok şükür kızım sağlıklı sorunsuz geldi dünyaya. Hepiniz sağlıkla büyütün evlatlarınızı

İki türlü de 30 cıkıyo cocuk hic emmiyo galiba beni :)
O nasıl oluyor ben oğlum memeyi ememediği zaman bide gece 5-6 saat emzirmeyip sağıyorum o zaman 100-120 cc arası çıkıyor emzirdikten sonra ise 20 cc filan çıkıyor ama onda da oğlum memeyi tam emmediğini hissediyorum öyle sağıyorum da ancak o kadar çıkıyor. Burda birisi ben olmayan sütle bebek büyüttüm demişti çok doğru söylemiş bizlerde olmayan sütle bebek büyütüyoruz

Kızlar 7 günlük olduk bugün. Bizim bebiş kesintisiz olarak 1 saat uyur uyumazdı yatırdığım gibi mızıklardı. Bugün ne olduysa uyandırmıyorum ya. Emzirmek için zorla uyandırıp sokuyorum memeyi ağzına. Gözlerini görmedim bugün desem yeridir. Bi sıkıntı varmıdır tedirgin olmaya başladım ...

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü ?
18 gün oldu hala devam ediyor normal mi sizce
Ben de 15 deyim devam ediyor miktarı azaldı şükür ama ortalama genelde 40 güne kadar normal canım

Emme sonrası açılmadı mı hiç gözler şekeri düşmüş olabilir annesi ya da sarılık nasıl o da uyku yapıyor doyunca uyanmıyorsa büyük ihtimalle sarılık nedeniyle olabilir doyunca gözlerini açıyorsa şekeri düşüyordur

Hay allah ya şuan iyice tedirgin oldum. Bu uyanmaması sarılık belirtisimi acaba. Bizimki de bugün ilk defa uyanmıyor. Birde bu sarılık tam olarak nasıl neresinden anlaşılır yüzünde bi sararma vs yok ama ?

Evet emdikten sonrada devam ediyor uykuya. Altını açınca öyle açıyor gözlerini. Sarılık olsa anlaşılmaz mı yüzünden tam olarak nasıl anlarım.?

Evet emdikten sonrada devam ediyor uykuya. Altını açınca öyle açıyor gözlerini. Sarılık olsa anlaşılmaz mı yüzünden tam olarak nasıl anlarım.?
Sarılıktan dolayı baygın uyuyordur bütün ihtimal. Önce gözünün beyazı sararır sonra yüzü, kandaki bilirubin arttıkça vücudun alt kısımlarına inmeye başlar. Dr görse tahlil yapsa iyi olur canım geçmiş olsun. Bol beslenmeyle atacaktır sarılığı mama +sütle ama doktorunun tavsiyeleri önemli tabi.

Canim ilk ne kadar kilo vermişti dogum kilosunda şuanda diyorsun o zaman almiş oluyor dogum kilosunu tamamlamiş alir merak etme sen boyuda yanniş olcmuştur saglik ocaği ve doktor olcusu hicbir zMan birbirini tutmuyor bu arada başima cok geldi

Hay allah ya şuan iyice tedirgin oldum. Bu uyanmaması sarılık belirtisimi acaba. Bizimki de bugün ilk defa uyanmıyor. Birde bu sarılık tam olarak nasıl neresinden anlaşılır yüzünde bi sararma vs yok ama ?
Sarılık belirtisi canım maalesef ama sen tedirgin olma uslu çocuktur ondan da olabilir usludur gazı sancısı vs.bişeyi yoktur rahattır ondan da çok uyuyuyor olabilir. Bizimkinin yüzü de sarardı maalesef turuncu bi hal aldı önceden beyazdı. Gözlerinin beyazı da hafif sararıyor ordan da anlaşılıyor. Ben en baştan beri iyi emziriyorum da ama oldu yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…