Sarılık belirtisi canım maalesef ama sen tedirgin olma uslu çocuktur ondan da olabilir usludur gazı sancısı vs.bişeyi yoktur rahattır ondan da çok uyuyuyor olabilir. Bizimkinin yüzü de sarardı maalesef turuncu bi hal aldı önceden beyazdı. Gözlerinin beyazı da hafif sararıyor ordan da anlaşılıyor. Ben en baştan beri iyi emziriyorum da ama oldu yine de
Bizimkide sarılık oldı. Yüzü hafiften sararmsya başlamıştı hemen şüphelendim götürdük hastaneye. Sarılık değeri 15.9 çıktı. 3 saatte 1 Mama da yedirin dediler Ertesi gün çağırdılar, çokda düşmedi değeri 15.2 oldı. Yatış verdiler 8 saatte ışık aldım gece 2 de gitik aldım ysvrumuzu eve gelene kadar 4 oldu. Şimdi değeri 10. Bol Bol emzirmeye çalışıyorum.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt.
25.günden bildiriyorum bir ayva göbeğim kaldı o kadar.Baskülün pili bitmiş kaç kg verdim merak ediyorum deli gibi eczaneye gidipte ben tartılmak istiyorumda diyemiyorum saat pili gibi bişiy bulamadıkta yenisini.Dün çocuğu uyutup markete çıktım gebelik öncesi pantolonuma çok rahat sığdım.
Dikişlerin acısı 10.gün gibi geçmişti ama hala bazen kaşınıyor.
Memikler için bişiy diyemem sağmayla emmeyle alakalı uzun uykularında ağrıyor sadece o kadar.
Ay kuzuuumm sen ne kadar toparlsmışsın. Maşallah supanallah. Benim göbeğim babanneminki gibi s beden korse aldım bide paketini bide açamıyorum çünlü kayınvalidemin l beden korsesi bide olmadı. Sarkmasını da istemiyorym çarşaf saralım dedik onuda bsğlsyınca bi yumru oluyor. Tekniğini bilen varsa yazsın
Gebelik öncesi pantolonuna sığmanı da ayakta alkışlıyorum bebeğim ben en sz seneye yazı görürüm herhslde o konuda. Hem sezaryen oldum hemde 15 kg aldım.
Ben de bugun oglen dogum yaptim spinal anestezi sezeryanla. Genel durumumuz iyi cok sukur biraz agrim kaldi. Sutum gelsin diye sagdim biraz henuz bisey yok. Normal cunku dun geceden beri açim. Yarina gelir insallah. Bu surecte biraz mama destegi ile idare edicem mecbur.
Gazim cikmadi diye doktor yememe izin vermiyo. Cok açım cok
Hayırlı olsun tatlım, sağmayla mutlulukla büyütün inşallah. Gaz için yürüyüş yapmaya çalış. Süt içinde hiç kasma sezaryende geç gelmesi normal bende mama verdim. Aç kalmasındansa bir iki mama yesin bişicik olmaz.
Canım beklemeden doktora gidin. Bizimkide nerdeyse hiç uyanmadan yatıyordu, Ben safı da ne güzel uslu bebek diyordum meğersem usluluktan değilmiş dermanı yokmuş yavrumun.
Bende doğum yaptım şuan 12 günlük oldu kızım. 40+3 haftalık olarak hastaneye yatışım oldu. Akşama kadar nst ye bağlı bir şekilde hiç açılmam olmadan yattım. Normal doğumu beklerken kızımın kakasını yapması ile suyum patladı ve acil sezaryene aldılar. Gece kızımı kucağıma aldım. Hayatımın belki de en zor anıydı doktorum o kadar endişelendi ki bunu bana istemeden yansıttı ve haliyle korkudan sezaryen boyunca titredim. Çok şükür kızım sağlıklı sorunsuz geldi dünyaya. Hepiniz sağlıkla büyütün evlatlarınızı
Gözlerin aydın tatlım. Maşallah şimdi sağlıklısınız önemli olan o ☺ bende hep normal doğum istedim ama sezaryen oldum. Bugünkü kontrolde doktorum söyledi. Meğersem benim hiç bir zaman normal doğum yapma imksnım yokmuş zaten çatın oval değil kalp şeklinde dedi.
Canim ilk ne kadar kilo vermişti dogum kilosunda şuanda diyorsun o zaman almiş oluyor dogum kilosunu tamamlamiş alir merak etme sen boyuda yanniş olcmuştur saglik ocaği ve doktor olcusu hicbir zMan birbirini tutmuyor bu arada başima cok geldi
Günaydın çiçeği burnunda anneler sizlere bir sorum olacak. Hastane çantasın koyup da kullanmadığınız neler var. Kullanılan neler var. Kısacası hastane çantası tecrübelerinize dayanarak nasıl olmalı? Kac takim elbise vs
Günaydın çiçeği burnunda anneler sizlere bir sorum olacak. Hastane çantasın koyup da kullanmadığınız neler var. Kullanılan neler var. Kısacası hastane çantası tecrübelerinize dayanarak nasıl olmalı? Kac takim elbise vs
2 takım pijama koydum. Sabahliklari hiç kullanamadım. Iç çamaşırı 2 çift koymuştum tek çift yeterli yani bir atlet bir külot. Depend külot almıştım kullanamadım, hasta bezi daha kullanışlı geldi.
2 takım pijama koydum. Sabahliklari hiç kullanamadım. Iç çamaşırı 2 çift koymuştum tek çift yeterli yani bir atlet bir külot. Depend külot almıştım kullanamadım, hasta bezi daha kullanışlı geldi.
Bebis icin kac takım kiyafet kullandınız? Ve götürmemiz gerekenler nelerdir. Sadece ihtiyac olanları götürmek istiyorum. Fazla bisey götürmek istemiyorum çünkü
Pijama kullanmadim gecelik kullandim 2 tane mevsim geregi sabahlik ceket falan kullanmadim bebegede cok kiyafet almisim 2 takim yetermis gibi. Depend hayat kurtarici oldu meme kalkani ve kremde cok ise yaradi ilk gunden aciyabiliyo memikler
Pijama kullanmadim gecelik kullandim 2 tane mevsim geregi sabahlik ceket falan kullanmadim bebegede cok kiyafet almisim 2 takim yetermis gibi. Depend hayat kurtarici oldu meme kalkani ve kremde cok ise yaradi ilk gunden aciyabiliyo memikler
2 takim (battaniye, alt ust takim, ic zibin , eldiven sapka corap) yeterli diyorsunuz. Peki battaniyedir , agiz mendilidir, lisik kremidir, müslin ortudur ve daha aklima gelmeyen nice bebek eşyasından gerekli olanlar neler
2 takim (battaniye, alt ust takim, ic zibin , eldiven sapka corap) yeterli diyorsunuz. Peki battaniyedir , agiz mendilidir, lisik kremidir, müslin ortudur ve daha aklima gelmeyen nice bebek eşyasından gerekli olanlar neler
Onlarin hepsini goturdum tabi pisik kremi agiz mendili(onu da fazla almisim 2 tane falan yeter gibiymis ilk gun zaten beslenme isi foş foş cok olmuyor) battaniye 2 tane aldim 1 de muslin onlar is gordu. Emzik biberon aldim ama kullanmadim verdirmiyolar. Alt acma bezi aldim tek kullanimliklardan onlarda is gordu bezi islak mendili standart zaten
bir an önce hastaneden çıkış moduna girmek istedim bu sefer. maske hijyen biraz geriyor insanı.
2 takım kullandık bizde. ama battaniye ilaveten aldık evden. 4tane kullanmış oldum. isimli tulumunu götürdüm giydirmeden geri getirdim
1gecelik bir önden düğmeli pijama üstü kullandık. altımda bez olunca yattığım sürece pijama altına ihtiyaç olmadı.emzirme için de çok rahat oldu önden düğmeli pijama. direk giydirdiler sütyen de takmadım. üzerime ayağa kalkınca polar sabahlığımı giyip gezdim. çorap hiç kullamadım varis çorabı vardı zaten.
Onlarin hepsini goturdum tabi pisik kremi agiz mendili(onu da fazla almisim 2 tane falan yeter gibiymis ilk gun zaten beslenme isi foş foş cok olmuyor) battaniye 2 tane aldim 1 de muslin onlar is gordu. Emzik biberon aldim ama kullanmadim verdirmiyolar. Alt acma bezi aldim tek kullanimliklardan onlarda is gordu bezi islak mendili standart zaten
ben pişik kremini de götürmedim evde kullanmaya başladık. çok kaka yaptı benim oğlan. bez 14tane koymuştum. 4tane kaldı. emzik vermedim. biberonu 1sefer mama verirken kullandım. mama verme işini de kimseye sormadım açıkcası. kendi isteğimle odada hazırlayıp verdim. çünkü çok memede kalıyordu ve artık boşalmıştı gece. aç uyutmadın. 15cc içirdim.