2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
24 25 Dereceden fazlasini sevmez bebekler. Isilik cikarmiyor mu cocuk Ben kolsuz ic badi ve tulum giydiriyorum ustune de ince battaniye. Evin ici 25 derece max. Cok sicaktan da huzursuz olabilirler. Analar hep giydirme derdinde :)

Valla canim okadar para verip garmastan aldim hicbir ise yaramadi ayva cekirdegi daha iyi geldi bana birde kanama ve yara oldugunda gumus kapak taktim hemen gecirdi ilk 1 hafta malesef acili olyyor emzirme ama sonra alisiyor meme uclari sabret azicik
bende kanama yara yok. ilk memeyi aldığı anda acayip acıyor. resmen zıpluyorım. ilerlemesinden korkuyorum

valla canım bizim ev 22-25derece civarlarında. altına kısa kollu zıbın üzerine alt üst takım ve çorap giydirdim. ince bir pazen örtümüz sürekli sarılı karın çevresinde onunla kaldırıyorıum emziriyorum. üzerine yatakta bir battaniye atıyorum o kadar

canım o 300tl arkadaşın bahsettiği para değil.

Ben 120 sağlamıyorum ki sürekli memede zaten o kadar çıkmıyor emme haricinde, bu süt olayları hakikaten zor belki doğurmadan önce öğrenmem lazımdı nasıl olması gerektiğini, bu kadar stres olmazdım

Ne ucreti canim bu emzirme sut parasi mi

E devletten ne olarak sorguluyoruz canım

Arama butonuna emzirme yazinca 4a 4b isgormezlik.odemesi diye cikiyor orda raporlari ve odemeleri gorebiliyorsun canim

Bebis icin kac takım kiyafet kullandınız? Ve götürmemiz gerekenler nelerdir. Sadece ihtiyac olanları götürmek istiyorum. Fazla bisey götürmek istemiyorum çünkü
Ben oglusu susturup cevap yazana kadar zaten cevaplanmış sorunun cevabı bir sürü
Normal mi yaptın zormuydu
Normaldi, yani zor doğum derken bilmiyorum ki normal bir doğum kadar zordu sanırım

Gözlerinin beyazına bakacaksın canım yüzünden anlayamıyorsan bildiğin sarı oluyor.Ama sen kaç günlük oldun 10 günden sonra sarılıktan çok korkulmaz.40 ına kadar 40 tane huy değiştirirler diye bi laf varya o işte bırak uyusun.Bazı haftalar büyüme atakları oluyor ondandır annesi beslenmesi iyiyse endişelenme.

Biz gurbetteyiz işe başlıcam bebeğimi bırakacak kimsem yok kreşlik olana kadar annem olacak canım

Kombiyi açıyor musun canım?

24 25 Dereceden fazlasini sevmez bebekler. Isilik cikarmiyor mu cocuk Ben kolsuz ic badi ve tulum giydiriyorum ustune de ince battaniye. Evin ici 25 derece max. Cok sicaktan da huzursuz olabilirler. Analar hep giydirme derdinde :)
Isilik oluyor yüzünde.Ben de aynı şekilde giydiriyorum ama battaniyesi peluş.Bizim de ölçtüm bugün 25 derece.Peki yataktan sıcak bir şekilde yatarken direkt battaniyeden ayırmak doğru mu?Sen nasıl yapıyorsun

Bizimki 24 25 derece okadar sarıp sarmalamıyorum.. Annenle eşinin aksine sıcaktan terleyip hasta olur kuzucuk.. Ben emzirirken battaniye de örtmüyorum sadece 2 kat giydiriyorum içe çıtçıtlı body altına yedek alt üstüne de tulum veya zıbın takımı giydiriyorum..
Yatırınca da müslin ile kundak yapıyorum üstlerine nohut battaniye örterim veya penye battaniye ile kundak yaparım penye battaniye örterim..

Ben de aynı şekilde.Ama annem battaniyeyle yatarken sırtı sıcakken birden yatağından ayırınca soğuk alır battaniyeyi yavaş yavaş aç diyor

Herkese merhaba epizyotomili normal doğum yapanlar ağrılarınız ne kadar sürede geçti zonklama falan oluyor mu o bölgede

Sen de kalın giydiriyormuşsun canım.Biz 2 kat giydirmiyoruz 2 kat da örtmüyorum sadece göğsüne ince havlu mendil koyuyorum.Annem battaniyeyle sıcak yatarken birden almama kızıyor sırtı sıcakken birden alınca soğuk girer diye.Ama emerken terliyor zaten onu anlatamadım anneme üşür de üşür

Benim yatmış canım 15 gün oldu ptt den alabilirsiniz diyor neden öyle oldu ki dogum rapor parası demi

2 kat dediğim çıtçıtlı body ile iki kat alta da 2 alt giydiriyorum çünkü ayakları üşüyor uyanıkken, gazını çıkarınca, emzirince battaniyeye sarmıyorum ben beslenme gaz çıkarma 1 saat sürüyor bizimki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…