2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım 27 derece çok fazla zaten. Biz banyo yaptırırken bile 27 yapmıyoruz. Ev 24-25 derece arası. Uyanıkken içten kısa ya da uzun kollu çıtçıtlı body. Üstüne de penye bir takım giydiriyoruz. Şapka uyanıkken takmıyoruz. Uyuyacağı zaman penye battaniye ile kundak yapıp üstüne bir penye battaniye daha atıyoruz. Bizim burda gece serin oluyor. Kombi yakıyoruz. Bazen kalktığımda oda 25 i geçip 26 ya yaklaşmış oluyor. Kapatıyorum hemen kombiyi. Ama işk çocukta evi 28-29 derece yapmışlığımız yok değil. Bunda doktor da kesinlikle 25 dereceyi geçirmeyin dedi.

Evet bende oluyor özellikle büyük küçük tuvaletim gelince. Sürecek herhalde 40ina kadar. Ama dikişlerle ilgili olduğunu sanmıyorum. Ikınma ile gelen kaslardaki yorgunluktan bence.
Aynen aynen ve acayip gaz geliyor aniden benim çok fena tutamıyorum geldiği an

22 aptamil canım valla kafayı yemek üzereyim acıkınca memeye gelmiyo bineronla hızlıca doyana kadar aglıyo doyduktan sonra mememde keyif yapıyo o emmedikce sütüm azaldı
Ay canim ya bu emzirme doğumdan da zormuş once meme verip sonra biberon versen

22 aptamil canım valla kafayı yemek üzereyim acıkınca memeye gelmiyo bineronla hızlıca doyana kadar aglıyo doyduktan sonra mememde keyif yapıyo o emmedikce sütüm azaldı

Ayni benimki de oyle memeyi almiyo acken uyumak istedigi zamn aliyo ve cokta emmiyo

Sleepy prima derken 3gundur molfixe gectim pişik azaldı cok sukur sleepyde primanın yuzeyinde krem gibi bisi var sanki omu dokunuyor acaba mantar krmi kortizonlu krem ne yaptıysak gecmiyodu 20 gundur

Kızlar bu arada pişik onleyici kremleri oyle cok kalın surmeyin hava almıyomus cilt daha kotu oluyor

Sleepy prima derken 3gundur molfixe gectim pişik azaldı cok sukur sleepyde primanın yuzeyinde krem gibi bisi var sanki omu dokunuyor acaba mantar krmi kortizonlu krem ne yaptıysak gecmiyodu 20 gundur
Kızımda cok pişik olurdu tek geciren travazol ve travacort 2side aynı zaten bende molfix kullanıyorm pure softu

Biz kombiyi yakarsak 25 i kesin geçer en iyisi yaktırmayayım.Eşim ve annem bir oldu ben onları yenerimBurada bile gece serin oluyor diyorlar ki en sıcak şehirlerden biriBen şapkasını cıkaramam sanırım youtubeda doktordan dinlemiştim kafadan üşütürler şapka takın diye.

Cnm sizde kan uyusmazlıgı mı vardı ben de bugun muayene götürdüm bizim bebişin kanı negatif benmki pozitifmiş ama anne sütü yaradı sanırım 250 300 gram filan almıs 2 haftada tabi 2 haftaya göre az Bi kilo dedi ama en son Baska Bi tartıda tartılmıstı.. Bu arada bende 170 i aradım 202 TL emzirme ödeneği veriyor devlet onuda dogum yaptıgım hastane onay vermemiş o yüzden yatmamıs diğer 300 TL yardım içinde 144 hattını arayın dediler..

Biz gurbetteyiz işe başlıcam bebeğimi bırakacak kimsem yok kreşlik olana kadar annem olacak canım
Yaa anladım canım zor bi durum. Büyükler her zaman karışıyor tecrübeleri de var ama işte abartıyolar bazen. Karışmıyorum bişeye demiş karışmasın işte ne güzel. Sen de cevabını ver içine atma canım lohusayız biz içimize atmamamız lazım emziriyoruz

bnde canbebe kullandm psiik yapti simdi molfixse gectn sukur iyilesti surekli bebek yagini suruyorum yumusacik oluyor

Bende de var bunlardan. Çok abaryıya gerek yok

Bende de var bunlardan. Çok abartıya gerek yok. Hastanede hemşireler kıyafetle dursun emzirirken örtmeyin uyumasın diyor. Belden aşağı ince müslin atılabilir belki. Benim de ayağımda çorap yok ama terlik var hep. Anneler biraz pimpirikli ve hurafeci olabiliyor. He deyip geçin bildiğinizi yapın. Yoksa problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…