2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizde aynıyız emzirirken kucağına alırken battaniyeye sar diyor kayınvalidem arkamda battaniyeyle geziyor uyumasada kundak dursun diyor çocuğum elini ayağını hareket ettiremeyecek heralde

Bizde aynıyız emzirirken kucağına alırken battaniyeye sar diyor kayınvalidem arkamda battaniyeyle geziyor uyumasada kundak dursun diyor çocuğum elini ayağını hareket ettiremeyecek heralde
Sen napıyorsun peki bu durumda?Bir de bebeğimin burnu aktı ara ara hapşırdı acaba annem mi haklı demeye başladım

2 alt teklifi annemden niye gelmemiş onu düşündüm şuanBen de sarmıyorum ama annem sırtına örtmemi istiyor eşim de uyum sağlıyor.Annem beni de böyle çift çorap falan büyüttü ama o zamanlar evimiz sobalıydı.Şimdi aynıymış gibi davranıyo

Bende bugün doktora gittim gecen sarılık icin gittiğim doktor 2 saatte bir emzir cok emerse gazıda çok olur demisti bugün gittiğim doktor ağladıkça emzir sonra gazını al anne sütü mama gibi değil çabuk sindirilir acıkabilir her emzirmeden önce burnunu aç gaz damlası gerek yok dedi ıkınıp duruyor uyku yok ama normal dedi

Benimde kv gelse üşütecek diye başımın etini yer tutturmuş keşke temmuz ağustosta doğum yapsaydın ekim soğukmuş

Benimde annem arada geliyor hiç demiyor soğuk üşütecek aksine bebekleri açıp masaj yapıyor yere uzatıyor biraz rahatlasınlar diye eee malum 9 tane büyütmüş

İst dayım ben ev 25 derece kısa kollu badi ustune uzun kollu ince giydiriyorum penye battaniye ortuyorum ona ragmen isilik oluyor doktorda 20 21 derece olmasıı lzm diyor genel olarak kendinden bir kat fazla giydir diyorlar ama buyuklerimiz maalesef bana bile bu havada patik giydirmeye calişiyolar

Ağladıkça emzirme hatasını oğlumda yaptım gazman oldu çocuk beslenme arası en az 1 saat olmalı hem her ağladığında meme verince süt te olmuyor boş boş çekiyorlar..
Ben 2 saatten önce beslemiyorum bebekleri daha diğerini eritmeden yenisi mideye gidince huzursuz oluyorlar..

Bende patik giyorum ayacıklarım çok üşüyor sora gaz oluyor birde bebeklere geçiyor bazen hırka, patik giyiyorum sanki kış gelmiş gibi

Herkese merhaba epizyotomili normal doğum yapanlar ağrılarınız ne kadar sürede geçti zonklama falan oluyor mu o bölgede
Evet bende oluyor özellikle büyük küçük tuvaletim gelince. Sürecek herhalde 40ina kadar. Ama dikişlerle ilgili olduğunu sanmıyorum. Ikınma ile gelen kaslardaki yorgunluktan bence.

Yaaa cok detaylı yazmışsın teşekkür ederim aklima yazdım hepsini bebegi hastaneden çıkarırken de battaniyeye sarıp mi çıkardınız acaba?
Sürahiye ii
Yaaa cok detaylı yazmışsın teşekkür ederim aklima yazdım hepsini bebegi hastaneden çıkarırken de battaniyeye sarıp mi çıkardınız acaba?
evet canım battaniyeye sarıp üzerine puseti örttük

Herkese merhaba epizyotomili normal doğum yapanlar ağrılarınız ne kadar sürede geçti zonklama falan oluyor mu o bölgede
Arada oluyor benim 16 gün oldu bugün agrılarım gecti ama çok ayakta durup temizlik vs yaparsam baya agrı oluyor

Valla ne yapacağımı şaşırdım uykusuz geziyorum sürekli ağlamalar inşallah 40ından sonra düzelir

Valla ne yapacağımı şaşırdım uykusuz geziyorum sürekli ağlamalar inşallah 40ından sonra düzelir
İnşallah seninki düzelir ama ben o efsaneye inanmıyorum 3 aydan sonra biraz düzeliyorlar 6 aydan sonra biraz daha düzeliyor derken 6 aydan sonra da diş başlıyor
biraz acımasızca oldu ama bunlar gerçekler

Bizde durum tersi annem bebeğe karışmıyor rahatım. Ama büyük oğlum kardeşine dokunsa yada eşyasını alsa alma yapma dokunma diye çok müdahale ediyor. Oğlumda sinirlenip hırçınlaşıyor tabi
Anne karışma ben izin verdim diyorum
Oda küçük sonuçta dikkat çekmeyede çalışıyor ben tolere ediyorum hareketlerini ama annem hemen müdahale ediyor

Bende sorun var ya lohusa usur diyorlar yanıyorum şapır şapır ter dokuyom:)
Yok anacım tek değilsin atletle geziyorum bazen çorap bile giymiyorum terlik giyiyorum bana afaganlar basıyor.
Çocuğunda burnuna ayaklarına dokunun soğuksa üşüyordur yazık ya kat kat giydirmeyin sıcağa alışan çocuk daha sık hasta oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…