2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Öyledir ama bende şöyle bir durum var. Süt artırıcı içiyordum. Bitti 4 gün falan içmedim sütüm azaldı ki dün hiç yoktu mama vermek zorunda kaldım. Aldığım süt artırırcılar geldi. Dün iki şişe içtim. Yine doldu göğüsler çocuk tek memeyle doydu. Sanırım ben bunu düzenli kullanacağım. İçmeymce direkt düşüyor. Dün herkes azaldı yazına klasik bir sorun sandım. Ama onları içip de artınca artık ikna oldum ondan olduğuna.

Süt artıcı olarak ne içiyorsun

benim de sütüm şu an yetiyor. daha sarımtrak ama beyaza dönmedi. ben de bestlak aldırdım eşime. ama daha düzenli uykum yok. bir kere uyusam bir düzene girecek

Canım ben de doğumdan beri içiyordum bitti 4 gün içmedim nerdeyse süt yok denecek kadar azaldı. Mama vermek zorunda kaldım. Dün yine aldım 2 şişe içtim gece doldu göğüslerim. Bugün de maşallah sütüm çok iyi. Ben şöyle yapıyorum artık. Günde bir kez bundan içiyorum. 2 kez ya da bir kez de humana içmeye çalışıyorum. İlk çocuğumda da böyleydi. Ne zaman bundan içsem süt dolar taşardı. Yapacak birşey yok günde bir tane ile devam edeceğim. Parası çok ama yapacak bir şey yok.

Senin kaç gün oldu? Pd. Barış Şahin diye bir youtube hesabi var her hafta olan aeyleri anlatiyor anne ve bebekte. Orada dinlemistim. Normal doğum sonrası tüm alt bölgede makata kadar sızlanma şişkinlik olabilir demişti. Bu hassasiyet zamanla kaybolur diyordu. Dediğim gibi pelvik tabandaki yorgunluk sebep oluyormuş. Ve dediğin gibi idrar kacirmalar da olabilirmiş. Zamanla geçiyormuş hepsi. Aman cabuk geçsin ya sızlanma hissi beni çok rahatsız ediyor.
Aynen aynen ve acayip gaz geliyor aniden benim çok fena tutamıyorum geldiği an

Canım hemen test yaptırsınlar kafana takıp durmazsın. Birşey varsa da ayırırsınız hemen odaları evde herkes maske takar. Astım hastaları yüksek risk grubunda değilmiş. Hatta astım hastalarında bir reseptörde sıkıntı varmış o yüzden bulaşma daha zor ve hastalığı atlatmaları daha rahat oluyormuş.

Ay neymiş o içtiğiniz merak ettim bende alayım hemen tmm cnm bakayım Bi

N11 de 6 tanesi 61tl cnm aklında bulunsun stok yapmak lazımdı humana içiyorum bende sanki etki etmiyor

Başarılarının devamını diliyorum
Daha çok emzireyim o vakit

Allahım bağışlamış kuzunu ❤ sağlıkla büyüt❤

Ben pimpirikliyim şansa bırakamadım. Tehlikeli çok. Ama hastanrlerdende insan korkuyor evet.

Kizlar sutunuzu sagarken gogsunuzun etrafini (kahverengi kismini degil) ara ara sıkıp sıkıp birakin daha seri gelecektir.

Bugün daha kötü oldu yaa ateşi inmiyor hiç 39larda..belki geçer üşütmüştür dedim ama yok.. az önce doktora götürdü babası bakalım inşallah test yaparlar ..benim korkum bebeği nasıl koruycam ya bişi olursa ona da çok küçük yaa

Canım humana dışında ne içiyorum demiştin kaçırmışım orasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…