2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim sut parasi icin doktorun rapor cikaracak ben demeden doktor rapor verdi sonra edevletten baktim yatmis bile param 202 tl bereket versin bez paramiz cikti
Herkese mi veriliyor bu para canım

Herkeste farklı belirtiler veriyor bende ses kafam kaldırmıyor cok müdahaleden sıkıldım eşim karıstıkca kavga ediyorum kendmi yetersiz hissediyorum bazen her işe kostur maya çalısınca cocuga vakit kalmıyo gibi hissediyorum

Ay zor ya bir an önce çıkarız inşallah şu moddan baya bir yıpratıcı dönemmiş.

Bende aynıydım o kadar bunaldım ki bugün eşimle bebeği doktora götürdük sonra yemeğe gittik bebek arabasına koyup evde durmayan cocuk nasıl güzel durdu banada çok iyi geldi azıcık kendine vakit ayır

Milkway dimi Elmalısımı peki
Evet . Ben üzümlüsünü daha çok seviyorum ama bu aralar üzümlü bulamadım. Bu bebekte hep Elmalı içtim ama hangisi daha ucuz bulursam onu alırım yani.Son aldığımı n11 den aldım 11 TL ye geldi tanesi.

Çok geçmiş olsun canım. Ayrılacaksınız yapacak çok birşey yok. Maskeyle emzireceksin sen de. Bebekle ilgilenirken hep maskeniz olsun. Bulaşmayacak inşallah.

1 Aylık Bebekler Kaç ml Süt İçer?

Bir bebek günde sahip olduğu her kilo için 100 kalori almalıdır. Örnek verecek olursak 4.2 kg ağırlığında bir bebeğin 420 kaloriye ihtiyacı vardır. 100 ml anne sütü ise yaklaşık 70 kaloridir. 4.2 kg olan bir bebeğin 420 kalori ihtiyacını karşılamak için 24 saatte yaklaşık 600 ml anne sütü içmesi gerekmektedir.

Ay zor ya bir an önce çıkarız inşallah şu moddan baya bir yıpratıcı dönemmiş.
Aynen hamileliğin ilk zamnlarıda zordu duygusal acıdan lohusalık daha zormus ama Allah sağlık versin de hersey geciyor zaman su misali 1 ay oldu dogum yapalı nasıl gecti anlamadım dicem ama bana 1 yıl gibi geldi cok sey yasayınca ama yinede zamanı tutamıyoruz işte.

Nerden buldunuz bu bilgiyi baya iyi açıklamıslar ama o kdr sütte nerde

Ben pimpirikliyim şansa bırakamadım. Tehlikeli çok. Ama hastanrlerdende insan korkuyor evet.
Biz de bugün dikişler için kontrole giderken yaptırdık testi. Ben pimpirikten değil de aklımız kalmasın yaptıralım diye ısarar ettim eşime. Allah korusun tedavilik boyuttaysa geç kalmayalım evet tehlikeleymiş maalesef canım sinir hücrelerine zarar verebiliyormuş

Çok geçmiş olsun canım. Ayrılacaksınız yapacak çok birşey yok. Maskeyle emzireceksin sen de. Bebekle ilgilenirken hep maskeniz olsun. Bulaşmayacak inşallah.
Malesef korktuğum başıma geldi pozitif çıktı oğlum..Muhtemelen okuldan kaptı..gecen bahsetmiştim ya sana göndereyimmi gòndermeyeyimmi kararsizim diye..korktugum basıma geldi işte.. oda ayirmak zor oldu anneme yolladim üçüde korona zaten takılsınlar evde..bi ihtiyacı olduğunda arıyor alt kata indirip bırakıyorum ..inşallah atlatıcaz bugünleride ne yapalım istedigin kadar korun bunuda görcekmişiz demek

Ben 120 sağlamıyorum ki sürekli memede zaten o kadar çıkmıyor emme haricinde, bu süt olayları hakikaten zor belki doğurmadan önce öğrenmem lazımdı nasıl olması gerektiğini, bu kadar stres olmazdım
Aynen bende en fazla 80 sağabiliyorum. Memem sürekli dolu ya çocukta ya makinada iyice inek gibi hissetmeye başladım

Çok geçmiş olsun canim insallah atlatırlar en kısa sürede

Çok geçmiş olsun canımm yaa. Allah şifa versin biraz önce atlatırlar umarım. Allahtan dizin ev dışında takılacak bir diğer ev var. Benim kızda grip gibi geçen günde kustu bir iki kere. Babası acile götürdü boğazı kızarmış antibiyotik vermiş dr. kana baktı ama covitede baktılar mı bilmiyorum. Olsa söylerlerdi heralde. Ne gibi belirtiler vardı acaba nasıl anladınız ?

Annelerden bahsedilmiş. Bugün bizde girdik birbirimize annemle kızımın iki gün önce doğum günüydü. Daha sonra yapıcam dışarı çıkıp balon süs püs fotoğraf ortamı hazırlamak için bişeyler alıcam diye erteledim. Birde dün eşimle birbirimize girdik moraller yerde.. Annemde hiç bana söylemeden gidip kıza pasta alıp gelmiş doğum günü yapıcaz diye. Zaten kocayla konuşmuyoruz moraller sıfır hiç bir hazırlık yok enerji yok keyif yok. Patladım en sonunda ağzıma ne geliyorsa söyledim Herşeyi kafasına göre emrivaki yapmasından bunaldım. Sonuç olarak yarın evine gitmek istiyor.. üzülmesinde dayanamıyorum ama alınganlığından da fena halde sıkıldım.. Ağzımı açmaya korkuyorum artık. Valla yardıma diye gelip bi insan bu kadar çileden çıkartılabilir. Bendemi sorun var yoksa etrafımdaki herkes anlayış empati yeteneklerini mi yitirmiş anlamıyorum gerçekten yaa...

Teşekkur ederim canim inşallah..bir iki gün önceden anladım zaten genel durumundan bişiler oldugunu ama dedim hayirlisi..dün hafif ateşle başladı mide bulantısı yaptı bugün..dün gece bogazımda ağrıuo diyodu bugün o azaldı..genel grip gibiydi zaten acabamı dedim ama.benim için rahat etmedi kendim yaptırttım testi direkt..yoksa doktor bize de yazmış reçete yolluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…