2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Belirtiler aynıymış bizimkiyle eşim bide sormuş hocam covid falan varmı diye yok demiş dr. Diyelimki kızım pozitif, hadi atlatırız da bi şekilde inşallah, bebeğimde süreç nasıl geçer doktor ilaç vs gerekirmi yoksa emzirmeyle mi geçer. Hiç bişey bilmiyoruz. Hay allah sürekli dip dibeyiz. Ne olduğumuzu bile bilmiyoruz allah sonumuzu hayr etsin

Kızlar süt parasini yeşilkartlilarda alabiliyor mu acaba bilgisi olan varsa cevap verirse cok mutlu olurum

Cok geçmiş olsun canim

Valla benimde korkum ufaklık..yoksa büyük oğlan atlatır bir şekilde ondan korkmuyorum pek..Çift maske takıyorum yanında emzirirken sürekli ama esas mesele pozitif.oldugunu ögrenene kadarki geçen süre..oglum hep öpuuordu kardesini..ilk zamanlar yanlış anlamasın diye birşey de diyemiyordum ama o her öptügünde içimde gidiyordu hastalık kapıcak diye

Kızlar yanınızda biri var mı tek kalan var mı bebekle halledebiliyor musunuz
Ben gunduzleri kv ile aksamlari esimle kaliyorum genelde tek burakmiyorlar

Herkese mi veriliyor bu para canım
Ben sgkli calisanim alabildim canim ama memur veya calisamayan aliyormu bilmiuorum internetten bir arastir istersen

Günaydın kızlar Benim oğlan mı çok tembel yoksa sütüm mü yok bi türlü anlayamıyorum. Oğlumun emme seansı 1 saatin altına düşmüyor uzun uzun emmek istiyor arada uyuyor uyanıyor ama meme ağzında arada çekiyor yutkunuyor filan. Sizde durumlar nasıl kaç dk emziriyorsunuz ve sonra doyduğunu nasıl anlayıp memeyi çekiyorsunuz ?

Gun ıcınde degişiyor su an 1saatten fazla emdı bazen 20dk suruyo kafasına gore takiliyo

Valla bizdede durum aynı ama ben 1 saate memede tutmuyorum baktım yutkunuyor cekiyorum memeyi artık dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama sık sık emziriyorum 1 saat tutmak yerine

Valla bizdede durum aynı ama ben 1 saate memede tutmuyorum baktım yutkunuyor cekiyorum memeyi artık dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama sık sık emziriyorum 1 saat tutmak yerine
Ben doktoruna sordum bizde de aynı duurm vardı küvez bebeği olduğu için mesele sadece beslenmesi değil sizinle duygusal bağ da kuruyor memede istediği kadar kalsın istediği zaman alsin dedi. Ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum bazen 1 saat bazen 15 dk sürüyor

Duygusal olarak çok yıpratıcı bi süreç. Tahammülüm yok hiçbişeye. Eşimle çok sıkıntı olmadı ama bazen yaptığı en küçük bişey en basit söz bile çileden çıkarıyor beni ve hemen ağlayasım geliyor. Lohusa psikolojisi dedikleri bu olsa gerek

Kızlar yanınızda biri var mı tek kalan var mı bebekle halledebiliyor musunuz
Biz ilk 3 günden beri tekiz gayet güzel bi çekirdek aile olduk hatta baba için daha iyi
Eki Görüntüle 2712322 Devlet memurları yararlanamaz diyor ne alakaysa anlamadım. Devlet memuru olup alan var mı
Devlet memurları normal maaşımızı alıyoruz zaten canım onun için bunu alamıyoruz. Diğerleri doğum sürecinde çalışmadıkları için bu para veriliyor. Kalmış maaş gibi

Evet dogru memeyi tutturan kdr cnm cıktı smdide Bn cekmesem ne zmn bırakır bilmiyorum benm hemoroid cok fena uzun süre oturamıyorum sürekli agrıyo bide fıtıgımda var sırtım tutmuyor resmen emzirmek bnm için baya zor oluuor yani cok uzun süre dayanamıyorum Buda beni cok üzüyor

Kızlar süt parasini yeşilkartlilarda alabiliyor mu acaba bilgisi olan varsa cevap verirse cok mutlu olurum
canım süt parası dediğin devletin karşılıksız verdiği doğum yardımı değil mi? alabiliyorsun. eşin senin ve bebeğin kimliğiyle sosyal hizmetler il ya da ilçe müdürlüğüne gidip başvuru yapabiliyor. hatta eşime sordum evrak bile istenmemiş form doldurmuşlar. 1.çocuk 300tl,2.çocuk için 400tl alıyorsun.

ben se sezeryan yerinden aynı şeyleri yaşıyorum. baya ağrım oluyor hele dün gece nasıl kanamam oldu. rahim kasıldıkça kanı dışarı atıyor ama ağrısı beni yakıyor

ben se sezeryan yerinden aynı şeyleri yaşıyorum. baya ağrım oluyor hele dün gece nasıl kanamam oldu. rahim kasıldıkça kanı dışarı atıyor ama ağrısı beni yakıyor
Sezeryan dada böle oluyor heralde ama sen daha yeni dogum yaptın normal benm 1 ay oldu artık toparlanmam lazım ama bu hemoroid işi beni mahvetti dogum acısı dikiş acısı filan yanında hiç kalır yani ne zmn nasıl gecicek bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…