2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
sezeryanın zaten dikiş acısı sıkıntı. gerisi genelde rahat oluyor. öksürmek hapşırmak kahkalı gülmek de işkenceilk hastaneden geldiğimiz akşam sürekli bir gıcık tuttu beni. işkence gibiydi

Bu fito krem nasıl bişeyse bana da doktor hamilelik döneminde çok ciddi karın bölgemde kaşıntı vardı onun için verdi hemen geçirmişti

Bana da doktor sizin yaşadığınızın doğru olduğunu söylüyor. Gerekli sütü en fazla 10dkda alır fazla durması daha çok beslendiğini göstermez diyor.
Benim de bebeğim sürekli mememde ama sürekli aç anlam veremiyorum

Hemoroidin doğumla mı oluştu canım

Bende tutsam bebekler 1 saat emer ama okadar emmeleri anlamsız çünkü bir vakitten sonra yutkunmaları azalıyor yani süt gelmiyor ben ozaman emzirmeyi bırakıyorum mama ile devam ediyorum..

livaneli1608 canım çok geçmiş olsun size bulamamıştır bu illet bulaşınca hemen kendini belli ediyor benim babam ayakta atlattı kendisi anladı kaptığını testi de kendisi yapmak istedi..

Ne güzel işte demek ki sütün bol bol geliyor bebek içip hemen doyuyor Benim süt az olduğundan garibim bir saat damla damla süt toplamaya çalışıyor

Süt artirmak icin ne iciyorsun canim ben humana iciyorum ama oyle cok cok sutum yok

Canım süreye takılma hiç kime bebek 5 dkda ihtiyacı olan sütü çeker kimi dinlene dinlene yarım saatte içer gücü o kadar oluyor ablam gelmişti bana 5 aylık bebeği var 5 dk içiyor yenidoğanken de öyleymiş onlar da benim 20 dk emzirdiğimi görünce şaşırıyor ama çok dinleniyor benimki boş boş meme ucunu da emiyor arada farkediyorum hemen çıkartıyorum emin ol uzun emmesi hep iyi birşey değil üşengeç kimi bebek benimki öyle açıkçası memede oyalandıkça da hava yuttuğu için gaz çok oluyor ve meme yaralarıyla uzun emzirmek de iyi değil sen bınun için üzme kendini her bebek farklı çoğu bebek psikolojik doygunluk için de memede fazla kalıyor mesela o yüzden hiçbir bebekle kıyaslayıp üzme kendini sütün etkilenmesin sonra

Cok gecmis olsun canim rabbim en kısa zamanda sifa versin çocuklar daha kolay atlatıyormuş hatta cogu taşıyıcı oluyormuş siz dikkat edin artik

Bu fito krem nasıl bişeyse bana da doktor hamilelik döneminde çok ciddi karın bölgemde kaşıntı vardı onun için verdi hemen geçirmişti
Bnmde su an kaşıntım var hamileyken değil de dogumdan sonra asırı kasıntılarım oldu alayım bari bide onu deneyim ev eczaneye döndü

Son düzenleme:
Ne güzel işte daha ne olsun bizimkiler 1 saat boyunca lıkır lıkır süt yutmuyor ki agzına geveliyor memeyi canı istediğinde cekiyo filan süt az da geliyo olabilir sonrada gaz oluuor bolca Bi kaldırıyoruz gook diye cıkıyor

Kabuz da beterdir eminim bende ishalim1 aydır bgn resmen ilk günkü gibiyim hemoroid ağrısından acısından ölüyorum su fito kremi denesekmi Bi

Son düzenleme:

Senin dedigin baska birsey canim sut parasi 202 tl seninki cocuk yardimi gibi birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…