Bu fito krem nasıl bişeyse bana da doktor hamilelik döneminde çok ciddi karın bölgemde kaşıntı vardı onun için verdi hemen geçirmiştiCanım beni de en çok zorlayan hemoroid oldu herşeyi yaptım oturma banyosuyla geçer diyo doktor ama hiçbiriyle geçmedi en son hemşire arkadaşım fito krem diye bir krem önerdi baktım emziren anneler kullanabiliyor eczacı Arkadaşıma da sordum kullanabilirsin dedi bir gecede ne ağrı kaldı ne sızı hemoroid duruyor ama can yakmıyor ilk bir hafta bebeği yatarak emzirdim altını bile alamadım şimdi şükür hepsini yapıyorum dikişleri hissetmiyorum bile ama hemoroid cidden çekilecek dert değil
Bana da doktor sizin yaşadığınızın doğru olduğunu söylüyor. Gerekli sütü en fazla 10dkda alır fazla durması daha çok beslendiğini göstermez diyor.Kızlar bu emzirme işini gerçekten anlamadım yazdıklarınızı okuyorum 1 saat memede kalmalar 20 dk emmeler falan bana çok tuhaf geliyor. Oğlum tek meme 5- 6 -7 dk civarı emiyor. 10 dk yı bulması çok nadir. 3-4 saatte bir emziriyorum. Acıkınca artık kendi uyanıyor ben uyandırmıyorum. 14 günlük olduk. Sarılığı 27 sinde 10 du. Doktor çok yüksek değil güzel dedi. Söylemeye korkuyorum ama kilo alımı da güzel maşallah. İlk çocuğum da böyleydi memede pek kalmazdı. Bu da aynı çıktı. Uzun uzun emzirmeyi yaşayamayacağım galiba. O kadar zorluyorum ama daha fazla memede kalmıyor. Meme ağzında olsa bile emmiyor.
Hemoroidin doğumla mı oluştu canımAnestol kullandım bende ama o kremler gecirmiyor sanırım agrısını sızısını alıyor gecici süre ben yatarak emziremiyorum bizim cocuk huylu ya alamıyor memeyi istediği pozisyon olmazsa bide bende protez var meme burnunu kapatıyor biraz sert oldugu için valla bende dogummus hamilelikmiş onlar gecti gitti ama bu hemoroid lanet birşey bundan sonra bunla yaşama psikolojisi bile beni mahvediyor cocugu emzirirken cektiğim işkence canımı sıkıyor napcam bilmiyorum
Bende tutsam bebekler 1 saat emer ama okadar emmeleri anlamsız çünkü bir vakitten sonra yutkunmaları azalıyor yani süt gelmiyor ben ozaman emzirmeyi bırakıyorum mama ile devam ediyorum..Kızlar bu emzirme işini gerçekten anlamadım yazdıklarınızı okuyorum 1 saat memede kalmalar 20 dk emmeler falan bana çok tuhaf geliyor. Oğlum tek meme 5- 6 -7 dk civarı emiyor. 10 dk yı bulması çok nadir. 3-4 saatte bir emziriyorum. Acıkınca artık kendi uyanıyor ben uyandırmıyorum. 14 günlük olduk. Sarılığı 27 sinde 10 du. Doktor çok yüksek değil güzel dedi. Söylemeye korkuyorum ama kilo alımı da güzel maşallah. İlk çocuğum da böyleydi memede pek kalmazdı. Bu da aynı çıktı. Uzun uzun emzirmeyi yaşayamayacağım galiba. O kadar zorluyorum ama daha fazla memede kalmıyor. Meme ağzında olsa bile emmiyor.
sezeryan yarasına da iyi geliyor. kontrol sonrası sorucam bende doktora başlayayım mı sürmeye diyeBu fito krem nasıl bişeyse bana da doktor hamilelik döneminde çok ciddi karın bölgemde kaşıntı vardı onun için verdi hemen geçirmişti
Ne güzel işte demek ki sütün bol bol geliyor bebek içip hemen doyuyorKızlar bu emzirme işini gerçekten anlamadım yazdıklarınızı okuyorum 1 saat memede kalmalar 20 dk emmeler falan bana çok tuhaf geliyor. Oğlum tek meme 5- 6 -7 dk civarı emiyor. 10 dk yı bulması çok nadir. 3-4 saatte bir emziriyorum. Acıkınca artık kendi uyanıyor ben uyandırmıyorum. 14 günlük olduk. Sarılığı 27 sinde 10 du. Doktor çok yüksek değil güzel dedi. Söylemeye korkuyorum ama kilo alımı da güzel maşallah. İlk çocuğum da böyleydi memede pek kalmazdı. Bu da aynı çıktı. Uzun uzun emzirmeyi yaşayamayacağım galiba. O kadar zorluyorum ama daha fazla memede kalmıyor. Meme ağzında olsa bile emmiyor.
Giyebildinmi canim dikislerin ağrımıyor mu bana 13 gün oldu ama halen korkuyorumBen sezaryen oldum doktor hemen ertesi günü giy dedi.
Süt artirmak icin ne iciyorsun canim ben humana iciyorum ama oyle cok cok sutum yokÖyledir ama bende şöyle bir durum var. Süt artırıcı içiyordum. Bitti 4 gün falan içmedim sütüm azaldı ki dün hiç yoktu mama vermek zorunda kaldım. Aldığım süt artırırcılar geldi. Dün iki şişe içtim. Yine doldu göğüsler çocuk tek memeyle doydu. Sanırım ben bunu düzenli kullanacağım. İçmeymce direkt düşüyor. Dün herkes azaldı yazına klasik bir sorun sandım. Ama onları içip de artınca artık ikna oldum ondan olduğuna.
Ben ilk 3 gunden sonra hep tektim canim sagolsun esim cok yardimci oldu zor oldu ama alıştık galibaKızlar yanınızda biri var mı tek kalan var mı bebekle halledebiliyor musunuz
Canım süreye takılma hiç kime bebek 5 dkda ihtiyacı olan sütü çeker kimi dinlene dinlene yarım saatte içer gücü o kadar oluyor ablam gelmişti bana 5 aylık bebeği var 5 dk içiyor yenidoğanken de öyleymiş onlar da benim 20 dk emzirdiğimi görünce şaşırıyorKızlar bu emzirme işini gerçekten anlamadım yazdıklarınızı okuyorum 1 saat memede kalmalar 20 dk emmeler falan bana çok tuhaf geliyor. Oğlum tek meme 5- 6 -7 dk civarı emiyor. 10 dk yı bulması çok nadir. 3-4 saatte bir emziriyorum. Acıkınca artık kendi uyanıyor ben uyandırmıyorum. 14 günlük olduk. Sarılığı 27 sinde 10 du. Doktor çok yüksek değil güzel dedi. Söylemeye korkuyorum ama kilo alımı da güzel maşallah. İlk çocuğum da böyleydi memede pek kalmazdı. Bu da aynı çıktı. Uzun uzun emzirmeyi yaşayamayacağım galiba. O kadar zorluyorum ama daha fazla memede kalmıyor. Meme ağzında olsa bile emmiyor.
Bencede cok fazla degilmi benik bebegim 4 bucuk kilo civarı o örneğe göre 700 ml civari süt icmesi lazim benim kızım yarısını ancak iciyordurNerden buldunuz bu bilgiyi baya iyi açıklamıslar ama o kdr sütte nerde
1 saat iyi dayanıp emziriyorsun.. Evet hemoroid nedir bilmezdim dogumdan sonra oldu hatta ilk basta dikişlerim acıyo sanıyodum ama beni zorlayan hemoroidmiş sonradan anladıkHemoroidin doğumla mı oluştu canım
Tabi 700 ml süt de cıkmaz heraldeBencede cok fazla degilmi benik bebegim 4 bucuk kilo civarı o örneğe göre 700 ml civari süt icmesi lazim benim kızım yarısını ancak iciyordur
Cok gecmis olsun canim rabbim en kısa zamanda sifa versin çocuklar daha kolay atlatıyormuş hatta cogu taşıyıcı oluyormuş siz dikkat edin artikMalesef korktuğum başıma geldi pozitif çıktı oğlum..Muhtemelen okuldan kaptı..gecen bahsetmiştim ya sana göndereyimmi gòndermeyeyimmi kararsizim diye..korktugum basıma geldi işte.. oda ayirmak zor oldu anneme yolladim üçüde korona zaten takılsınlar evde..bi ihtiyacı olduğunda arıyor alt kata indirip bırakıyorum ..inşallah atlatıcaz bugünleride ne yapalım istedigin kadar korun bunuda görcekmişiz demek
Bnmde su an kaşıntım var hamileyken değil de dogumdan sonra asırı kasıntılarım oldu alayım bari bide onu deneyim ev eczaneye döndüBu fito krem nasıl bişeyse bana da doktor hamilelik döneminde çok ciddi karın bölgemde kaşıntı vardı onun için verdi hemen geçirmişti
Ne güzel işte daha ne olsun bizimkiler 1 saat boyunca lıkır lıkır süt yutmuyor ki agzına geveliyor memeyi canı istediğinde cekiyo filan süt az da geliyo olabilir sonrada gaz oluuor bolca Bi kaldırıyoruz gook diye cıkıyorKızlar bu emzirme işini gerçekten anlamadım yazdıklarınızı okuyorum 1 saat memede kalmalar 20 dk emmeler falan bana çok tuhaf geliyor. Oğlum tek meme 5- 6 -7 dk civarı emiyor. 10 dk yı bulması çok nadir. 3-4 saatte bir emziriyorum. Acıkınca artık kendi uyanıyor ben uyandırmıyorum. 14 günlük olduk. Sarılığı 27 sinde 10 du. Doktor çok yüksek değil güzel dedi. Söylemeye korkuyorum ama kilo alımı da güzel maşallah. İlk çocuğum da böyleydi memede pek kalmazdı. Bu da aynı çıktı. Uzun uzun emzirmeyi yaşayamayacağım galiba. O kadar zorluyorum ama daha fazla memede kalmıyor. Meme ağzında olsa bile emmiyor.
Kabuz da beterdir eminim bende ishalim1 aydır bgn resmen ilk günkü gibiyim hemoroid ağrısından acısından ölüyorumBen de kabızım. Hemoroid sezeryan dikişinden daha zormuş mahfoldum 2 gündür. Kan ilacı içiyorum ve kompostom bitti diye ben gidip bi kendime komposto yapayım. Çok etkiliymiş demekki. Kantaron yağı sürdüm ama yok hiç faydası yok
canım süt parası dediğin devletin karşılıksız verdiği doğum yardımı değil mi? alabiliyorsun. eşin senin ve bebeğin kimliğiyle sosyal hizmetler il ya da ilçe müdürlüğüne gidip başvuru yapabiliyor. hatta eşime sordum evrak bile istenmemiş form doldurmuşlar. 1.çocuk 300tl,2.çocuk için 400tl alıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?