2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Süt artirmak icin ne iciyorsun canim ben humana iciyorum ama oyle cok cok sutum yok
Boza içiyorum ben epilepsi ilaçları sütümü azalmıştı baya ama Boza toparladı. Bim de falan satılıyor.üstüne Tarçın yada leblebiyle tavsiye ederim

ben süt için çok özel şeyler yapmadım. hatta hemen gelince de şaşırdım ne yalan söyleyeyim2-3gün gelmez diyorduk ama neyseki şaşırttı bizi.
hastanede bol sıvı aldım. su komposto meyve suyu. evde daha az içiyorum sanki. tahin helvası, sütlaç 2 gündür baya yedim etkisi oldu.

Canim sen lohusasin biraz daha hassassin bence annenin üstüne cok gitme kadinda pasta alarak kötülük yapmamış sonucta düşünmüş almış eslerimizde bizim hassasiyetimizi anlamiyor bizde bu dönemde biraz duygusaliz

Ne kadar sanslisin canim bende saatlerce emziriyorum guya ama yine de kilo almiyor seninki cesme gibi galiba hemen likir likir iciyo haydi benim gunumun yarisi emzirmekle geciyor resmen

Kızlar bir de bu bebeklerin cild rengi ne zaman belli olur ? Benim oğlanın tüm vücudu sanki Çukurova’ya mevsimlik işçi olarak göndermişiz gibi kırmızı
Canım benim ilk oğlan bir doğdu kapkara gözler çekik. Moğollara benziyor. Biz de hem eşim taraf hem biz göçmeniz hepimiz sapsarıyız kara insan yok şok olduk. Doğumda görmesem diyeceğim karıştı bu çocuk. 2,5- 3 ay civarı rengi beyaza dönmeye başladı. Saçlar döküldü sapsarı çıktı. Şimdi sapsarı. Bu da aynı şekilde bakalım. 2-3 ay civarı diyorum.
Bende tutsam bebekler 1 saat emer ama okadar emmeleri anlamsız çünkü bir vakitten sonra yutkunmaları azalıyor yani süt gelmiyor ben ozaman emzirmeyi bırakıyorum mama ile devam
Ne güzel işte demek ki sütün bol bol geliyor bebek içip hemen doyuyor Benim süt az olduğundan garibim bir saat damla damla süt toplamaya çalışıyor

Giyebildinmi canim dikislerin ağrımıyor mu bana 13 gün oldu ama halen korkuyorum
Canım biz 14 günlük olduk şu an dikil acısı yok giyiyorum ama ilk başlarda giyemedim tek bir dikişimi çok acıtıyordu.
Süt artirmak icin ne iciyorsun canim ben humana iciyorum ama oyle cok cok sutum yok
Milkway milkplus düzenli içersen harika. Humana hiçbir işe yaramıyor bende.

Ne kadar sanslisin canim bende saatlerce emziriyorum guya ama yine de kilo almiyor seninki cesme gibi galiba hemen likir likir iciyo haydi benim gunumun yarisi emzirmekle geciyor resmen
Ne bileyim kızlar böyle de sanki bağ az oluyor gibi. Huzurlu huzurlu bir süre emzirmek istiyorum. Zaten kavga savaş memeyi tutuncaya kadar sonra da iki dakikada iş bitiyor. Uyuyup kalıyor falan. Şöyle 15 dk falan emse diyorum. Neyse iyi olsunlar da önemli değil.

Kızlar bir de bu bebeklerin cild rengi ne zaman belli olur ? Benim oğlanın tüm vücudu sanki Çukurova’ya mevsimlik işçi olarak göndermişiz gibi kırmızı
Ilahi sen hic gulesim yoktu benim bebiste öyle kırmızı ama beyaz tenli bebeklerin hepsi önce kırmızı oluyormus annem 40ndan sonra duzelir diyor

1 saat iyi dayanıp emziriyorsun.. Evet hemoroid nedir bilmezdim dogumdan sonra oldu hatta ilk basta dikişlerim acıyo sanıyodum ama beni zorlayan hemoroidmiş sonradan anladık
Dayanamıyorum işte ama mecbur katlanıyorum çünkü bebek doymuyor aç olduğu için ağlıyor. Biraz güçlensinlerde 5 dk da sütü emip olayı bitirsek keşke

ben takıyorum salıdan beri. beni çok rahatlatıyor korse
Bu korseyi bi ben mi sevip takamadım ya Hamileyken takarım diye erkenden almıştım ama toplasan 1 saat takmamışımdır çok bunalıyorum.
Korse takmak gerçekten bu kadar etkili mi ya nedense ben pek inanmıyorum o karın sporla gider diye düşünüyorum

Ben de. Allah korusun ya

Maşallah tatlım nazar değmesin sütüne. Demekki sütün çok faydalı ve kaliteli. Doktor sıkıntı yok diyorsa, takma kafana hiç

Önceden çarşafla sararlarmıs cnm arkadasım sardırdı göbek kalmadı bnde korkuma takamıyorum dr 40dan sonra tak dedi bide kısa geliyo mide pırtlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…