2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şimdi bile 40 renk değiştiriyorlar benimkiker bir esmer bir sarışın bir kumral oluyorlar hatta oğlum 1 yaşlarına kadar beyaz tenliydi sonradan kumrala döndü büyüdükçe oturuyor renkleri
Bide benim oğlan hiç bebeğe benzemiyor çok ciddi duruyor sanarsın doğarken bunun üzerine kredi çekip borçlandırdık o derece dertli duruyor ne yapcam ben diye

Kabuz da beterdir eminim bende ishalim1 aydır bgn resmen ilk günkü gibiyim hemoroid ağrısından acısından ölüyorum su fito kremi denesekmi Bi
Oyy ishal de çok kötü. Hatta ishal daha kötü yapıyo beni yakıyo böyle afedersin ☹ hiç bilmiyorum ki iyi bi krem mi işe yarar mı kalıcı bişe lazım bize krem kantaron yağı vs. geçici olarak acısını dindiriyor sonra yine sen muz yesene kuzum ben komposto içerken böyle bi sıkıntı olmadı.

Bide benim oğlan hiç bebeğe benzemiyor çok ciddi duruyor sanarsın doğarken bunun üzerine kredi çekip borçlandırdık o derece dertli duruyor ne yapcam ben diye
Hahah ilahi sen kız bizimki de dedesine benziyor gazını çıkartırken öyle ciddi oluyor dediğin gibi sanırsın borçlandırmışız ay buna çok güldüm aynı 60 yaşındaki dedesi oluyor

Korseyi dikiş yerinizin üstüne mi takıyorsunuz kızlar bana doktor üstünden tak demişti ama bilemedim hiç takmadım daha çatlıycak gibi oldum bi kere bi dakka taktım da

Kızlar sarılık 10 çıktı. Bol emzirmekle atlatır dimi Diğer kan değerleri de normalmiş çok şükür kaç gündür ömrümden ömür gitti.

Bi de bebeğin kanını aldıran var mı o ne biçim bişey. Yüreğim ilk defa öyle sızladı dün akşam eşimle ağlaya ağlaya hi hâl olduk kanı alınırken. Eve geldim yine ağladım. İlk defa duygusal anlamda hissettim anneliği. İğne batınca bile böyle hissediliyosa evladı hasta olanlar evladı kanser olanlar nasıl dayanıyo. Çok çok zor

Benimkide aynı ultrason fotolarındada kaslar hep catıktı çaki diye seviyorum cocugu:)

Kaçıncı gün canım. Bizim 5. Günde 12 çıktı doktor çok değil emzir dedi. 12. Gün 10 çıktı düşüyor yani. En yüksek değeri 5.6. Gün oluyormuş.

Biz geçen gün koldan aldırdık. Topuk kanı sonucu tsh yüksek çıktı. Bir de tam kan sayımı istedi. 3 tüp kan aldılar. Dedim ne kadar kan var da bunda 3 tüp alındı. Tsh yine yüksek 10 gün sonra tekrar alınacak. Sanırım bu böyle devam edecek. İnsanın ömründen ömür gidiyor alınıncaya kadar.

Atlatır rabbimin izniyle bol bol emzir uyumayın gerekirse sende eşinde alkah yardımcın olsun . 16.63 sarılık değeri atlattık biz emzirmeyle foroterapisiz. 3 kez aldırdık kanı

livaneli1608 canım çok geçmiş olsun size bulamamıştır bu illet bulaşınca hemen kendini belli ediyor benim babam ayakta atlattı kendisi anladı kaptığını testi de kendisi yapmak istedi..
Ay inşallah canim yaa saol..valla ben korkuyorum baya ağır geçiriyo çünkü annem ..oğlanın hiçbişeyi yok şuan 2 gün ateşlendi o kadar..bizde aynı baban gibi kendimiz istemesek öğrenmiycektik ortada gezincektik öyle doktora gittik ilaç yazdı yolladı diye böyle bilmeden gezen bir sürü insan var ..

Benimki de uyuyor kolumla sallıyorum memeden çıkartacak gibi yapıyorum emmeye devam ediyor en kötü ensesini gıdıklıyorum bir de krem falan sürüyor musun memeye krem sonrası ne kadar silsem de ilk alırken öğürür gibi yapıyordu bir iki gündür sürmüyorum krem o hareketi bıraktı en ufak koku değişikliğini farkediyorlar

canim kompostoda bebekte gaz yapiyor.Cok guzel sut yapiyor ama gaz da yaptigi icin hemsirem kuru dut kompostosu yap demisti Aklinda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…