2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla canim aptamil ve hipp aldim ikisi de kabiz yapti hippe baslayali 3 gun oldu bakalim bir sure bekleyip oyle degistirecegim ama ne alicam ben de hic bilmiyorum
Similac bebelac hipp sma denedim simdi aptamil aldım dün basladım kakayı kendiliğinden yapıyo artık ama bu seferde gaz yaptı sanıırm

Biz 4. De bulduk mamamızı en iyi mamadan ziyade bebeğe iyi gelen mamayı bulman lazım canım..
Bizim kullandığımız mama sayesinde gaz ve kabızlık sorunumuz en az seviyeye indi ona gelene kadar 3 mama kullandık..
Hangi mamayq gectin cnm

Sarılık ve kan testleri için kan alındı canım. Topuk kanı duruyor daha off ona nasıl dayancam. Bugün gitmemiz gerekiyodu resmi tatildi yarın gitmemiz lazım ama bikaç gün sonra versek olmaz mı acaba ? Eşim yarın sağlık ocağına soracak. Kanı ne kadar ki yavruşumun 2 gün içerisinde o kadar kan alınacak

Cnm sen tek basına mısın tek basına bakmak zor değilmi ya yorgunluktan süt müt de kalmaz

Biz 4. De bulduk mamamızı en iyi mamadan ziyade bebeğe iyi gelen mamayı bulman lazım canım..
Bizim kullandığımız mama sayesinde gaz ve kabızlık sorunumuz en az seviyeye indi ona gelene kadar 3 mama kullandık..
Evet canım onu arıyorum bebelac güzel aslında yarıyor ama tuvalet olayı sıkıntı oluyor bi başka bi deneyim diyorum siz ne kullanıyorsunuz şuan

Maşallah kuzuya 13 günlükken sesli gülen bebek hiç görnedim..
Ben de ya annemler olmasaydı halisülasyon sanırdım çığlık falan da atıyo şaşırıyoruz çok geveze bişey olcak senin paşanın arası nasıl bebiklerlealıştı mı iyice? Bizimki çok umursamaz davranıyo

Valla canim aptamil ve hipp aldim ikisi de kabiz yapti hippe baslayali 3 gun oldu bakalim bir sure bekleyip oyle degistirecegim ama ne alicam ben de hic bilmiyorum
Aptamil bi kaç küçük şişesini kullanmıştık ilk canım bebelac almadan önce kabız olmuştu gene bu sefer 1 numarasını bi deneyim diyorum içinde probiyotik var diyorlar belki işe yarar olmazsa gene denemeye devam

Benim bebek dün 13 günlükken sesli güldü çok şaşkınım hala oğlum 2.5 aylıkken gülmüştü sesli bu biraz erken oldu başka var mı böyle erkenci kuşumuz
Ben de boğazıyla oynadım hani böyle ağzını boğazına koyup hırıltı sesi çıkarırsın büyük bebekler güler ya benimki de öyle güldü. 5 6 defa tepki verdi öyle. O esnada gözüme de bakıyordu çok mutlu oldum

Amin canım ne güzel dua Rabbim hep iyiliklerini göstersin

Fito kremi aldırdım bakalım denicem iyi gelirse söylerim bu arada benm dikişler hemoroid dipdibeymiş o yüzden bu kdr acı cekiyorum sanırım 40 günden fazla sürecek gibi bu işkenceler inş krem iyi gelir bu arada bu süt olayında lan grubuyla alakalı bsy vardı uyusmazlık olursa yaramıyor filan demişlerdi sanki bizim oğlan a negatifmiş ben a pozitif im babası 0 pozitif cocuk bizim kanımızdan almamıs cok ilginç

Kızlsr pompa ile kaç Cc sütünüz çıkıyor. Benim 30 cc geçmiyor ya. Neler neler yiyorum içiyorum süt olsun diye ama artmıyor
Benimde öyle cnm 30cc milkway dene cnm kesinlikle bende cok işe yaradı

Kızlsr pompa ile kaç Cc sütünüz çıkıyor. Benim 30 cc geçmiyor ya. Neler neler yiyorum içiyorum süt olsun diye ama artmıyor
Bnmde öle pompayla 30 ccyi zor cıkarıyorum ama süt gögüs ucunda toplanıyor pompa onu cekemiyor gibi cocuk emerken bakıyorum bazen sütü ağzından akıtıyor

Benim hastane sarılık kanı alarken ikinci topuk kanı aldı elinden yine tekrar acıtmayalım hemde sağlık ocağına gitmeyin dedi

Bende ayniyim acaba bebege daha fazlasi geliyor mudur diye dusunuyorum. Mama takviyesi veriyoruz.
Niye mama takviyesi yapıyorsunuz kilo mu almıyor yada ağlıyor mu brn mama vermedim hiç vermiyorumda doymasa ağlar heralde 2 haftada da 300 gram almıs doktor az dedi ama mama vermek istemiyorum

Benim büyük oğlan da a negatif, biz babayla a ve ab pozitifiz özgürkuş bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…