2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Süt yapan hersey ishal edici seyler muz yiyorum reflor kullanmaya basladım ama faydasız kafayı yicem cocuga bakmakta zorlanıyorum tam emziriyprum karnıma agrı giriyor o an bırakıyorum memeyide zorla cekip tuvalete kosuyorum

kizlar sizinde aglama krizlerinz oluyor mu? oglum 21 gunluk oldu.Memede durmuyor kucakta durmuyo Niye bole anlamiyorm ya Gaz mi hep

Ben de bi takmayan kendim sanıyorum sıkamam valla canımı bide onla şuan yazın diyet artı spor yaparım

Süt yapan hersey ishal edici seyler muz yiyorum reflor kullanmaya basladım ama faydasız kafayı yicem cocuga bakmakta zorlanıyorum tam emziriyprum karnıma agrı giriyor o an bırakıyorum memeyide zorla cekip tuvalete kosuyorum
Canım boza dene mutlaka

Sütlaç çok etkili kesinlikle

Kızlar ya ben geceleri burayı okumak için giriyorum. Tabi bunun için öncelikle benim ufaklıkla mücadeleyi kazanıp uyutmuş olmam gerekiyor. Uyuttuktan sonra burada sayfayı okurken ne okurkeni hatta ilk mesajda uyuyakaliyorum. Son mesajı okumadigim icin de yeni mesaj bildirimi gelmiyor. Ben de diyorum ki neden kimse bir şey yazmıyor Uykusuzluk beni çarptı. Bizim çocuklar ne zaman büyücek

Canım benim bebeğimin de ilk olarak 10 çıktı, 3 gün sonrasında 7.4 e düşmüştü. Sadece emzirdim ama içim gitti inan ki geçsin diye gözünün içine baktım hep.

Topuk kanı demi, of o nasıl bir ağlamak.. emzirmek bile dindirmedi ağlamasını. Çok canım acıdı. Allah hep iyiliklerini göstersin bebeklerimizin.

Kızlar en iyi mama hangisi her bebeğe göre değişir ama araştırmalara göre bilen varmı bebelac prematüre kullanıyoruz ama kaka olayı geç oluyor diye başka deneyim diyorum 1 numaraya geçicez artık varmı önerisi olan

Valla canim aptamil ve hipp aldim ikisi de kabiz yapti hippe baslayali 3 gun oldu bakalim bir sure bekleyip oyle degistirecegim ama ne alicam ben de hic bilmiyorum

Biz 4. De bulduk mamamızı en iyi mamadan ziyade bebeğe iyi gelen mamayı bulman lazım canım..
Bizim kullandığımız mama sayesinde gaz ve kabızlık sorunumuz en az seviyeye indi ona gelene kadar 3 mama kullandık..

Bende öyle sıkıyorum ki dikişlerim ağrıyor en son canımı mı çıkaracam diye kenara attım dikişlerim iyileşsin öyle takarım
57 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğum yaptım doğumdan 2 gün sonra 3 kilom kalmıştı 4 gün sonra geriye 1 kilo kaldı 58 kilo ile yola devam nedense o 1 kilo numunelik olarak kaldı acaba korse taksam o 1 kilo gider mi

Bende yarından itibaren tekim akşamları eşim gelecek tabi zor oluyor mu
Yani bazen zor bazen kolay. Ev işi yemek vs yapmazsan zorluğu yok. Beni yalnızlık zorluyor sadece

Dün 02.00-05.00 arası memedeydi. Yerine koyduğum an gözleri açıyor

Eki Görüntüle 2712322 Devlet memurları yararlanamaz diyor ne alakaysa anlamadım. Devlet memuru olup alan var mı
Evet canım biz alamıyoruz. Doğum yardımı alacağız 300 TL o kadar

Senin dert ettiğin o 1 kilo mu? de bi git piskolojimizi bozma
1 kiloya kilo mu diyon sen gözükmüyordur bile benim akşam tartımda bile 2 kilo fazlam çıkıyor

Bende saf gibi koşa koşa aldım ama s beden. Karnım kocaman kaldı doğumdan sonra.
Benim bir arkadaşım korkmuş takmamış korse dikişletr bişry olur diye, kuzeni sardırmış. Onunki gitti Benim kaldı diye üzülüyor. O yüzden bana korse takmam için çok ısrar etti. Sende pişman olma diye. O yüzden iyi düşün kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…