Oyy ishal de çok kötü. Hatta ishal daha kötü yapıyo beni yakıyo böyle afedersin ☹ hiç bilmiyorum ki iyi bi krem mi işe yarar mı kalıcı bişe lazım bize krem kantaron yağı vs. geçici olarak acısını dindiriyor sonra yine sen muz yesene kuzum ben komposto içerken böyle bi sıkıntı olmadı.
Süt yapan hersey ishal edici seyler muz yiyorum reflor kullanmaya basladım ama faydasız kafayı yicem cocuga bakmakta zorlanıyorum tam emziriyprum karnıma agrı giriyor o an bırakıyorum memeyide zorla cekip tuvalete kosuyorum
Bu korseyi bi ben mi sevip takamadım ya Hamileyken takarım diye erkenden almıştım ama toplasan 1 saat takmamışımdır çok bunalıyorum.
Korse takmak gerçekten bu kadar etkili mi ya nedense ben pek inanmıyorum o karın sporla gider diye düşünüyorum
Süt yapan hersey ishal edici seyler muz yiyorum reflor kullanmaya basladım ama faydasız kafayı yicem cocuga bakmakta zorlanıyorum tam emziriyprum karnıma agrı giriyor o an bırakıyorum memeyide zorla cekip tuvalete kosuyorum
ben süt için çok özel şeyler yapmadım. hatta hemen gelince de şaşırdım ne yalan söyleyeyim2-3gün gelmez diyorduk ama neyseki şaşırttı bizi.
hastanede bol sıvı aldım. su komposto meyve suyu. evde daha az içiyorum sanki. tahin helvası, sütlaç 2 gündür baya yedim etkisi oldu.
Kızlar ya ben geceleri burayı okumak için giriyorum. Tabi bunun için öncelikle benim ufaklıkla mücadeleyi kazanıp uyutmuş olmam gerekiyor. Uyuttuktan sonra burada sayfayı okurken ne okurkeni hatta ilk mesajda uyuyakaliyorum. Son mesajı okumadigim icin de yeni mesaj bildirimi gelmiyor. Ben de diyorum ki neden kimse bir şey yazmıyor Uykusuzluk beni çarptı. Bizim çocuklar ne zaman büyücek
Kızlar sarılık 10 çıktı. Bol emzirmekle atlatır dimi Diğer kan değerleri de normalmiş çok şükür kaç gündür ömrümden ömür gitti.
Bi de bebeğin kanını aldıran var mı o ne biçim bişey. Yüreğim ilk defa öyle sızladı dün akşam eşimle ağlaya ağlaya hi hâl olduk kanı alınırken. Eve geldim yine ağladım. İlk defa duygusal anlamda hissettim anneliği. İğne batınca bile böyle hissediliyosa evladı hasta olanlar evladı kanser olanlar nasıl dayanıyo. Çok çok zor
Canım benim bebeğimin de ilk olarak 10 çıktı, 3 gün sonrasında 7.4 e düşmüştü. Sadece emzirdim ama içim gitti inan ki geçsin diye gözünün içine baktım hep.
Topuk kanı demi, of o nasıl bir ağlamak.. emzirmek bile dindirmedi ağlamasını. Çok canım acıdı. Allah hep iyiliklerini göstersin bebeklerimizin.
Kızlar en iyi mama hangisi her bebeğe göre değişir ama araştırmalara göre bilen varmı bebelac prematüre kullanıyoruz ama kaka olayı geç oluyor diye başka deneyim diyorum 1 numaraya geçicez artık varmı önerisi olan
Kızlar en iyi mama hangisi her bebeğe göre değişir ama araştırmalara göre bilen varmı bebelac prematüre kullanıyoruz ama kaka olayı geç oluyor diye başka deneyim diyorum 1 numaraya geçicez artık varmı önerisi olan
Valla canim aptamil ve hipp aldim ikisi de kabiz yapti hippe baslayali 3 gun oldu bakalim bir sure bekleyip oyle degistirecegim ama ne alicam ben de hic bilmiyorum
Biz 4. De bulduk mamamızı en iyi mamadan ziyade bebeğe iyi gelen mamayı bulman lazım canım..
Bizim kullandığımız mama sayesinde gaz ve kabızlık sorunumuz en az seviyeye indi ona gelene kadar 3 mama kullandık..
Benim bu bebekler galiba doğmadan anlaşma yaptılar, huysuzluk yapma anlaşması.. Her seferinde birimiz huysuz olalım ki annemiz hiç dinlenmesin diyorlar kesin..
Arkadaş ikiniz birden uyusanız nolacak bana da yazık el insaf
57 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğum yaptım doğumdan 2 gün sonra 3 kilom kalmıştı 4 gün sonra geriye 1 kilo kaldı 58 kilo ile yola devam nedense o 1 kilo numunelik olarak kaldı acaba korse taksam o 1 kilo gider mi
Günaydın kızlar Benim oğlan mı çok tembel yoksa sütüm mü yok bi türlü anlayamıyorum. Oğlumun emme seansı 1 saatin altına düşmüyor uzun uzun emmek istiyor arada uyuyor uyanıyor ama meme ağzında arada çekiyor yutkunuyor filan. Sizde durumlar nasıl kaç dk emziriyorsunuz ve sonra doyduğunu nasıl anlayıp memeyi çekiyorsunuz ?
57 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğum yaptım doğumdan 2 gün sonra 3 kilom kalmıştı 4 gün sonra geriye 1 kilo kaldı 58 kilo ile yola devam nedense o 1 kilo numunelik olarak kaldı acaba korse taksam o 1 kilo gider mi
Senin dert ettiğin o 1 kilo mu? de bi git piskolojimizi bozma
1 kiloya kilo mu diyon sen gözükmüyordur bile benim akşam tartımda bile 2 kilo fazlam çıkıyor
Bu korseyi bi ben mi sevip takamadım ya Hamileyken takarım diye erkenden almıştım ama toplasan 1 saat takmamışımdır çok bunalıyorum.
Korse takmak gerçekten bu kadar etkili mi ya nedense ben pek inanmıyorum o karın sporla gider diye düşünüyorum
Bende saf gibi koşa koşa aldım ama s beden. Karnım kocaman kaldı doğumdan sonra.
Benim bir arkadaşım korkmuş takmamış korse dikişletr bişry olur diye, kuzeni sardırmış. Onunki gitti Benim kaldı diye üzülüyor. O yüzden bana korse takmam için çok ısrar etti. Sende pişman olma diye. O yüzden iyi düşün kuzum.