Biz 4. De bulduk mamamızı en iyi mamadan ziyade bebeğe iyi gelen mamayı bulman lazım canım..
Bizim kullandığımız mama sayesinde gaz ve kabızlık sorunumuz en az seviyeye indi ona gelene kadar 3 mama kullandık..
Bnmde öle pompayla 30 ccyi zor cıkarıyorum ama süt gögüs ucunda toplanıyor pompa onu cekemiyor gibi cocuk emerken bakıyorum bazen sütü ağzından akıtıyor
Milletin 120 Cc çıkıyor maşallah
Bebek daha fazlasını çektiği için doyuyordur muhtemelen ama ben sağıp bırakmalık süt çıksın istiyorum şöyle arada anneme 1-2 aaatlik bırakabileyim. Ama kuş kadar süt geliyor
Fito kremi aldırdım bakalım denicem iyi gelirse söylerim bu arada benm dikişler hemoroid dipdibeymiş o yüzden bu kdr acı cekiyorum sanırım 40 günden fazla sürecek gibi bu işkenceler inş krem iyi gelir bu arada bu süt olayında lan grubuyla alakalı bsy vardı uyusmazlık olursa yaramıyor filan demişlerdi sanki bizim oğlan a negatifmiş ben a pozitif im babası 0 pozitif cocuk bizim kanımızdan almamıs cok ilginç
Ben de ya annemler olmasaydı halisülasyon sanırdım çığlık falan da atıyo şaşırıyoruz çok geveze bişey olcak senin paşanın arası nasıl bebiklerlealıştı mı iyice? Bizimki çok umursamaz davranıyo
Benim paşa gidip gelip onları öpüyor geçen ona küstüm eskiden hep beni öperdin şimdi kardeşlerin oldu pabucumu dama attın dedim bizdeki tepkiler ters oldu sanırım
Bitirene kadar kullandık canım aptamili bitirmedim bebekler onu hem sevmedi hemde çok pis kabızlık yaptı..
Şimdi frisolac kullanıyoruz kakaları hala katı ama gaz olayı bitti sayılır kakalarınıda günde 1 kere yapıyorlar.. İ
Bebek daha fazlasını çektiği için doyuyordur muhtemelen ama ben sağıp bırakmalık süt çıksın istiyorum şöyle arada anneme 1-2 aaatlik bırakabileyim. Ama kuş kadar süt geliyor
Bnm ilk basta öleydi buzluga attım fazla gelenleri onlara güveniyorum smdilik ama sürekli emzirdiğimiz için belkide öle Bi 3 4 saat emzirmeyip öle sağmak lazım
Süt yapan hersey ishal edici seyler muz yiyorum reflor kullanmaya basladım ama faydasız kafayı yicem cocuga bakmakta zorlanıyorum tam emziriyprum karnıma agrı giriyor o an bırakıyorum memeyide zorla cekip tuvalete kosuyorum
Fito kremi aldırdım bakalım denicem iyi gelirse söylerim bu arada benm dikişler hemoroid dipdibeymiş o yüzden bu kdr acı cekiyorum sanırım 40 günden fazla sürecek gibi bu işkenceler inş krem iyi gelir bu arada bu süt olayında lan grubuyla alakalı bsy vardı uyusmazlık olursa yaramıyor filan demişlerdi sanki bizim oğlan a negatifmiş ben a pozitif im babası 0 pozitif cocuk bizim kanımızdan almamıs cok ilginç
Canım benim bebeğimin de ilk olarak 10 çıktı, 3 gün sonrasında 7.4 e düşmüştü. Sadece emzirdim ama içim gitti inan ki geçsin diye gözünün içine baktım hep.
Topuk kanı demi, of o nasıl bir ağlamak.. emzirmek bile dindirmedi ağlamasını. Çok canım acıdı. Allah hep iyiliklerini göstersin bebeklerimizin.
Benim oğlandan topuk kanı alınırken beyefendi uyuyordu hiç istifini bozmadı hemşire topuğunu deldi sıkarak kanını alıyor en son gözünü açtı yüzünü buruşturdu bi uyutmadınız der gibi bakış attı geri uyudu