2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biz 4. De bulduk mamamızı en iyi mamadan ziyade bebeğe iyi gelen mamayı bulman lazım canım..
Bizim kullandığımız mama sayesinde gaz ve kabızlık sorunumuz en az seviyeye indi ona gelene kadar 3 mama kullandık..
Hangi mama canim bizde 2 mama oldu hala kabiziz peki kac gun kullanimdan sonra degistiriyosunuz

Benim bebek dün 13 günlükken sesli güldü çok şaşkınım hala oğlum 2.5 aylıkken gülmüştü sesli bu biraz erken oldu başka var mı böyle erkenci kuşumuz
Benimkisi de 2 veya 3 kez kahkaha atti resmen bizde sok olduk

Benimde öyle cnm 30cc milkway dene cnm kesinlikle bende cok işe yaradı

Bnmde öle pompayla 30 ccyi zor cıkarıyorum ama süt gögüs ucunda toplanıyor pompa onu cekemiyor gibi cocuk emerken bakıyorum bazen sütü ağzından akıtıyor

Bende ayniyim acaba bebege daha fazlasi geliyor mudur diye dusunuyorum. Mama takviyesi veriyoruz.

Milletin 120 Cc çıkıyor maşallah
Bebek daha fazlasını çektiği için doyuyordur muhtemelen ama ben sağıp bırakmalık süt çıksın istiyorum şöyle arada anneme 1-2 aaatlik bırakabileyim. Ama kuş kadar süt geliyor

Bizd3 esimle b pozitifiz bebis 0 pozitif

Boza içiyorum ben epilepsi ilaçları sütümü azalmıştı baya ama Boza toparladı. Bim de falan satılıyor.üstüne Tarçın yada leblebiyle tavsiye ederim
Hic denemedim boza tadını dahi bilmiyorum ama süt yapiyorsa alır icerim tsk ederim canim

Benim paşa gidip gelip onları öpüyor geçen ona küstüm eskiden hep beni öperdin şimdi kardeşlerin oldu pabucumu dama attın dedim bizdeki tepkiler ters oldu sanırım

Hangi mama canim bizde 2 mama oldu hala kabiziz peki kac gun kullanimdan sonra degistiriyosunuz

Benimkisi de 2 veya 3 kez kahkaha atti resmen bizde sok olduk
Bitirene kadar kullandık canım aptamili bitirmedim bebekler onu hem sevmedi hemde çok pis kabızlık yaptı..
Şimdi frisolac kullanıyoruz kakaları hala katı ama gaz olayı bitti sayılır kakalarınıda günde 1 kere yapıyorlar.. İ

Bnm ilk basta öleydi buzluga attım fazla gelenleri onlara güveniyorum smdilik ama sürekli emzirdiğimiz için belkide öle Bi 3 4 saat emzirmeyip öle sağmak lazım

Kac haftalik oldun ki cnm? Daha yeniyse normal. Sonra sonra articak. Benim de daha bugun yeni gelmeye basladi sutum.
Boza ic bol bol asiri sut yapiyo.

Kizlar benim de goguslerim cok sert normal mi ya? Bebek zor tutuyo, saginca da pek az geliyo.

Sizinki yine pozitif miş anne baba pozitif cocuk negatif olma olasılığı düşüktür normalde
Eşim a pozitif ben 0 pozitif çocukların üçüde 0 negatif oldu
Çekinik gruplar baskun olabiliyo demekki seninde eşininde çekiniği 0 mış.

Süt yapan hersey ishal edici seyler muz yiyorum reflor kullanmaya basladım ama faydasız kafayı yicem cocuga bakmakta zorlanıyorum tam emziriyprum karnıma agrı giriyor o an bırakıyorum memeyide zorla cekip tuvalete kosuyorum

Süt yapan damla var ishal etmiyo bestlak kullanıyorum ben memnunum

Kızlsr pompa ile kaç Cc sütünüz çıkıyor. Benim 30 cc geçmiyor ya. Neler neler yiyorum içiyorum süt olsun diye ama artmıyor

Canim emzirdikten sonra elektrikli ile yarim saatte 30 cc cikiyor. 3 saat kadar emmemis olursa asagi yukari 60 cc kadar cikiyor .

Canım benim de ağrılarım çok fazla dikişlerden ziyade acaba hemoroid mi diyorum nasıl anlayabilirim hafif şişlikler de var ama o bölgede anlamadım tam

Benim oğlandan topuk kanı alınırken beyefendi uyuyordu hiç istifini bozmadı hemşire topuğunu deldi sıkarak kanını alıyor en son gözünü açtı yüzünü buruşturdu bi uyutmadınız der gibi bakış attı geri uyudu

Bizde eşimle ikimizde 0 rh + ama oğlum 0 rh - çıktı bizde çok şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…