2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bebeklerinizin altını alırken ayakları titriyormu acaba bazen çeneside titriyor acaba soguk oldugu içinmi titriyor diye düşünüyorum

Benim hastane sarılık kanı alarken ikinci topuk kanı aldı elinden yine tekrar acıtmayalım hemde sağlık ocağına gitmeyin dedi
Bizim dr 5 tane tahlil istemişti hemogram felan. Çok acıttılar yavrumun canını ya içim parçalandı. Şimdi sağlık ocağı bidaa alacak höf

Kızlsr pompa ile kaç Cc sütünüz çıkıyor. Benim 30 cc geçmiyor ya. Neler neler yiyorum içiyorum süt olsun diye ama artmıyor
Sütlaç ye canım sütlaç yediğim gün pompa biberonu dolmuştu. 120 ml. Şimdi de sabah yarısını öğleden sonra yarısını sağıp buzluğa atıyorum

Bebeklerinizin altını alırken ayakları titriyormu acaba bazen çeneside titriyor acaba soguk oldugu içinmi titriyor diye düşünüyorum
Titriyor benimki de. Sonrası da hapşırıyor üşüyolar galiba ama ciddi soğuk algınlığı yapmaz heralde 1 2 dk soğuk

Bebeği kabızlık çeken anneler mama olarak Golden goat diye bir mama var, keçi sütlü ve zeytinyağlı. Bir de onu deneyin isterseniz. Eltim kullanıyor çok memnun, onun kızı da kabızdı, hem keçi sütü de zaten anne sütüne en yakın besin, isterseniz bir deneyin

Bizde gaz cıkartmaya calısıyorz şimdi 1.30a kadar sürer bende ninni acıyorum darklı sesler acıyorum ama tık yok

ya bn agzindan gazini cikartiyom kakasinida surekli yapiyor.Boyle oluncada mi gazli yoksa bi yeri mi aciyo bilmiyorm ya sabirr uyumadm sabhtan beri

ya bn agzindan gazini cikartiyom kakasinida surekli yapiyor.Boyle oluncada mi gazli yoksa bi yeri mi aciyo bilmiyorm ya sabirr uyumadm sabhtan beri
Bizimkide oyle canım bazen ağızdan cıkarmıyo gaz ama bazende anne sütünden bebege gaz geciyo rezene içebilirsin birde cok mama yiyince rahatsız ediyo ayaklarını hep çekiyor kimyon verdim rahatladı biraz uyucak ins

Canım benim de ağrılarım çok fazla dikişlerden ziyade acaba hemoroid mi diyorum nasıl anlayabilirim hafif şişlikler de var ama o bölgede anlamadım tam
Doktor muayene ederken söylemedimi cnm ya da elinle de anlarsın meme gibi şeyler oluyor

Niye mama takviyesi yapıyorsunuz kilo mu almıyor yada ağlıyor mu brn mama vermedim hiç vermiyorumda doymasa ağlar heralde 2 haftada da 300 gram almıs doktor az dedi ama mama vermek istemiyorum
Benim ilk bi hafta 10 gun sutum gelmedi o ara sarilik oldu o yuzden mama basladik sonra da artmadi pek sutum aylik kontrolde iyi kilo aldiysa biraktirir belki mamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…