2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aa kimse yazmamış herkesin bebesi uyuyor herhalde
valla benimki gündüz iyi uyuhor gece emmeye uyanınca fiyaskouyuyana kadar yeni bir döngüye giriyoruz en az 2saat sürüyor yeniden uyumamız. benim bildiğim memede emerken uyuması ama bu öyle çıkmadı

Bebeklerinizin altını alırken ayakları titriyormu acaba bazen çeneside titriyor acaba soguk oldugu içinmi titriyor diye düşünüyorum
Cenesini titretiyor sürekli bende üşüyor sanıyordum ama cok sıcak ortamdada yapıyor aynısını

Kızlar ya benim bebeğim uyumuyor gerçekten artık sinirlerim bozuldu. Gece uyumadık artık dayanma gücüm kalmıyor Zaten dün de temizlik yapıldı evde kapı pencere açıktı cereyana kaldım kafam gürül gürül üşüttüm hemen. Dinlenemiyorum da. Cidden sinirlerim bozuldu artık. Büyük insanlar bile bu kadar uyumadan duramaz ya

Biz ilk aptamil aldik gunde 1 kez cikiyordu gecte olsa ama hipp aldim 2 gun oldu hala yok hem cok huzursuz bebek hemde hep ikijiyor yavrum bi kurtulsak su kabizliktan bir de dun hep emzirdim sut sagdim mamayi bile az verdim icine zeytinyagi koydum bana misin demedi ya

Kızlar doğumdan sonra ilk kez bu kadar çok uyumuşum 12 de bi yattım 7 de kalkmışım ama üzüldüm kaç saat göğüslerim öyle kalmış çok sert İnşAllah az olan sütümde gitmez
Off 7 saat uyku hayali bile güzel bebe nasıl acıkıp basmadı çığlığı

Kızlar doğumdan sonra ilk kez bu kadar çok uyumuşum 12 de bi yattım 7 de kalkmışım ama üzüldüm kaç saat göğüslerim öyle kalmış çok sert İnşAllah az olan sütümde gitmez
Nasıl ya bebiş nasıl uyanmadı o kadar saat? ben zombi gibiyim kafam dönüyo artık kafam bulanık inan ki

Ayy bu kabizlik berbat ya bizimde gecmedi 2 gun oldu 2 mama denedik ogleden sonra doktora goturucem artik

Kızlsr pompa ile kaç Cc sütünüz çıkıyor. Benim 30 cc geçmiyor ya. Neler neler yiyorum içiyorum süt olsun diye ama artmıyor

Emzirmeden sonra mi canim bende de anca o kadar cikiyo

şimdi 2.çocuk da olsa birşey sorcam bu konuda tecrübeli olmadığım için. sadece emen çocuklarda gaz olayı daha mı az oluyor? kızımda mama+meme gidiyorduk. çok gazlı bebiş değildi ama bazen tutuyordu tabi sancı. bunda şimdilik memeyle gidiyoruz merak ettim gaz durumu nasıl olur diye

Ben bazı hafta sırf anne sütü bazı günlerde ise ek olarak mama da verdim ama kayda değer bir fark görmedim. Ama mamayı günde 1 kez veriyorum belki ondan görmemiş de olabilirim.

Kızlar biz 23 günlük oluyoruz bugün. Ama sanki birkaç gündür büyüme atağı gibi bir şey var oğlumda. Konuyu bilen var mı?
Çok yiyor ve çok ağlıyor huysuzlasti. Sütüm yetiyordu normalde ama şimdi bir öğün pas geçip mama veriyorum bazen 2 öğün hatta. Yetmiyor bir türlü çok iştahlandı. Bu haftada büyüme atağı filan mi oluyor?

23gün 3 hafta falan ama bu haftada yok diye biliyorum atak haftası. 5.haftada var. onunla ilgili netten program indiricem bende

23gün 3 hafta falan ama bu haftada yok diye biliyorum atak haftası. 5.haftada var. onunla ilgili netten program indiricem bende
Oye bir program var ise ben de indireyim.
Ya niye bu kadar iştahlandı ki sütüm yetmiyor

Ayy bu kabizlik berbat ya bizimde gecmedi 2 gun oldu 2 mama denedik ogleden sonra doktora goturucem artik

Emzirmeden sonra mi canim bende de anca o kadar cikiyo
Mamasına bi çay kaşığı zeytin yağı koyun biz hergün koyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…