Kızlar benimki de uyumuyo, bütün gece ıkınıyo. Emziriyorum, sadece anne sütüyle besleniyo. Kakasını düzenli yapıyo sıvı şekilde. Ama ıkınmasını görseniz kabız dersiniz. Eğer emzirip gazını çıkarmamışsa ıkınmaktan kusuyo. Gazını çıkarsamda ıkınması hiç durmuyo, yatağına koyduğum an başlıyo. Göğsümde yatırıyorum, o zaman sakinleşip uykuya dalıyo. Ama yatağına koyduğum an tekrar başlıyo. Gündüz böyle değil. Sadece gece. Şimdi salondaki yatağa koydum, sesi çıkmıyo hanımefendinin.
Ben sallamaya alıştırmadım canım, ilerde daha da zor olur diye. Evde de gündüz tekim, akşam eşim geliyo. Annemi bekliyorum, en azından ev işlerini ve yemek işlerini halleder. Karnımızdayken herşey daha kolaymışbnde sate emziriyorm Ayni benim oglumu anlatmissin Bizimmi bide sallanmaya alismis.Annem ayaklarinda salliyo bazen durudugu an kiyemt kopuyo Dun aksam uyumadk hic.Annem bakti bi ara bn uyudmAllahim hepimize guc kuvvet versin ya cok zor
Bende yazmıştım buraya canım hiç uyumuyor ıkınmaktan morarıyordu damlalardan sonra oldu diye bırakmıştım ama devam etti başka doktora gittim normal dedi morardıkca korkmaya başladım eski doktorun verdiği damlaları geri verdim bide eşim aktardan rezene, anason falan karışık bitki çayı almış onu içiyorum ıkınması azaldıKızlar benimki de uyumuyo, bütün gece ıkınıyo. Emziriyorum, sadece anne sütüyle besleniyo. Kakasını düzenli yapıyo sıvı şekilde. Ama ıkınmasını görseniz kabız dersiniz. Eğer emzirip gazını çıkarmamışsa ıkınmaktan kusuyo. Gazını çıkarsamda ıkınması hiç durmuyo, yatağına koyduğum an başlıyo. Göğsümde yatırıyorum, o zaman sakinleşip uykuya dalıyo. Ama yatağına koyduğum an tekrar başlıyo. Gündüz böyle değil. Sadece gece. Şimdi salondaki yatağa koydum, sesi çıkmıyo hanımefendinin.
Bir yerde okumuştum. Bu haftalar hesaplanırken prematüre bebekler için tahmini doğum zamanı dikkate alınırmış.Prematürelerde de aynı mı oluyor atak haftaları bilen var mı arkadaşlar
Bizimki gece gündüz öyle. Hiç uyku kalmadı bende. Ne zaman düzene girecek bilmem. Bir de bazen kucak da ise yaramıyor. Saç kurutma makinesini açıyorum göbeğine doğru da tutuyorum o zaman biraz rahatlıyor. Tabi bazen o da ise yaramıyor. Evi turluyoruz. O zaman da susuyor ama o zaman da brnim enerjim kalmiyor.Kızlar benimki de uyumuyo, bütün gece ıkınıyo. Emziriyorum, sadece anne sütüyle besleniyo. Kakasını düzenli yapıyo sıvı şekilde. Ama ıkınmasını görseniz kabız dersiniz. Eğer emzirip gazını çıkarmamışsa ıkınmaktan kusuyo. Gazını çıkarsamda ıkınması hiç durmuyo, yatağına koyduğum an başlıyo. Göğsümde yatırıyorum, o zaman sakinleşip uykuya dalıyo. Ama yatağına koyduğum an tekrar başlıyo. Gündüz böyle değil. Sadece gece. Şimdi salondaki yatağa koydum, sesi çıkmıyo hanımefendinin.
Yok yok nerdeenöbet tutuyoruz ondan kimse fırsat bulamıyordur
Kızlar bebeğimin dili beyaz sütten, bunla ilgili bir şey yapıyor musunuz
Canım ben hiç damla vermedim. Bende anasonlu, rezeneli falan karışık bitki çayı almıştım. Onu düzenli içiyodum, o zaman da çok uyuyodu zor uyandırıyodum diye azaltmıştım çayı. Şimdi tekrar başladım içmeye. O zaman böyle bişey olmuyodu. Bakalım yine etki edicek mi.Bende yazmıştım buraya canım hiç uyumuyor ıkınmaktan morarıyordu damlalardan sonra oldu diye bırakmıştım ama devam etti başka doktora gittim normal dedi morardıkca korkmaya başladım eski doktorun verdiği damlaları geri verdim bide eşim aktardan rezene, anason falan karışık bitki çayı almış onu içiyorum ıkınması azaldı
Bende slinge takıyorum, o zaman susuyo. Hatta geçen gün taktım, dışarı çıktık eşimle. 2 saatten fazla sesi bile çıkmadı. Bazen gece takıyorum, gazını çıkartmak için. Hem kollarım biraz rahatlıyo, hemde ağızdan gazını kolay çıkarıyo öyle. Bi de uyuyo da slingte olunca. Bugün gündüz de pek uyumuyo . Bakalım bu gece nasıl olucak.Bizimki gece gündüz öyle. Hiç uyku kalmadı bende. Ne zaman düzene girecek bilmem. Bir de bazen kucak da ise yaramıyor. Saç kurutma makinesini açıyorum göbeğine doğru da tutuyorum o zaman biraz rahatlıyor. Tabi bazen o da ise yaramıyor. Evi turluyoruz. O zaman da susuyor ama o zaman da brnim enerjim kalmiyor.
Dogustan sünnetli de mi oluyormus ilk defa duydum inş sıkıntı olmaz ilerdebiz de ilk kontrolümüzü olduk. işitme testini geçemedik kulağında sıvı kurumamış. 3200gr geldi 3440doğmuştuk %10kilo kaybı normal dedi doktor.
yalnız şöyle bir durum varki oğluşum doğuştan sünnetliymiş. zaten bir farklılık var gibi geliyordu bana da. kaka sürmeyeceksiniz deliklere temizliği iyi yapacaksınız dedi. bir de takip ettirirsiniz dedi. az büyüsün hemen çocuk cerrahına götürcez. internette çok olumlu şeyler yazmıyor ama ameliyat falan yazılmış vs vs
10 günde ağrılar gevşyormuki benm 1 ay oldu hala agrıyor acıyor desem korkutmus olmayım ama dün ayaga kalkamadım agrıdanBende bir tane et parçası kalmış doktor o geçmezse alacağım 40ında muhtemelen ödemden dolayı dikişler karşılıklı gelmemiş dedi ama dün de onun haricinde 1 şişlik gördüm acaba dedim hemoroid mi çünkü 10 gün olcak iyileşmek bilmedi ağrılar doktor da birşey demedi gerçi de
Doktor bsy demedi onun alanına girmiyor cunkü ama gecende var gecmeyen de var herkese soruyorumBenmki de öyle canım ya gündüz uyuyor gece zor
Canım geçer miymiş bu doğum sonrası hemoroid sana doktorun ne söyledi bendeki de kesin hemoroid
anladım artık moralim çok bozuldu çok pişmanım normal doğum yaptığım için
Bende ilk defa duydum doktorumuz tavsiye etti şuana kadar kullandığım bütün mamalardan güzel çıktı diyebilirim bu mamaya en yakın mama da sma benim izlemime göre..Onu hiç duymadım kuzum ya memnunmusunuz
Bu slinge iki bebek birden koyabilirimiyiz acabaBende slinge takıyorum, o zaman susuyo. Hatta geçen gün taktım, dışarı çıktık eşimle. 2 saatten fazla sesi bile çıkmadı. Bazen gece takıyorum, gazını çıkartmak için. Hem kollarım biraz rahatlıyo, hemde ağızdan gazını kolay çıkarıyo öyle. Bi de uyuyo da slingte olunca. Bugün gündüz de pek uyumuyo . Bakalım bu gece nasıl olucak.
Geçmiş olsun canım, üzme kendini nerdeyse bütün ekim anneleri ilk haftalarda iyi şeyler duymadı doktorlardan demekki hepsi olabilen şeyler. Biz şimdi çok şükür bir düzen oturttuk darısı senin başınabu arada baya iyi beslenmemize rağmen sarılık değerimiz de 14çıktı.yarın tekrarlanacak test. ben açıkcası beklemiyordum bu kadar yüksek. çünkü öle baygın değil kendisi kalkıyor ve baya emiyor. sütüm de var sağarak onu da test ettim. neyse inşallah yükselmez canım sıkıldı ona da. hiç olumlu birşey duyamadık sanki bugün
İnşallah toparlar yarına kadar düşme eğiliminde olursa eğer sorun olmayacaktır. Duyduklarına takılıp kalma çünkü inan her şeyi etkiliyor sütünü psikolojini bebeğin bakımını.. hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadık çok zor gerçekten Allahım daha zorlarını göstermesin hiç kimseyebu arada baya iyi beslenmemize rağmen sarılık değerimiz de 14çıktı.yarın tekrarlanacak test. ben açıkcası beklemiyordum bu kadar yüksek. çünkü öle baygın değil kendisi kalkıyor ve baya emiyor. sütüm de var sağarak onu da test ettim. neyse inşallah yükselmez canım sıkıldı ona da. hiç olumlu birşey duyamadık sanki bugün
ay ne bileyim tecrübeliyiz güya. göğüslerim de fena oldu eşim doğum hediyesi gümüş kapak aldım sana dioGeçmiş olsun canım, üzme kendini nerdeyse bütün ekim anneleri ilk haftalarda iyi şeyler duymadı doktorlardan demekki hepsi olabilen şeyler. Biz şimdi çok şükür bir düzen oturttuk darısı senin başına
ya inşallah. kızımda da böylr değerler çıkmıştı ama oğlumun beslenme isteği düzeni kızımdan çok daha iyiydi ondan şaşırdım açıkcasıİnşallah toparlar yarına kadar düşme eğiliminde olursa eğer sorun olmayacaktır. Duyduklarına takılıp kalma çünkü inan her şeyi etkiliyor sütünü psikolojini bebeğin bakımını.. hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadık çok zor gerçekten Allahım daha zorlarını göstermesin hiç kimseye
Daha ne alsın altın fiyatları uçmuş altn kapak alamayacağına göre gümüş almışay ne bileyim tecrübeliyiz güya. göğüslerim de fena oldu eşim doğum hediyesi gümüş kapak aldım sana dio
ya inşallah. kızımda da böylr değerler çıkmıştı ama oğlumun beslenme isteği düzeni kızımdan çok daha iyiydi ondan şaşırdım açıkcası
Öyle mi canım tamam çok sağolBir yerde okumuştum. Bu haftalar hesaplanırken prematüre bebekler için tahmini doğum zamanı dikkate alınırmış.
Bizde öyleyiz elektrik süpürgesi açıyorum turluyoruz sürekliBizimki gece gündüz öyle. Hiç uyku kalmadı bende. Ne zaman düzene girecek bilmem. Bir de bazen kucak da ise yaramıyor. Saç kurutma makinesini açıyorum göbeğine doğru da tutuyorum o zaman biraz rahatlıyor. Tabi bazen o da ise yaramıyor. Evi turluyoruz. O zaman da susuyor ama o zaman da brnim enerjim kalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?