2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

bnde sate emziriyorm Ayni benim oglumu anlatmissin Bizimmi bide sallanmaya alismis.Annem ayaklarinda salliyo bazen durudugu an kiyemt kopuyo Dun aksam uyumadk hic.Annem bakti bi ara bn uyudm Allahim hepimize guc kuvvet versin ya cok zor

bnde sate emziriyorm Ayni benim oglumu anlatmissin Bizimmi bide sallanmaya alismis.Annem ayaklarinda salliyo bazen durudugu an kiyemt kopuyo Dun aksam uyumadk hic.Annem bakti bi ara bn uyudm Allahim hepimize guc kuvvet versin ya cok zor
Ben sallamaya alıştırmadım canım, ilerde daha da zor olur diye. Evde de gündüz tekim, akşam eşim geliyo. Annemi bekliyorum, en azından ev işlerini ve yemek işlerini halleder. Karnımızdayken herşey daha kolaymış

Bende yazmıştım buraya canım hiç uyumuyor ıkınmaktan morarıyordu damlalardan sonra oldu diye bırakmıştım ama devam etti başka doktora gittim normal dedi morardıkca korkmaya başladım eski doktorun verdiği damlaları geri verdim bide eşim aktardan rezene, anason falan karışık bitki çayı almış onu içiyorum ıkınması azaldı

Bizimki gece gündüz öyle. Hiç uyku kalmadı bende. Ne zaman düzene girecek bilmem. Bir de bazen kucak da ise yaramıyor. Saç kurutma makinesini açıyorum göbeğine doğru da tutuyorum o zaman biraz rahatlıyor. Tabi bazen o da ise yaramıyor. Evi turluyoruz. O zaman da susuyor ama o zaman da brnim enerjim kalmiyor.

Yok yok nerdee nöbet tutuyoruz ondan kimse fırsat bulamıyordur

Kızlar bebeğimin dili beyaz sütten, bunla ilgili bir şey yapıyor musunuz

cnm o zamnla bebegin emmesini etkilicek onu temiz bi bezle sil dilinin ustunu Yada Mikostatin diye bi ilac var onu temiz bezin ustune suruyosn bi iki damla onunla siliyosn bizimkide olmus ilerlerse alicam

Canım ben hiç damla vermedim. Bende anasonlu, rezeneli falan karışık bitki çayı almıştım. Onu düzenli içiyodum, o zaman da çok uyuyodu zor uyandırıyodum diye azaltmıştım çayı. Şimdi tekrar başladım içmeye. O zaman böyle bişey olmuyodu. Bakalım yine etki edicek mi.
Uyusa, uyandıramıyoruz diye dertleniyoruz, uyumayınca uyumuyo diye dert yanıyoruz. Annelik böyle değişik bişeymiş.

Bende slinge takıyorum, o zaman susuyo. Hatta geçen gün taktım, dışarı çıktık eşimle. 2 saatten fazla sesi bile çıkmadı. Bazen gece takıyorum, gazını çıkartmak için. Hem kollarım biraz rahatlıyo, hemde ağızdan gazını kolay çıkarıyo öyle. Bi de uyuyo da slingte olunca. Bugün gündüz de pek uyumuyo . Bakalım bu gece nasıl olucak.

Dogustan sünnetli de mi oluyormus ilk defa duydum inş sıkıntı olmaz ilerde 10 günde ağrılar gevşyormuki benm 1 ay oldu hala agrıyor acıyor desem korkutmus olmayım ama dün ayaga kalkamadım agrıdan

Doktor bsy demedi onun alanına girmiyor cunkü ama gecende var gecmeyen de var herkese soruyorum

Bu slinge iki bebek birden koyabilirimiyiz acaba bazen ikisi birden ağlıyor neye uğradığımı şaşırıyorum

bu arada baya iyi beslenmemize rağmen sarılık değerimiz de 14çıktı.yarın tekrarlanacak test. ben açıkcası beklemiyordum bu kadar yüksek. çünkü öle baygın değil kendisi kalkıyor ve baya emiyor. sütüm de var sağarak onu da test ettim. neyse inşallah yükselmez canım sıkıldı ona da. hiç olumlu birşey duyamadık sanki bugün

Geçmiş olsun canım, üzme kendini nerdeyse bütün ekim anneleri ilk haftalarda iyi şeyler duymadı doktorlardan demekki hepsi olabilen şeyler. Biz şimdi çok şükür bir düzen oturttuk darısı senin başına

İnşallah toparlar yarına kadar düşme eğiliminde olursa eğer sorun olmayacaktır. Duyduklarına takılıp kalma çünkü inan her şeyi etkiliyor sütünü psikolojini bebeğin bakımını.. hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadık çok zor gerçekten Allahım daha zorlarını göstermesin hiç kimseye

ay ne bileyim tecrübeliyiz güya. göğüslerim de fena oldu eşim doğum hediyesi gümüş kapak aldım sana dio
ya inşallah. kızımda da böylr değerler çıkmıştı ama oğlumun beslenme isteği düzeni kızımdan çok daha iyiydi ondan şaşırdım açıkcası

Daha ne alsın altın fiyatları uçmuş altn kapak alamayacağına göre gümüş almış
bu sabah bebeklere yine hediye geldi bende herkesten hediye geldi bir kocamdan gelmedi dedim banamısın demiyor

Bizde öyleyiz elektrik süpürgesi açıyorum turluyoruz sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…