Öyle mi bakayım bir onlarada canımBende ilk defa duydum doktorumuz tavsiye etti şuana kadar kullandığım bütün mamalardan güzel çıktı diyebilirim bu mamaya en yakın mama da sma benim izlemime göre..
Biz daha yaptırmadık huysuzlanmaları normal canım aşı bazı bebeklerde ateşte yapıyor..Kızlar bgn aşı yaptırdık cok huzursuzlastı gündüz 2 3 saat uyuyan cocuk hiç uyumadı aşıdan oldugunu düşünüyorum varmı yaptıran Baska 1. Ay hepatit aşısını
Ondan korkuyorum da su an ateşi yok şükür ama uyuyamadı cocuk normalde bu saatlerde uyandıramazdımBiz daha yaptırmadık huysuzlanmaları normal canım aşı bazı bebeklerde ateşte yapıyor..
Oluyor canım bizim bazen 4 günü buluyor 3 günde yapıyor genelde doktor normal dedi prematüre bebekler mamadaki bütün vitamini almak için tutar dedi anne sütü alanlarda da 10 gün yapmayan oluyormuş normalmiş
cnm o zamnla bebegin emmesini etkilicek onu temiz bi bezle sil dilinin ustunu Yada Mikostatin diye bi ilac var onu temiz bezin ustune suruyosn bi iki damla onunla siliyosn bizimkide olmus ilerlerse alicam
Bende de sling var ama evde tek olunca takamıyorum. Ben takana kadar ağlıyor sonra susturmaya çalışıyorum sling yalan oluyorBende slinge takıyorum, o zaman susuyo. Hatta geçen gün taktım, dışarı çıktık eşimle. 2 saatten fazla sesi bile çıkmadı. Bazen gece takıyorum, gazını çıkartmak için. Hem kollarım biraz rahatlıyo, hemde ağızdan gazını kolay çıkarıyo öyle. Bi de uyuyo da slingte olunca. Bugün gündüz de pek uyumuyo . Bakalım bu gece nasıl olucak.
Canim böyle zamanlarda Beyaz gürültü diye müzikler var nette. Onları açıp deneyebilirsin, bebeğin sakinleşip rahatlayabilir, tavsiye ederim. Ilk Bebeğim de çok kullandım ve faydasını gördüm. Şimdi ki minigim de haftaya gelecek, ihtiyaç olursa kullanacağım ins.Kızlar ya benim bebeğim uyumuyor gerçekten artık sinirlerim bozuldu. Gece uyumadık artık dayanma gücüm kalmıyorZaten dün de temizlik yapıldı evde kapı pencere açıktı cereyana kaldım kafam gürül gürül üşüttüm hemen. Dinlenemiyorum da. Cidden sinirlerim bozuldu artık. Büyük insanlar bile bu kadar uyumadan duramaz ya
Hadi ya neden cerrahiye gidin dedi mamayı günde kaç kere kaç cc veriyodunuz kaç günlük oldu şuan hipp mi kullanıyodunuzBizde gittik bugun doktora fitil joydu yapti kakasini mamayi azalticaz simdi 4 gun yapmazsa cocuk cerrhiye gidin dedi ne zormus bu kaka
Kuru bezle mi silelim benim cok beyaz degil gerci ama dilini nasil tutturcam agzini kapiyo oyle seylerde
yok cnm nemli bezleBizde gittik bugun doktora fitil joydu yapti kakasini mamayi azalticaz simdi 4 gun yapmazsa cocuk cerrhiye gidin dedi ne zormus bu kaka
Kuru bezle mi silelim benim cok beyaz degil gerci ama dilini nasil tutturcam agzini kapiyo oyle seylerde
Canım ilk basta bizimde 2 3 günde birdi şuan 6 gün oldu daha yapmadj ve aşırı gazı var biogaia gaz damlası kullanıyorum geçici bir rahatlama yaşıyor sadece masajlarını yapıyorum ama mama hiç vermedim ben2 günde 3 günde 1 kaka yapmaya başladı meme ve mama ile ilerliyoruz kaka degil epey yumuşak hatta ishale yakın denilebilir .Herhangi birşey yapmadım.Pazartesi dr kontrolü var onuda sorarim daha önce kaka rengini beğenmişti dr . Ama aşırı gazımız var.Bizce kolik dr randevusunda iyice emin olabiliriz.
Bu arada uzun zamandır pek girmedim ara ara.mesajları okuyabildim.Herkese geçmiş olsuntekrardan vallahi doğum olalı 1 ay olmuş ama bana sorsan az önce gibi zaman mevhumu göreceli gerçekten.
Hadi ya neden cerrahiye gidin dedi mamayı günde kaç kere kaç cc veriyodunuz kaç günlük oldu şuan hipp mi kullanıyodunuz
Bu sütün yetmediği zaman tespiti ve ardına gelecek mama miktarı nasıl belirleniyor ben bir bunu çözemedim doktorunuz bir yönlendirme yaptı mı bu konudaBilmiyorum ki canim oyle dedi mama 8 kere falanda verdigim oldu 60cc veriyorum son 2 gundur azalttim emzirmeye calisiyorum 3 veya 4 kere verdim hipp kullaniyorum doktor ani mama degisikliklerinden de olur dedi hipp i degistirmek istemedi tekrardan bakalim sut agirlikli gidicez yetmedigi zaman mama icine zeytinyagi ole vericem insallah 4 gunu bulmaz
Bu sütün yetmediği zaman tespiti ve ardına gelecek mama miktarı nasıl belirleniyor ben bir bunu çözemedim doktorunuz bir yönlendirme yaptı mı bu konuda
Beklenen doğum tarihine göre canım atak haftaları erken ya da geçse doğması gerektiği tarihe göre hesaplayacaksın bu dönemler 40 haftalık gebelik baza alınarak hesaplanmış kitapta öyle yazıyorduPrematürelerde de aynı mı oluyor atak haftaları bilen var mı arkadaşlar
Normal doğum olduğu için diye düşünme benim gebelikte olmuştu ki ben hiç kabızlık yaşamadım bebek baskı yaptığı ve o bölgede kan dolaşımı azaldığı için çoğu gebede oluyor bende sezeryanda olsa olacaktı büyük ihtimalle alt yapısı gebelikte olmuştur senin de ıkınmayla sen yeni yeni farkediyorsundur belki kimi insanda iki üç hafta içinde geçiyormuş kimindir kalıcı olabiliyor maalesefBenmki de öyle canım ya gündüz uyuyor gece zor
Canım geçer miymiş bu doğum sonrası hemoroid sana doktorun ne söyledi bendeki de kesin hemoroid
anladım artık moralim çok bozuldu çok pişmanım normal doğum yaptığım için
Bana kocadan hediye geldi de ben pek sevemedimDaha ne alsın altın fiyatları uçmuş altn kapak alamayacağına göre gümüş almış
bu sabah bebeklere yine hediye geldi bende herkesten hediye geldi bir kocamdan gelmedi dedim banamısın demiyor
Bende onu soracaktım mamayı azlatıyorlar bebek doymuyorsa napıcaz diye onlarda bilmiyormuşYok be canim kesin birsey diyemiyolar ki cunku cocugun ne kadar emdigini hicbir zaman bilinemiyor kilo alimina falan bakilip anlasilir heralde ben kendimce kizi besliycem bol bol emzirip doymadigini anladigimda mama takviyesi yapacagim herzaman aglamiyor gerci doymadiginda bakalim deneme yanilma olacak biraz
Benimkide öyle hiç anlamaz hediye almaktan, onun için hediyelerimi kendim seçiyorum nekadar hediye denilirse tabiBana kocadan hediye geldi de ben pek sevemedimbileklik almış o güzel de doğumu hatırlatan birşey değil el ayak izli kolyeler oluyor ya öyle birşey bekliyordum 13 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz adam hala zevkimi bilmiyor yine beğenmedin dimi diye üzüldü beğenmiş gibi de yapacak halim yoktu değiştiririz demiştim ama unuttum gitti neyse bebekle kolye takması zor olur dursun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?