2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bgn aşı yaptırdık cok huzursuzlastı gündüz 2 3 saat uyuyan cocuk hiç uyumadı aşıdan oldugunu düşünüyorum varmı yaptıran Baska 1. Ay hepatit aşısını

Kızlar bgn aşı yaptırdık cok huzursuzlastı gündüz 2 3 saat uyuyan cocuk hiç uyumadı aşıdan oldugunu düşünüyorum varmı yaptıran Baska 1. Ay hepatit aşısını
Biz daha yaptırmadık huysuzlanmaları normal canım aşı bazı bebeklerde ateşte yapıyor..

Oluyor canım bizim bazen 4 günü buluyor 3 günde yapıyor genelde doktor normal dedi prematüre bebekler mamadaki bütün vitamini almak için tutar dedi anne sütü alanlarda da 10 gün yapmayan oluyormuş normalmiş

Bizde gittik bugun doktora fitil joydu yapti kakasini mamayi azalticaz simdi 4 gun yapmazsa cocuk cerrhiye gidin dedi ne zormus bu kaka

cnm o zamnla bebegin emmesini etkilicek onu temiz bi bezle sil dilinin ustunu Yada Mikostatin diye bi ilac var onu temiz bezin ustune suruyosn bi iki damla onunla siliyosn bizimkide olmus ilerlerse alicam

Kuru bezle mi silelim benim cok beyaz degil gerci ama dilini nasil tutturcam agzini kapiyo oyle seylerde

Bende de sling var ama evde tek olunca takamıyorum. Ben takana kadar ağlıyor sonra susturmaya çalışıyorum sling yalan oluyor

Canim böyle zamanlarda Beyaz gürültü diye müzikler var nette. Onları açıp deneyebilirsin, bebeğin sakinleşip rahatlayabilir, tavsiye ederim. Ilk Bebeğim de çok kullandım ve faydasını gördüm. Şimdi ki minigim de haftaya gelecek, ihtiyaç olursa kullanacağım ins.

Bizde gittik bugun doktora fitil joydu yapti kakasini mamayi azalticaz simdi 4 gun yapmazsa cocuk cerrhiye gidin dedi ne zormus bu kaka

Kuru bezle mi silelim benim cok beyaz degil gerci ama dilini nasil tutturcam agzini kapiyo oyle seylerde
Hadi ya neden cerrahiye gidin dedi mamayı günde kaç kere kaç cc veriyodunuz kaç günlük oldu şuan hipp mi kullanıyodunuz

yok cnm nemli bezle

Canım ilk basta bizimde 2 3 günde birdi şuan 6 gün oldu daha yapmadj ve aşırı gazı var biogaia gaz damlası kullanıyorum geçici bir rahatlama yaşıyor sadece masajlarını yapıyorum ama mama hiç vermedim ben

Kızlar beyaz gürültü süpürge saç kurutma makinası sesi gibi seslerin olduğu bir uygulama var bebek uyutucu adı hepsi bir arada ben beğendim geçenler de bir doktor paylaşmıştı bakın isterseniz kolik bebekler için de ses var

Hadi ya neden cerrahiye gidin dedi mamayı günde kaç kere kaç cc veriyodunuz kaç günlük oldu şuan hipp mi kullanıyodunuz

Bilmiyorum ki canim oyle dedi mama 8 kere falanda verdigim oldu 60cc veriyorum son 2 gundur azalttim emzirmeye calisiyorum 3 veya 4 kere verdim hipp kullaniyorum doktor ani mama degisikliklerinden de olur dedi hipp i degistirmek istemedi tekrardan bakalim sut agirlikli gidicez yetmedigi zaman mama icine zeytinyagi ole vericem insallah 4 gunu bulmaz

Bu sütün yetmediği zaman tespiti ve ardına gelecek mama miktarı nasıl belirleniyor ben bir bunu çözemedim doktorunuz bir yönlendirme yaptı mı bu konuda

Bu sütün yetmediği zaman tespiti ve ardına gelecek mama miktarı nasıl belirleniyor ben bir bunu çözemedim doktorunuz bir yönlendirme yaptı mı bu konuda

Yok be canim kesin birsey diyemiyolar ki cunku cocugun ne kadar emdigini hicbir zaman bilinemiyor kilo alimina falan bakilip anlasilir heralde ben kendimce kizi besliycem bol bol emzirip doymadigini anladigimda mama takviyesi yapacagim herzaman aglamiyor gerci doymadiginda bakalim deneme yanilma olacak biraz

Prematürelerde de aynı mı oluyor atak haftaları bilen var mı arkadaşlar
Beklenen doğum tarihine göre canım atak haftaları erken ya da geçse doğması gerektiği tarihe göre hesaplayacaksın bu dönemler 40 haftalık gebelik baza alınarak hesaplanmış kitapta öyle yazıyordu

Normal doğum olduğu için diye düşünme benim gebelikte olmuştu ki ben hiç kabızlık yaşamadım bebek baskı yaptığı ve o bölgede kan dolaşımı azaldığı için çoğu gebede oluyor bende sezeryanda olsa olacaktı büyük ihtimalle alt yapısı gebelikte olmuştur senin de ıkınmayla sen yeni yeni farkediyorsundur belki kimi insanda iki üç hafta içinde geçiyormuş kimindir kalıcı olabiliyor maalesef

Daha ne alsın altın fiyatları uçmuş altn kapak alamayacağına göre gümüş almış
bu sabah bebeklere yine hediye geldi bende herkesten hediye geldi bir kocamdan gelmedi dedim banamısın demiyor
Bana kocadan hediye geldi de ben pek sevemedim bileklik almış o güzel de doğumu hatırlatan birşey değil el ayak izli kolyeler oluyor ya öyle birşey bekliyordum 13 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz adam hala zevkimi bilmiyor yine beğenmedin dimi diye üzüldü beğenmiş gibi de yapacak halim yoktu değiştiririz demiştim ama unuttum gitti neyse bebekle kolye takması zor olur dursun bakalım

Bende onu soracaktım mamayı azlatıyorlar bebek doymuyorsa napıcaz diye onlarda bilmiyormuş
Valla ben her emzirme sonrası veriyorum sütüm yetmiyor oğlumda ara koyuyordum bunlarda ara koymak imkansz

Benimkide öyle hiç anlamaz hediye almaktan, onun için hediyelerimi kendim seçiyorum nekadar hediye denilirse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…