2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bu süt islerini nasıl halledicez.Sol memeyi verince memeyi tutmada hep sorun yaşıyorduk sol taraf tersime geliyor iri meme sağa göre diyordum ama bugün makina ile sagayim dedim 3 saatlik beklemeden sonra sol memeden hiç gelmedi sağma biberonun tabanı bile kapanmadı.sağ memeyi sagayim dedim hatta emme bitmisti oradanda 20 cclik süt sagabildim bira mayası tableti kullanıyorum humana içiyorum rezene falan da içiyorum uykuda fena değil 1 ay oldu hala süt ile uğraşıyoruz insallah bebegin gelisimi iyidir.

Daha ne alsın altın fiyatları uçmuş altn kapak alamayacağına göre gümüş almış
bu sabah bebeklere yine hediye geldi bende herkesten hediye geldi bir kocamdan gelmedi dedim banamısın demiyor
valla sadece 2 küçük altınla 2bin tl civarında bir parası oldu oğluşun. daha uğrayacaklar olacaktır zamanla. işyerinden de gelecektir.

Canım sol memeyi az emzirdiysen süt kanalları tıkanmış olabilir sıcak suyla lahanayla kompres yap açılır merak etme emdikten sonra 20 cc gelmesi iyi Merak etme onlar daha çok vakumluyor pes etme sıcak duş falan sık sağ gelmese de sağ düzenli ki meme uyarılsın

Benimkide öyle hiç anlamaz hediye almaktan, onun için hediyelerimi kendim seçiyorum nekadar hediye denilirse tabi
Al bendende o kadar.
17 yılı evlilik 20 yıldır birlikteyiz hâla sen al ben öderim diyor.Olmayınca olmuyormuş arkadaş bi 20 yıl daha geçse gene sen al ben ödeyim diyecek

Ah ah denemem mi hiç. Ne beyaz gürültü ne de makine sesleri. Uyumuyor. Sürekli sallarsam uyuyor ama saatlerce sallayamam ki. Şimdi sıcak kiraz çekirdeği torbası deniyorum. Karni sıcak sıcak iyi uyur belki.

Audreyhorne çok geçmiş olsun. Başka izmirli arkadaş var miydi? Umarım iyisinizdir en kısa sürede mesajınızı burada görebiliriz.

Bu slinge iki bebek birden koyabilirimiyiz acaba bazen ikisi birden ağlıyor neye uğradığımı şaşırıyorum
İki tane zor olur Ama birini arkaya birini öne kanguruya koyanlar var. Hatta ikisi önde olabilen kanguru da görmüştüm. Ben anneme diyorum nasıl ikiz baktın sen, bi de ablam da varmış 2,5 yaşında o zaman. Annem de diyo siz ağlıyodunuz bende camın önüne geçip ağlıyodum. Sana bol sabırlar ve güç kuvvet diliyorum canım. Çoook güzel ikiz annesi olmak ama bi o kadar da zor.
Bende de sling var ama evde tek olunca takamıyorum. Ben takana kadar ağlıyor sonra susturmaya çalışıyorum sling yalan oluyor
Aaa neden canım? Ben tek başıma bağlıyorum. Sürekli video izleyip öğrendim kendi kendime. Deneye deneye takarsın sende. Ağlasın, takınca susuyo

Şuan birini sağ diğerini sol bacağımın üstüne yüz üstü attım bu sefer de böyle durdular yeni yeni yöntemler deniyoruz hangisi hoşlarına giderse artık

Bende onu soracaktım mamayı azlatıyorlar bebek doymuyorsa napıcaz diye onlarda bilmiyormuş
Valla ben her emzirme sonrası veriyorum sütüm yetmiyor oğlumda ara koyuyordum bunlarda ara koymak imkansz

Mememizde gosterge olsa keske su kadar cc emdi diye ne guzel.olurdu anlamak cok zor cunku bazen doymayinca agliyor ama herzaman degil

Kızlar bebeklerin uyku düzeni ne zaman oluşur bizim oğlan her sabah 6 dan sonra gözler iyice açılıyor uyumuyor ama uyumasıda pek elimde değil bu duzen ne zaman olur

Şuan birini sağ diğerini sol bacağımın üstüne yüz üstü attım bu sefer de böyle durdular yeni yeni yöntemler deniyoruz hangisi hoşlarına giderse artık
Dün gece artık bi ara uykusuzluktan daraldım aklıma sen geldin hemen bi elhamdülillah çektim.Allah yardımcın olsun öbür oğlanda küçük
Sana ne hediye alsa yerini bulmaz öpsün öpsün başına koysun ellerini.

Audreyhorne cnim once sana sonra tum izmirli arkadaslara cok gecmis olsun ..Rabbim tekrar yasatmasin insaallah . Sen nasilsin bebis nasil..

Audreyhorne çok geçmiş olsun. Başka izmirli arkadaş var miydi? Umarım iyisinizdir en kısa sürede mesajınızı burada görebiliriz.

Kızlar çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Bebek var dışarı çıkamıyoruz, evde de diken üstündeyiz. Haberlerde gördüğünüz o yıkılan binaların semtinde oturuyorum. Durumumu tahmin edersiniz. Enkaz altında olan, yaralı olan herkes için dua edelim lütfen.

Kızlar bebeklerin uyku düzeni ne zaman oluşur bizim oğlan her sabah 6 dan sonra gözler iyice açılıyor uyumuyor ama uyumasıda pek elimde değil bu duzen ne zaman olur
Canım daha çok küçükler ya.gece gündüz kavramı en erken 2. Ayda oturuyo diye biliyorum ama mesala 4 saat 5 saat uzun uyursa geceleri tek seferde yavaştan oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…